GSCimbom
UEFA'dan Ceza: 2 Yıl Men + 5 Milyon Euro (İddia)
M

UEFA'dan Ceza: 2 Yıl Men + 5 Milyon Euro (İddia) Sayfa 5

Mehmet Tokat ·

Cevap
102
Okunma
6,5K
Sayfa
5/6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1082936_620x410.jpg

Ben karar mercii olsam ve bu Dursunu "bileklik ehe ühü" diye savunma yaparken görsem ve ceza verme niyetim olmasa bile ceza veririm bu rezil herifi gördükten sonra.

Son düzenleme:
Finansal durumdan dolayı 5 milyon para cezası ne demek. Gerizekalılar inanır ancak bu habere. 2 yıl olayına hiç girmiyorum.

2 yıl dedikleri 1+1 yıldır muhtemelende para cezasını anlamadım.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam yani bende Dursundan nefret ediyorum da o zaman bu mantiga gore simdi arenada fener bize tecavuz edip irzimiza gecerse , kadikoye gidip fenerli mi oldurelim?
Şu kuşu banlamayan adminler size ne demeli. Artık adamlar gelip burda fantezilerini yazıyorlar siz uyuyosunuz. Ulan biz sizin irziniza gectigimizde, sahanizda irziniza tecavüz edip kupayı soktugumuzda kendi stadinizi yaktiniz lan. Simdi git kendi forumuna ağlamaya devam et. Galatasaray denilince bile sizin irziniz ağlıyor lan sikeci

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Sağol Evet taşındım cuma görüşmem var Lorient da onaylanırsa o tarafta ev tutmam gerekecek mecburen. Bakalım hayırlısı çok hoşuma gidiyor bu taraf deniz bölgesi bir başka.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Aşağı lorient mi yukarı lorient mi ?

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Arkadas zaten finansal sorunlari olan bir takima birde 5 milyon euro cezami olur :) ulan bu medya seref...izzz aziz köpekleriyle dolu...

Tursun bilekliği uefa yetkililerine tanıtırken fazla cüretkar davranmış diyorlar.

4f6b95eefa453c167153506df343237b.jpg

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

5 milyon euro nedir lan asfajkshasdg. 5 milyon euro extra harcayacak kadar para bolluğu içinde olsak zaten bu durumu düşmezdik. Uefa düşene bir depikte ben vuruyum uygulaması. Tabi ki bu bir iddia.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri