Özgür Sarıkaya
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 776
- 21
- 978
Merhaba.
Son paragrafınızdaki "Uefa'nın gereğinin yapılması konusundaki baskı" işinin gerçekleşmesi halinde yani küme düşürmeleri halinde (Fb,Bjk,Sivas,Eskişehirspor) önümüzdeki sene ligin doğacak bu maddi koşullarda oynanması mümkün olmayacaktır. - puanı da zaten Fb kabul etmeyecektir. Doğal olarak Fb ve Bjk'nin olmayacağı bir ligin oynanması imkansıza yakın çünkü böyle bir durumda Lig Tv kulüplere ödeme yapamayacaktır.
Uefa'nın sportif yargılamayı adli yargılamadan ayırmadan yargılama yaptığına inanıyorum. 3 yıldır gelişen süreç de bunu gösteriyor. Bana göre ÖYM'ler Fb aleyhine karar vermeseydi Uefa'da ceza vermezdi. Hatta kişisel fikrim yeniden yargılama olduğu takdirde Uefa kişilere verilecek cezaları erteleyecektir.
Saygılar.
merhaba
hem küme düşmeyiz hemde - puanı kabul etmeyiz derken hem pekmezim dökülmesin hem nokta nokta olmasınmı diyorsunuz
şikenin cezası küme düşmek,uefanın sportif ve adli yargılamayı ayırmadan yargılama yaptığına inanıyorum diyorsun birde ÖYM'ler fb aleyhinede karar vermese ceza almıyacagını dusunuyorsun tamam diyelim öym ceza vermedi yada yenıden yargılama oldu beraat ettınız e ne olcak sanıyorsun UEFA nın özür dileyeceğinimi,
önce sunu bil sportif yargıda en ufak şüphe sanık aleyhinedir ,yani şüphe varsa şikeyle ilgili şuçlusundur ve küme düşersin,sebebide sportif olarak hızlı karar verebilmek ,daha sonra cas da aklanırsın ozaman tazminatını alırsın,casda aklandınmı hayır,e bu arada madem şucsuzsunuz cas davasını neden geri çektiniz ?
adli yargıda ise şüphe sanık lehinedir,en ufak şüphe dahi varsa beraat edrsin, mahkemede beraat etmediniz hatırlatırım,
birde yenıden adil yargılama derken neyi kastediyorsunuz,eğer beraat ederseniz adil etmezsenız adil olmayacakmı...