UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

up.jpg

Kanal 24 te Banvit maçı var. Ayrıca Efes maçına sadece 4.kategoride biletler kalmış.

devam...

Arkadaşlar bugün bikaç forumda açtım mail konusunu.Fenerli ezikler hemen zıplayıp olay çıkartıp konuları kapattırmaya çalışıyolar.

1 ay'a yakın sürede 1224 e-mail attım sadece UEFA'ya, hepsi birbirinden farklı adreslerden, farklı mailler. Kişi başı 20 mail atarsak iyidir.

Göndermeyen kalmasın..

What ist the fine for a club involved in match fixing?

Juventus Turin from Italy and Olympique Marseille were relegated for beeing involved in match fixing. Why isn’t a turkish team (Fenerbahce) relegated for beeing involved in match fixing? Doesnt this lead to double standards? Do the FIFA and UEFA regulations change from contry to country?

If football globaly sticks to the same rules, then why is punishment locally regulated?

Sanırım bu konudan sıkılanlar artık dizi izlemeye gitmiş. :D

Diğer sitelere de bakıyorum, ilgi pek iyi değil. Herkes bana ne havasına girmiş iyice. Yarın birgün gerekli cezalar verilmezse, kafanızı vurmak için taş beğenin. :)

Ayrıca perşembe günü TFF ve UEFA maçı var, taraflar anlaşırsa yapabileceğimiz fazla bir şey kalmaz.

Sanırım bu konudan sıkılanlar artık dizi izlemeye gitmiş. :D

Diğer sitelere de bakıyorum, ilgi pek iyi değil. Herkes bana ne havasına girmiş iyice. Yarın birgün gerekli cezalar verilmezse, kafanızı vurmak için taş beğenin. :)

Ayrıca perşembe günü TFF ve UEFA maçı var, taraflar anlaşırsa yapabileceğimiz fazla bir şey kalmaz.

Önemli fırsat yakaladık ama değerlendiremiyoruz.

Ne güzel ezikleri Bank Asya liginde göreceğiz. Ama bu gidişle zor. Katılım düşük gibi

bende mail yolluyrorum surekli herkes yollasın yoksa bu ttf ve fanatik fenerli maa elini bile kıpırdatmaz tek umudumuz platini

yollayın beyler üşenmeyin sürekli atıyorum bende farklı maillerden

a haberdeki Hıncal uluçun programında Mehmet Arslan "Aldığım bilgiye göre Uefa ile TFF küme düşürmeme konusunda anlaşmış" dedi.

Bence birileri çıkıp olayları UEFA ya yanlış aktardı. Şike yapıldı ama sahaya yansımadı gibi sözler olabilir bunlar.Veya Türkiye'de fazla tepki olmadığı için olayı yumuşatmış olabilirler.

Ben bu olaya inanmak istemiyorum. Umarım doğru değildir.

a haberdeki Hıncal uluçun programında Mehmet Arslan "Aldığım bilgiye göre Uefa ile TFF küme düşürmeme konusunda anlaşmış" dedi.

Bence birileri çıkıp olayları UEFA ya yanlış aktardı. Şike yapıldı ama sahaya yansımadı gibi sözler olabilir bunlar.Veya Türkiye'de fazla tepki olmadığı için olayı yumuşatmış olabilirler.

Ben bu olaya inanmak istemiyorum. Umarım doğru değildir.
ordu başkanı geçen hafta zaten söyledi uefayı sahaya şike yansımadı diye inandırmaya çalışıorlarmış! tabi uefa nekadar kaale alır bunu

Göksel Gümüşdağı işaretleyip o kişinin şike operasyonunda şüpheli olduğunu ve şike cezalarında karar vericilerden biri olduğunu da belirtirsen süper olur.

Güzel bir çalışma olmuş.

Gönderilen Maillere bunun linkini de ekleyelim.

Bi arkadaş hazırlamış bunu,hakkını yemeyeyim..ben twitterdan gönderiyorum paso,sizde ulaştırın mümkünse bir şekilde..

#ZeroToleranceToMatchFixingInTurkey

https://twitter.com/AliSamiYenSokak

Bu adama bir kulak verin..

AliSamiYenSokak AliSamiYenSokak

1 - Bizim TT önerimiz: #ZeroToleranceToMatchFixingInTurkey

2 - Eğer TT yapabilirsek hem onu hem Clean Football in TURKEY yazısını UEFA ve FİFA'nın twitter hesaplarına yollarız

3 - Zaman aralığı olsun derseniz yarın 13.00 - 18.00 uygundur. OLmasın derseniz kim kaçta başlayacaksa başlar yollamaya.

4 - Clean Football in TURKEY yazıyı TT ve twitter üzerinden göndermek dışında e-mail ve faks ile UEFA, FİFA ve bir sürü kişi ve kuruma yollarız

5 - İletişim adreslerini tekrar kontrol eder twitlonger aracılğıyla asarız gece. Mümkünse sadece RT edilmesin. Tüm iletişim araçlarını kullanmak gerek. Ve ulaşılacak her yere, her kişiye anlatmaktan bıkmamak gerek.

6 - Perşembe akşamına kadar bu işi sürdürebilirsek güzel olur. Videoyu, yazıyı yaymaya ve imza toplamaya devam bu arada.

Adaletsizliğin en büyük avantajı örgütlü olması ve sesini çıkarmasıdır. Eğer biz yaz mevsiminden beri her platformda futbol katlediliyor

Geri
Üst Alt