UEFA'dan 2 Türk Kulübüne Şike Cezası Yolda

Merhaba.

Son paragrafınızdaki "Uefa'nın gereğinin yapılması konusundaki baskı" işinin gerçekleşmesi halinde yani küme düşürmeleri halinde (Fb,Bjk,Sivas,Eskişehirspor) önümüzdeki sene ligin doğacak bu maddi koşullarda oynanması mümkün olmayacaktır. - puanı da zaten Fb kabul etmeyecektir. Doğal olarak Fb ve Bjk'nin olmayacağı bir ligin oynanması imkansıza yakın çünkü böyle bir durumda Lig Tv kulüplere ödeme yapamayacaktır.

Uefa'nın sportif yargılamayı adli yargılamadan ayırmadan yargılama yaptığına inanıyorum. 3 yıldır gelişen süreç de bunu gösteriyor. Bana göre ÖYM'ler Fb aleyhine karar vermeseydi Uefa'da ceza vermezdi. Hatta kişisel fikrim yeniden yargılama olduğu takdirde Uefa kişilere verilecek cezaları erteleyecektir.

Saygılar.

merhaba

hem küme düşmeyiz hemde - puanı kabul etmeyiz derken hem pekmezim dökülmesin hem nokta nokta olmasınmı diyorsunuz

şikenin cezası küme düşmek,uefanın sportif ve adli yargılamayı ayırmadan yargılama yaptığına inanıyorum diyorsun birde ÖYM'ler fb aleyhinede karar vermese ceza almıyacagını dusunuyorsun tamam diyelim öym ceza vermedi yada yenıden yargılama oldu beraat ettınız e ne olcak sanıyorsun UEFA nın özür dileyeceğinimi,

önce sunu bil sportif yargıda en ufak şüphe sanık aleyhinedir ,yani şüphe varsa şikeyle ilgili şuçlusundur ve küme düşersin,sebebide sportif olarak hızlı karar verebilmek ,daha sonra cas da aklanırsın ozaman tazminatını alırsın,casda aklandınmı hayır,e bu arada madem şucsuzsunuz cas davasını neden geri çektiniz ?

adli yargıda ise şüphe sanık lehinedir,en ufak şüphe dahi varsa beraat edrsin, mahkemede beraat etmediniz hatırlatırım,

birde yenıden adil yargılama derken neyi kastediyorsunuz,eğer beraat ederseniz adil etmezsenız adil olmayacakmı...

Kümeye kümeye fenev kümeye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba.

Son paragrafınızdaki "Uefa'nın gereğinin yapılması konusundaki baskı" işinin gerçekleşmesi halinde yani küme düşürmeleri halinde (Fb,Bjk,Sivas,Eskişehirspor) önümüzdeki sene ligin doğacak bu maddi koşullarda oynanması mümkün olmayacaktır. - puanı da zaten Fb kabul etmeyecektir. Doğal olarak Fb ve Bjk'nin olmayacağı bir ligin oynanması imkansıza yakın çünkü böyle bir durumda Lig Tv kulüplere ödeme yapamayacaktır.

Uefa'nın sportif yargılamayı adli yargılamadan ayırmadan yargılama yaptığına inanıyorum. 3 yıldır gelişen süreç de bunu gösteriyor. Bana göre ÖYM'ler Fb aleyhine karar vermeseydi Uefa'da ceza vermezdi. Hatta kişisel fikrim yeniden yargılama olduğu takdirde Uefa kişilere verilecek cezaları erteleyecektir.

Saygılar.

Yeniden yargılama Aziz için olur olursa. Nedeni de sadece şike değil, çete örgütü kurmak suçundan olacak. Mahkeme başkanı bile "biz kulüpleri yargılamıyoruz,kişileri yargılıyoruz.Kulüpleri sportif yargı organları yargılar" demişti.Sportif yargı kanadında yargılanan Fenerbahçe, işbirlikçi TFF hariç UEFA ve CAS'tan cezayı yedi... Daha bunu ayırt edemiyorsunuz...Sadece kanaat bile sportif yargılamada suç delili teşkil eder... Fenerbahçe için geri dönüş yok anlayacağınız. Ama yeniden yargılamadan dolayı Aziz aklanırsa, oluşturulacak algı "fb şike yapmamıştır" olacak maalesef Türkiye'de saf insanları kandırmak için. Tabii onu da biz yemeyiz ;)

Ayrıca ortada hiçbir kanıt yokken "bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirdi" diyen zihniyet, şimdi hakkında onlarca/yüzlerce delil ve karar olan kendi mensubu olduğu kulübe toz kondurmamak için dansöz gibi kıvırıyor. Fenerbahçeliliğin doğası olsa gerek..

K.Paşa'nın gitmesi iyi de avrupada 0 puanı olan Karabük'ün gitmesi sıkıntı.Sivas seneye giderse AL'ye gruplara kalırlar.

Bir FB kulübü yüzünden Türk Futbolu'nun basina gelenlere bakin! "Bu dosya kapandi" diye tüp kafa! Bu sürecin kapanmadigini sen de cok iyi biliyorsun ama aklinsira sark kurnazligi yapiyorsun! Önümüzdeki günlerde UEFA'dan tff'ye "kararini gözden gecir" ayari gelirse kimse sasirmasin..

Ulan tff veremedi sen ver cezalarini uefa. Dusur sunlari kumeye fener de dahil

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cemaat veya bir Gladio Eskişehir ve Sivası ele geçirmek istiyor birisi Cumhuriyetin sondan birinci digeride sondan ikinci kalesi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne o öyle mağazadan gömlek mi alınıyor UEFA indirim yapacak....Az bile verdiler; minimum ceza ile atlattılar yüzyılın şikesini..UEFA talimat değiştirdi bizim ülkenin hokkabaz tutumundan dolayı.

Trabzon'a kupasını versinler yine iyi bundan sonra.Küme falan düşürme olmaz.

Olay CAS'a falan uzar garanti.

O sırada bunlar da Fener gibi oynar ön eleme maçlarını.

Sonra CAS da şemsiyeyi verir.

Ama olan Kasımpaşa ve Karabük'e olur.

Bh33wuIIUAA1zV1.jpg

Olasiklara baktim, bunlar gidemezse Kasimpasa da gidemiyor, Lisansi yok cunku, Bursa da problemli, Karabuk da oyle, Akhisar ve Genclerbirligi falan gidecekmis komediye bak :p

Olasiklara baktim, bunlar gidemezse Kasimpasa da gidemiyor, Lisansi yok cunku, Bursa da problemli, Karabuk da oyle, Akhisar ve Genclerbirligi falan gidecekmis komediye bak :p

sivas ve eses yerine TFF kimseyi göndermeyecekk. geçen seneyi hatırlayın. fb ve bjk yerine kimseyi gönderdimi TFF??. yine aynı şey olacak. TFF 3 maymunu oynuyor. bu iki salak takım zaten gruplara kalamaz. ha olurda kalırlarsa o zaman diskalifiye edilecek ve yerlerine kimse alınmayacak bu kadar.

sivas ve eses yerine TFF kimseyi göndermeyecekk. geçen seneyi hatırlayın. fb ve bjk yerine kimseyi gönderdimi TFF??. yine aynı şey olacak. TFF 3 maymunu oynuyor. bu iki salak takım zaten gruplara kalamaz. ha olurda kalırlarsa o zaman diskalifiye edilecek ve yerlerine kimse alınmayacak bu kadar.

Onlar oynadiktan sonra men edildikleri icin kimseyi gonderemezdi zaten TFF. Bu iki takim maclar baslamadan meb edilirlerse siradaki hak kiminse o takimlar katilacaklar.

Geçen seneki cezalar küme düşürme değil Avrupa'dan men etme idi.Bu ceza küme düşürme olacak sanırım o yüzden otomatik olarak diğer takımlar ön elemeye katılır diye düşünüyorum...

küme düşme ile ilgili bir soruşturma açılmadı ki. UEFA kendi turnuvalarından men etme hakkında disiplin cezası verebilir. küme düşme olayı ayrı. o konuda TFFye baskı yapacaklardır ama bu süreç daha uzayacak gibi görünüyor. UEFA eses ve sivasa men cezalarını evrdikten sonra (Haziran) TFFye küme düşür diyebilir.

Onlar oynadiktan sonra men edildikleri icin kimseyi gonderemezdi zaten TFF. Bu iki takim maclar baslamadan meb edilirlerse siradaki hak kiminse o takimlar katilacaklar.

iyi de bu iki takım CAS a gidecekleri için süreç uzayacaktır o açıdan dedim. UEFA CAS kararınıda bekler geçen seneki gibi

Geri
Üst Alt