Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.475
- 65.687
- 3.963
Gerekceli karari gormek lazim . Bu kisa karardan benim cikardigim , inceleme suresinde milanda bir degisiklik olmus , ve o degisikligin yarattigi olumlu gidisat degerlendirmeye alinmadan olabilecek en agir yaptirim karari alinmis ,bu olmaz gibisinden bir karar
Bizi derde sokan en ciddi sey , onceki settlement agreement a uymayip , en agir yaptirimi alip , devam edene yine uymayip ,bir de son 1 sene evvel artik ekonomik olarak suyunu cikaracak abarti harcama yapmis olmak
İlk FFP antlaşmasında sadece dönemsel zararlar hesaba katılıyor diye hatırlıyorum zaten sonrasında bize 2016 yılında 1 yıl men cezası verdiler. Men cezasını çektikten 1 sene sonra FFP'yle ilgili bir antlaşmamız yoktu şu an yeni antlaşma geçmiş dönemdeki antlaşmadan zaten daha ağır bir yaptırım çünkü hemen hemen kulübün bir çok yerine karışıyor Avrupa'ya alacağı oyuncu sayısından bonservislere kadar bu karara zaten kimse itiraz etmedi çünkü hemen hemen forumda bile herkes bu tarz bir ceza istiyordu çünkü kulübün daha disiplinli yönetileceğine inanıyordu. Bu sene de beklediğimiz gibi oldu forvet transferi bile yapamadık ki doğru yolda olduğumuzu gösterir. Gene de ben bir şey beklemiyorum sonuçta somut olumlu adımlarımız var sene sonundaki gelirlerimiz de ilk defa +'ya geçebilir.