UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Şerefsizliğin yağmur gibi yağdığı bu ligde ıslanmadan kuru kalmanın adıdır, GALATASARAYLILIK ! #GalatasarayliOlmakAdamOlmaktir

Güzel yazmış bi renktaş..

fb sow'ın transferini bitirmek için fransya gitmiş bellki küme düşmeyecekler sözler alınmış..Mail vs ile olacak iş değil arkadaşlar türk futbolu bitmiş biz hala çırpınıyoruz..

fb sow'ın transferini bitirmek için fransya gitmiş bellki küme düşmeyecekler sözler alınmış..Mail vs ile olacak iş değil arkadaşlar türk futbolu bitmiş biz hala çırpınıyoruz..

Inanma :) Show bunlar. Borsa manipulasyonu. Baba´yi alacaklar son gün

Fb düşmez uefa men eder Ünal başkan istifa eder..

Yav yok hocam ne transferi.. :) Kamuoyunu uyutuolar, bakın hayat devam ediyo biz de transfer yapabiliyoruz demek istiyolar. Şu anda şikeyle uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen biz bile transferimizi şike kararlarına endekslemişken bu işin tam kalbindeki fenerin kararlar belli olmadan sow gibi adamları alabileceğine inanmamak gerekir. :)

Inanma :) Show bunlar. Borsa manipulasyonu. Baba´yi alacaklar son gün

ben o borsa işine inanmıyorum..Sow'la görüşülüyor diye borsa tavan yapmaz..Yükselse bile transfer gerçekleşmediğinde daha sert biçimde düşer..

Selamün Aleyküm.

TrtSpor'un haberlerinde Fıfa'nın İsvicre kulüplerini men edebilecegini,bir kacgün icinde karar verilecegini duydum.Var mı bu konuda bilgisi olan?

Sow ingilterede oynamak istedğini söledi.Onlar anca sow'un 3. bacağını alırlar

Yav yok hocam ne transferi.. :) Kamuoyunu uyutuolar, bakın hayat devam ediyo biz de transfer yapabiliyoruz demek istiyolar. Şu anda şikeyle uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen biz bile transferimizi şike kararlarına endekslemişken bu işin tam kalbindeki fenerin kararlar belli olmadan sow gibi adamları alabileceğine inanmamak gerekir. :)

Bunun fbye yararı nedir ?? Borsa değerini yükseltmek gibi şeylere inanmayın.. Ortalıkta pazarlıklar anlaşmalar sözler konuşuluyor..

ben o borsa işine inanmıyorum..Sow'la görüşülüyor diye borsa tavan yapmaz..Yükselse bile transfer gerçekleşmediğinde daha sert biçimde düşer..

Biz medya ne verirse onu alıyoruz. Medyanın olayları manipüle etmediğini nereden bilelim.

Gazetelerde Melo fbye yeşil ışık yaktı haberleri de var... Bu habere kim inanır.

Biz maillere devam edelim. Sonuç alacağız.. Bu çaba boşuna değil.

Biz medya ne verirse onu alıyoruz. Medyanın olayları manipüle etmediğini nereden bilelim.

Gazetelerde Melo fbye yeşil ışık yaktı haberleri de var... Bu habere kim inanır.

Biz maillere devam edelim. Sonuç alacağız.. Bu çaba boşuna değil.

Medyada çıkan her habere inanmıyoruz ancak yinede dikkatli almak gerekir..Dikkatinizi çekerim bu konuda her hangi bir yalanlama gelmedi..

Fenerbahçe spor klübü Moussa Sow'un 3.bacağının transferi için klübüyle görüşmelere başlamıştır.

Medyada çıkan her habere inanmıyoruz ancak yinede dikkatli almak gerekir..Dikkatinizi çekerim bu konuda her hangi bir yalanlama gelmedi..

sow avrupadan men yiyecek ,küme düşecek ,geleceği karanlık bi kulübe mi gelecek ?her neyse fener muhabbeti değil, adalet muhabbeti yapalım .eller çalışsın :o

Selamün Aleyküm.

TrtSpor'un haberlerinde Fıfa'nın İsvicre kulüplerini men edebilecegini,bir kacgün icinde karar verilecegini duydum.Var mı bu konuda bilgisi olan?

A.S. emre hoşgeldin, haberim yok sabahtan beri forumdayız.. :)

Türkiye Basketbol Federasyonu, Basketbola Olan İlgiyi Canlandırmak İçin Düğmeye Bastı: "Bizde de çok acaip şike yapılıyor aslında..." :D:D:D

Arkadaslar mail atmak kesinlikle ise yariyan bir durum,avrupada yasiyan bir Türk olarak emin olun avrupanin calisma sistemi bizim uyduruk federasyona benzemez,UEFA gibi ciddi bir kurum olusan kamoyu baskisini muhakak dikkate alir,yani ise yaramaz ne gönderiyoruz gibi ifadeler kesinlikle hatali,ilk kampanyada Fenerbahceyi sampiyonlarliginden ettik ama kimse farkinda degil,UEFA bizden giden mailleri dikkate aliyor ve degerlendiriyor.

Ben UEFA'nin pazarlik edicegine ihtimalde vermiyorum,yani belki mailimize bile gerek yok cünkü en agir cezayi yaptirimi uygulaticaktir ama genede tedbiri elden birakmamak cok mantikli :)

Bunu aslinda karinca gibi düsünün birlikten güc dogar,ne kadar cok potansiyal yaratirsak o kadar gücümüzü hissettiriz,sirf bu yuzden dün foruma üye oldum :)

Burdan misafir olarak giren tüm Galatasaraylilarada sesleniyorum o potansiyali yaratalim gelin birlik olalim! Galatasaray taraftari her yerde önce kenetlenmeli...

sow avrupadan men yiyecek ,küme düşecek ,geleceği karanlık bi kulübe mi gelecek ?her neyse fener muhabbeti değil, adalet muhabbeti yapalım .eller çalışsın :o

Keşke senin dediğin olsa adamlar resmi teklif yaptılar..Lille resmi sitesinden açıkladı..Öyle şakacıktan ilgileniyorlar diye düşünmek pek akıllıca gelmiyor bana.

Bunun fbye yararı nedir ?? Borsa değerini yükseltmek gibi şeylere inanmayın.. Ortalıkta pazarlıklar anlaşmalar sözler konuşuluyor..

Gökhan bak ne diyorum, Şu anda şikeyle uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen galatasaray bile transferini şike kararlarına endekslemişken bu işin tam kalbindeki fenerin kararlar belli olmadan sow'a 10 milyon euro vereceğine inanma. Alper Potuk fenerbahçe de diye son dakika flaş geçtiler noldu? fenerin şu an kapıya atacağı 5 kuruşu yok.

Geri
Üst Alt