UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Uefanın beklemesindeki tek amaç verilebilicek en ağır cezayı vermek.Ama sadece fenere değil.Onların Türk antipatisinden dolayı Türk futboluna tamamen ceza vermek istiyolar.

Türk futboluna çok fazla antipati beslediklerini düşünmüyorum. İçlerinde sevmeyenler olabilir.

Medya insanları bu yönde gaza getiriyor. Platiniden girip,Fransa-Ermeni-Türk ilişkilerinden çıkıyorlar. Hatta bazı Galatasaraylılar bile bu işi milli mesele haline getirmişler... Medyanın gazına gelip sazan gibi atlamamak gerekir.

Adamların Siona uyguladığı tavır ortada. Sion UEFA nın merkezi. Ona rağmen cezayı yapıştırttılar.

Bugünün sohbet başlığı burası olsun, aşağı düşmesin beyler, atabildiğimiz kadar atalım ÇOK ÖNEMLİ ÇOOOOK

Perşembeye kadar foruma her girişte sadece buraya mesaj yazacağım. Geyik yapacaksam da burada yapacağım. Tabi büyük konuşmayalım, flaş gelişme olur başka yere yazarız falan...

Ama onun haricinde o toplantı bitene kadar burdayım. Bu forumdaki her renktaşımın da burada olmasını arzuluyorum.

febe kume duser

En güncel yazı hangisi şuan beyler ? Başka bir foruma konu açmayı düşünüyorum da.

FİFA ve UEFA talimatlarında şike yapan kulübe verilecek ceza ne?

İtalya Ligi'nde Juventus, Fransa Ligi'nde Marsilya şike yaptıkları için alt lige düşürülmedi mi? Türkiye'de şike yapan takım neden alt lige düşürülmüyor? Bu durum çifte standarta yol açmaz mı?

FİFA ve UEFA talimatları ülkeden ülkeye değişiyor mu? Futbolun kuralları evrensel ise cezalar neden lokal olarak uygulanıyor?

Bunları sormak lazım UEFA ve FİFA yetkililerine.

Forumda iyi ingilizce bilen yok mu arkadaşlar.

google Translatede çevirmeye kalktım ama cümleler anlamlı olmuyor.

Türk futboluna çok fazla antipati beslediklerini düşünmüyorum. İçlerinde sevmeyenler olabilir.

Medya insanları bu yönde gaza getiriyor. Platiniden girip,Fransa-Ermeni-Türk ilişkilerinden çıkıyorlar. Hatta bazı Galatasaraylılar bile bu işi milli mesele haline getirmişler... Medyanın gazına gelip sazan gibi atlamamak gerekir.

Adamların Siona uyguladığı tavır ortada. Sion UEFA nın merkezi. Ona rağmen cezayı yapıştırttılar.

Güzel yazmışsın bilgin hocam, şimdi düşünelim. UEFA'nın yaptırım uyguladığı takımlar arasında bi tek valao'ye prestij olarak fenerden düşük diyebilirsiniz ki o bile kat kat daha şerefli ve prestijli takım bana göre...

Diğerlerini saymıyorum bile... Hem marka değeri olarak, hem prestij olarak feneri katlar, çarpar,böler, bi daha katlarlar. O yüzden fenerin başına gelecek tek ihtimal, Öpülmek...

Korkmayın, Fener pisliği küme düşürülmedi diye suçsuz kulüpleri Avrupa'ya almama gibi bir yaptırımları olamaz.En kötü mahkemeye gider kazanırız.

Aşağıda 541 tane online user görünüyor ama burda en fazla 10-15 kişi takılıyor. :) Mod arkadaşlar lütfen şunları bi şekilde şuraya yönlendirelim. Bakıyorum herkes shakiriyi konuşuyor, yahu ne şhakirisi... Başkan uefa postayı koymazsa transfer mransfer yok dedi açık açık...

Güzel yazmışsın bilgin hocam, şimdi düşünelim. UEFA'nın yaptırım uyguladığı takımlar arasında bi tek valao'ye prestij olarak fenerden düşük diyebilirsiniz ki o bile kat kat daha şerefli ve prestijli takım bana göre...

Diğerlerini saymıyorum bile... Hem marka değeri olarak, hem prestij olarak feneri katlar, çarpar,böler, bi daha katlarlar. O yüzden fenerin başına gelecek tek ihtimal, Öpülmek...

Normalde öpülmeleri lazım ama neden bu kadar gecikti?

Demeki birileri araya girip bu süreci yavaşlatıyor ve değiştirmeye çalışıyor.

İşin bu kadar uzaması beni tedirgin ediyor.

Aşağıda 541 tane online user görünüyor ama burda en fazla 10-15 kişi takılıyor. :) Mod arkadaşlar lütfen şunları bi şekilde şuraya yönlendirelim. Bakıyorum herkes shakiriyi konuşuyor, yahu ne şhakirisi... Başkan uefa postayı koymazsa transfer mransfer yok dedi açık açık...

TFF ile UEFA arasında perşembe günü yapılacak görüşme bitene kadar transfer olmayacak. Boşuna Şakiriyi tartışmanın anlamı yok.

2 gün boyunca bu konu forumun tek açık konusu bile olabilir.

Beyler Uefa feneri çoğaltıcak.Çoğaldıkları için sıkıntı yok biri sportoto da diğeri bankasya oynar :)

Normalde öpülmeleri lazım ama neden bu kadar gecikti?

Demeki birileri araya girip bu süreci yavaşlatıyor ve değiştirmeye çalışıyor.

İşin bu kadar uzaması beni tedirgin ediyor.

Ermen telegolde söylemişti, Platini hemen ver demiş cezaları... Mali yalvar yakar sezon sonuna ikna etmiş.. Ama platini istemeye istemeye, zoraki bi şekilde eyv demiş ama erman bu kısmın üstüne basa basa söyledi. Ama süreç gösteriyor ki bence UEFA'nın da sabrı kalmadı, perşembe ak mı kara mı görünür inş..

Ermen telegolde söylemişti, Platini hemen ver demiş cezaları... Mali yalvar yakar sezon sonuna ikna etmiş.. Ama platini istemeye istemeye, zoraki bi şekilde eyv demiş ama erman bu kısmın üstüne basa basa söyledi. Ama süreç gösteriyor ki bence UEFA'nın da sabrı kalmadı, perşembe ak mı kara mı görünür inş..

Sizce Şenes Ersik bos bos oturuyormudur;)

TFF ile UEFA arasında perşembe günü yapılacak görüşme bitene kadar transfer olmayacak. Boşuna Şakiriyi tartışmanın anlamı yok.

2 gün boyunca bu konu forumun tek açık konusu bile olabilir.

Abdullah abi moderasyon kurulunda istişare edeceklerini söyledi bana... Bakalım, umarım olur. Çünkü şu an her şey çok anlamsız, başkan o kadar net konuştu ki biz burda kendi kendimizi kandırıyoruz. Şu an yapılacak tek iş UEFA'ya yüklenmek..

Perşembe günü gelip bu konu çözülene kadar herkese benden çay Shaqire yok.

Fikir sahibini ve bu fikri geliştiren tüm renktaşlarıma teşekkür ediyorum...

Geri
Üst Alt