UEFA'dan 2 Türk Kulübüne Şike Cezası Yolda

Kaleci korcan ;) Şike yaptıysam sivas spor için yaptım...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

3 yıl geçti ne cezası yaaa konu kapandı diyenler nerde ???

Adamlar 3 yıl önceki olayın cezasını bugün veriyor en azından soruşturmasını açıyor.

Ne oldu ??? ahahahahaha :D

Fenerbahçe ile şike yaptıkları kesinleşen iki takım bunlar :D Yani doğrudan Fenerbahçe'yide bağlıyor.

"Biz şike yapmadık montaj bunlar hep " açıklaması bekliyoruz iki guzide klüpten.

Zaten UEFA bunlarin UEFA kupalarina katilmasini bekliyorlardi, piyango vurdu sonunda, sadece R. Carlos a yazik olacak..

şu iki takımın küme düştüğünüde görürüz inş.

kayseri vardı onlardan kurtulduk sıra bunlarda.

Eskişehir geçen sene UEFA ön eleme oynamıştı Marsilyaya elenmişti , o zaman neden disipline verilmediki ,,

eskişehir kurtarabilir " belki " ,

ama sivas kesin ceza alacaktır .

Eskişehir geçen sene UEFA ön eleme oynamıştı Marsilyaya elenmişti , o zaman neden disipline verilmediki ,,

eskişehir kurtarabilir " belki " ,

ama sivas kesin ceza alacaktır .

Cunku mahkeme simdi sonuclandi ve ozaman on elemeyi gecememislerdi..

Tarik Camdal welcome :p

TFF iki takımıda gönderecektir, herşeye karşın UEFA da ön elemelere alacaktır geçen seneyi hatırlayın. eğer CASA giderlerse süreç uzar ama zaten elenecekler hiçbirşey ifade etmiyor olurda gruplara kalırlarsa diskalifiye edilirler.

TFF iki takımıda gönderecektir, herşeye karşın UEFA da ön elemelere alacaktır geçen seneyi hatırlayın. eğer CASA giderlerse süreç uzar ama zaten elenecekler hiçbirşey ifade etmiyor olurda gruplara kalırlarsa diskalifiye edilirler.

Geçen seneki cezalar küme düşürme değil Avrupa'dan men etme idi.Bu ceza küme düşürme olacak sanırım o yüzden otomatik olarak diğer takımlar ön elemeye katılır diye düşünüyorum...

Fener'de daha kendi kesilmiş cezalarından indirim beklesin.

Ne o öyle mağazadan gömlek mi alınıyor UEFA indirim yapacak....Az bile verdiler; minimum ceza ile atlattılar yüzyılın şikesini..UEFA talimat değiştirdi bizim ülkenin hokkabaz tutumundan dolayı.

Ligtv sitesini bakiyorum hic haber yok. ''Fener Avrupa'ya katilacak'' diye yanlis tercüme ile hemen haber yapmislardi serefsizler.

Geri
Üst Alt