Habib Aslan
10 Numara!
Sike yapsaydık keske 

Hatta ölene kadar mokoko demişler+dursun özbek'e hapis cezası kulislerde konuşulan iddialar arasında.
Bir kaç tane kişinin yaptığı haber.Galatasaray ceza almaz,daha doğrusu veremezler.

Bir kaç tane kisinin yaptığı haber.Galatasaray ceza almaz,daha doğrusu veremezler.
Bunları Galatasaray düşmanlarını anlatmak için başka bir kelime varmı?:asd22:Iyi editlenmedi küfürün haa [emoji1
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mehmet kardeşim: bu konu ile ilgili Can Yücelin bir şiiri var.Şöyle başlıyor:bana diyorlarki şiirlerimde küfür yazma usulsüz.Devamını bilmiyorsan okumanı tavsiye ederim.Iyi editlenmedi küfürün haa
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Şu kuşu banlamayan adminler size ne demeli. Artık adamlar gelip burda fantezilerini yazıyorlar siz uyuyosunuz. Ulan biz sizin irziniza gectigimizde, sahanizda irziniza tecavüz edip kupayı soktugumuzda kendi stadinizi yaktiniz lan. Simdi git kendi forumuna ağlamaya devam et. Galatasaray denilince bile sizin irziniz ağlıyor lan sikeciTamam yani bende Dursundan nefret ediyorum da o zaman bu mantiga gore simdi arenada fener bize tecavuz edip irzimiza gecerse , kadikoye gidip fenerli mi oldurelim?
Aşağı lorient mi yukarı lorient mi ?Sağol Evet taşındım cuma görüşmem var Lorient da onaylanırsa o tarafta ev tutmam gerekecek mecburen. Bakalım hayırlısı çok hoşuma gidiyor bu taraf deniz bölgesi bir başka.
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Parkın arkasında hemenAşağı lorient mi yukarı lorient mi ?
![]()
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
2 yıl dedikleri 1+1 yıldır muhtemelende para cezasını anlamadım.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi