Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.296
- 8.867
- 2.518
Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gssözlükte bi arkadaş eklemiş bunuda eklesek iyi olur derim, bakmadım bende şimdi mail atıyorum ama genede belirtmek istedim.
mehmet abi, 1 tane yetmez, kisi basina 10 tane yolluyoruz, öyle anlastik, lüfen
10 kisi , kisi basina 10 tane yollrsa kac eder
Sanırım bu konudan sıkılanlar artık dizi izlemeye gitmiş.
Diğer sitelere de bakıyorum, ilgi pek iyi değil. Herkes bana ne havasına girmiş iyice. Yarın birgün gerekli cezalar verilmezse, kafanızı vurmak için taş beğenin.![]()
Ayrıca perşembe günü TFF ve UEFA maçı var, taraflar anlaşırsa yapabileceğimiz fazla bir şey kalmaz.
ordu başkanı geçen hafta zaten söyledi uefayı sahaya şike yansımadı diye inandırmaya çalışıorlarmış! tabi uefa nekadar kaale alır bunua haberdeki Hıncal uluçun programında Mehmet Arslan "Aldığım bilgiye göre Uefa ile TFF küme düşürmeme konusunda anlaşmış" dedi.
Bence birileri çıkıp olayları UEFA ya yanlış aktardı. Şike yapıldı ama sahaya yansımadı gibi sözler olabilir bunlar.Veya Türkiye'de fazla tepki olmadığı için olayı yumuşatmış olabilirler.
Ben bu olaya inanmak istemiyorum. Umarım doğru değildir.
Göksel Gümüşdağı işaretleyip o kişinin şike operasyonunda şüpheli olduğunu ve şike cezalarında karar vericilerden biri olduğunu da belirtirsen süper olur.
Güzel bir çalışma olmuş.
Gönderilen Maillere bunun linkini de ekleyelim.
AliSamiYenSokak AliSamiYenSokak
1 - Bizim TT önerimiz: #ZeroToleranceToMatchFixingInTurkey
2 - Eğer TT yapabilirsek hem onu hem Clean Football in TURKEY yazısını UEFA ve FİFA'nın twitter hesaplarına yollarız
3 - Zaman aralığı olsun derseniz yarın 13.00 - 18.00 uygundur. OLmasın derseniz kim kaçta başlayacaksa başlar yollamaya.
4 - Clean Football in TURKEY yazıyı TT ve twitter üzerinden göndermek dışında e-mail ve faks ile UEFA, FİFA ve bir sürü kişi ve kuruma yollarız
5 - İletişim adreslerini tekrar kontrol eder twitlonger aracılğıyla asarız gece. Mümkünse sadece RT edilmesin. Tüm iletişim araçlarını kullanmak gerek. Ve ulaşılacak her yere, her kişiye anlatmaktan bıkmamak gerek.
6 - Perşembe akşamına kadar bu işi sürdürebilirsek güzel olur. Videoyu, yazıyı yaymaya ve imza toplamaya devam bu arada.
Adaletsizliğin en büyük avantajı örgütlü olması ve sesini çıkarmasıdır. Eğer biz yaz mevsiminden beri her platformda futbol katlediliyor