UEFA ve FIFA, Avrupa Süper Ligi'ne Katılacak Takım ve Oyunculara Gözdağı Verdi!

Ben en azından 3.'nün Avrupa Ligi'ne gitmesini isterdim. Avrupa Ligi tamamen kupaya endekslenmiş. Avrupa Ligi'ni Kupa Galipleri Kupası gibi bir şeye dönüştürecek bu bizim için.
Bızım ıcın cok ıyı olur ulke puanı gelısımı acısından bırseyler yapabılırız bıraz baktım sımdı 2021 felan dıyor ama herhalde ertelenmıstır uefa avrupa lıgı grup asaması 48 takımdan 32 takıma dusecekmıs sampıyonlar lıgı ve uefa on elemede elenen takımlar da gıdecekmıs

Bu sporun Amerikanlasmasini istemiyoruz kardesmm

Cikin ligleri falan terk edin istediginiz yerde oynayin topunuzu

Gidin Cin'de Japonya'da Singapur'da Arabistan'da mac yapin

Sizin ticari faaliyetinize sokayim

Pis globalistler

Hicbir seyin ruhunu sag birakmadiniz

Bızım ıcın cok ıyı olur ulke puanı gelısımı acısından bırseyler yapabılırız bıraz baktım sımdı 2021 felan dıyor ama herhalde ertelenmıstır uefa avrupa lıgı grup asaması 48 takımdan 32 takıma dusecekmıs sampıyonlar lıgı ve uefa on elemede elenen takımlar da gıdecekmıs
Erteleme yok henüz. Eylül'de başlıyor. İşin bir kötü yanı da bizim Kupa şampiyonumuz Avrupa Ligi için ön eleme oynayacak. Yani 1. sıradan 5. sıraya kadar herkes ön eleme oynayacak. Hadi 2021-22 için şampiyon yine direkt gidecek de ondan sonraki senelerde gelişme olmazsa herkes ön eleme oynayacak. Yani Ağustos ayında ülkece Avrupa defterini kapatma ihtimalimiz var.

Bu sporun Amerikanlasmasini istemiyoruz kardesmm

Cikin ligleri falan terk edin istediginiz yerde oynayin topunuzu

Gidin Cin'de Japonya'da Singapur'da Arabistan'da mac yapin

Sizin ticari faaliyetinize sokayim

Pis globalistler

Hicbir seyin ruhunu sag birakmadiniz
Harbiden yalnız draft sistemi falan da getirir bunlar böyle giderse.

Getirsinler

Acgozlu topcular da oraya gitsin

Bizim guzel futbol sevdalilari da oradan takimlar tutsun

Galatasaray da bize kalir ne guzel
Bizi alırlarsa ben sevinirim yalnız. Düşünsene draft sistemi geliyor ve kötü takımlar ilk sıradan wonder kid seçiyor. Muazzam olurdu. Yaklaşık 4-5 ayda bütün borçlarımız biter büyük ihtimal. Sonra Aguero falan kovalarız oradan gelecek hayvani, astronomik paralarla. :D

Bizi alırlarsa ben sevinirim yalnız. Düşünsene draft sistemi geliyor ve kötü takımlar ilk sıradan wonder kid seçiyor. Muazzam olurdu. Yaklaşık 4-5 ayda bütün borçlarımız biter büyük ihtimal. Sonra Aguero falan kovalarız oradan gelecek hayvani, astronomik paralarla. :D
Ben sevinmem

Sokayim oyle duzene

Erteleme yok henüz. Eylül'de başlıyor. İşin bir kötü yanı da bizim Kupa şampiyonumuz Avrupa Ligi için ön eleme oynayacak. Yani 1. sıradan 5. sıraya kadar herkes ön eleme oynayacak. Hadi 2021-22 için şampiyon yine direkt gidecek de ondan sonraki senelerde gelişme olmazsa herkes ön eleme oynayacak. Yani Ağustos ayında ülkece Avrupa defterini kapatma ihtimalimiz var.
tahmınım bızım takımlar buyuk oranda bu kupaya kadar duser sahsen burdan bır kupa kazansak da cok mutlu olurum en azından dısımıze gore olur dıye tahmın edıyorum avrupasız kalmaktansa bız kupasız yapamıyoruz

tahmınım bızım takımlar buyuk oranda bu kupaya kadar duser sahsen burdan bır kupa kazansak da cok mutlu olurum en azından dısımıze gore olur dıye tahmın edıyorum avrupasız kalmaktansa bız kupasız yapamıyoruz
Umarım katılabiliriz elemeleri geçip. Biliyorsun saçma salak takımlara kaybederiz genelde biz ülke takımları olarak.

UEFA küçük takımlara uyguladıklarını büyük takımlara da uygulasın ilk önce

Transferı son gune bırakırsak sonuc malum daha once hep onda kaybettık
Haklısın. Bu sene şampiyonluk gelirse çok tatlı bir transfer sezonu geçirebiliriz. Hem şampiyon olmuşuz hem ŞL'ye direkt katılıyoruz hem yeni yönetimin getirdiği o taze kan olacak hem bir sürü istenmeyen futbolcunun sözleşmesi sonlanacak. Hem de FFP bitecek. Off ki ne off. Düşündükçe keyfim yerine geliyor.

Premier Lig Yönetimi açıklamaya katılan 6 ingiliz takımı için sonuçlarına katlanırlar açıklaması yapmış.

12 Avrupa kulübü kalkışma içerisinde anlaşılan.

Bizi de alın lan.
UEFA yediği haltlari saysin.

Bir sürü sponsorluk parası topluyorlar ama kulüplere çok çok azını dağıtıyorlar.

Böyle bir organizasyona acil ihtiyaç var.

Geri
Üst Alt