UEFA ve FIFA, Avrupa Süper Ligi'ne Katılacak Takım ve Oyunculara Gözdağı Verdi!

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
1611228718093.png

UEFA ve FIFA, bazı Avrupa Kulüpleri tarafından hayata geçirilmek istenen Avrupa Süper Ligi'ni tanımayacağını, katılacak takımları ve oyuncularını organizasyonlarından MEN edeceğini açıkladı. Bu kararın altı konfederasyonla beraber alındığını duyurdu.

FIFA ve 6 konfederasyondan açıklama: Medyada yer alan ve kulüpler tarafından kurulması gündemde olan "Avrupa Süper Ligi"ne katılacak tüm takım ve oyuncular UEFA ve FIFA organizasyonlarından men edilecektir!

Moderatör tarafında düzenlendi:
fifa denen kurum futbolu iyice sahiplenmiş. sanane isteyen istediği turnuvada oynar sen işine bak!!

Bu ne ya? Fener kim oluyor ve ne isi var o takimlarin arasinda? Adamlar 12 senedir SL'e gidemiyor.

UEFA chief holding 'Super Champions League' talks with clubs including Real Madrid

Meanwhile, Ceferin is negotiating with five representatives of the European Club Association (ECA): Real Madrid, Juventus, Manchester United, Fenerbahce and Paris Saint-Germain.

Avrupa süper ligi projesinin önüne geçmek isteyen uefa,şampiyon liginde2024 yılı itibarıyla revizyona gitmeyi düşünüyor.

kulüp sayısı 36'ya yükseltilecek.

'tarihi' kulüpler, kendi liglerinden katılım hakkı elde edemeseler dahi lige alınabilecek. (rmc sport)

derin gs işbaşında yine gidiyoruz

Avrupa süper ligi projesinin önüne geçmek isteyen uefa,şampiyon liginde2024 yılı itibarıyla revizyona gitmeyi düşünüyor.

'tarihi' kulüpler, kendi liglerinden katılım hakkı elde edemeseler dahi lige alınabilecek. (rmc sport)

'Tarihi' kulupler arasinda bir Turk takimi olacak mi acaba? Pek zannetmiyorum da.

Hee kesin bizi alirlar

? sen kimsin de seni çağırsınlar ha eşek yüküyle para verirsen bir audi cup olur o da zevksiz olur

Boyle bır lıg olmaz olursa buyuk takımlar kendı sonunu hazırlar buyuk takımdan kastım avrupada hıcbır basarısı olmayan fb degıl ozellıkle belırtmek ıstedım zıyaretcılerımıze yalnız 3.bır avrupa kupası bence olması lazım sampıyonlar lıgı avrupa lıgınden sonra gelen kupa sampıyonları 3.kupaya katılabılır

Büyük kulüplerin hiçbiri olmaz,bizi ve bizim seviyemizdeki takımlarıda almıyolarsa

bate borisovla plzenle oynasınlar
Bizim seviyemiz ne ki yav? Son 10 yılda sürekli tepede yer alan takımlar zaten direkt girer o zaman. Sayarsak eğer

1- Manchester United
2- Manchester City
3- Liverpool
4- Chelsea
5- Arsenal
6- Tottenham

7- Bayern Münih
8- Borussia Dortmund

9- Milan
10- İnter
11- Juventus
12- Roma
13- Lazio

14- Barcelona
15- Real Madrid
16- Atletico Madrid
17- Sevilla
18- Athletic Bilbao
19- Valencia

20- Porto
21- Benfica

22- Paris Saint-Germain
23- Olympic Lyon
24- Marsilya

25- Ajax
26- PSV

Geriye de 10 takım kalıyor zaten. Onlar da eleme ile gelir. Biz Galatasaray olarak çok iyi işler yaptık elbet UEFA klasmanında fakat yukarıdaki kulüplerin yaptıkları bizim boyumuzu aşar bence. Ama keşke olsak tabii. Her sene orada olacak olmamız çok kuş ağlatır.

Boyle bır lıg olmaz olursa buyuk takımlar kendı sonunu hazırlar buyuk takımdan kastım avrupada hıcbır basarısı olmayan fb degıl ozellıkle belırtmek ıstedım zıyaretcılerımıze yalnız 3.bır avrupa kupası bence olması lazım sampıyonlar lıgı avrupa lıgınden sonra gelen kupa sampıyonları 3.kupaya katılabılır
Biraz takip et be reis. Zaten üçüncü kupa geliyor önümüzdeki sene. 3. 4. ve 5. olanlar oraya gidecek ligimizden. Konferans Ligi hatta adı. Avrupa Ligi'ne de yalnızca Türkiye Kupası şampiyonu gidecekti galiba. Öyle bir şeydi sanırım ama kesin olan şey seneye üç kupa olacak.

Biraz takip et be reis. Zaten üçüncü kupa geliyor önümüzdeki sene. 3. 4. ve 5. olanlar oraya gidecek ligimizden. Konferans Ligi hatta adı. Avrupa Ligi'ne de yalnızca Türkiye Kupası şampiyonu gidecekti galiba. Öyle bir şeydi sanırım ama kesin olan şey seneye üç kupa olacak.
Valla normalde takıp edıyorum ama calıstıgım ıcın o kadarını bılmıyordum ıyı olur futbol daha genıc caplı olur

Valla normalde takıp edıyorum ama calıstıgım ıcın o kadarını bılmıyordum ıyı olur futbol daha genıc caplı olur
Ben en azından 3.'nün Avrupa Ligi'ne gitmesini isterdim. Avrupa Ligi tamamen kupaya endekslenmiş. Avrupa Ligi'ni Kupa Galipleri Kupası gibi bir şeye dönüştürecek bu bizim için.

Geri
Üst Alt