dursun'un savunmasından beklerim böyle birşey
1+1 alsak ne olacak 1 senede mali durumu düzeltebilecegimizi düşünen varmı?
la nereye düzeltiyon 2-3 aylığına 1.9m euro bayıldık denizli'ye
Mali durumdan dolayı kulübün para kazanacağı en büyük turnuvadan men etmek bana çok saçma geliyor. Sonuç olarak UEFA kulüplerin sürdürülebilir bir yapıya sahip olmalarını ve sağlam temeller üzerinde devam etmesi için FFP durumunu çıkardı yani asıl amaç kulüpleri korumak olan bir sistemde, belirtilen kar-zarar oranını tutturamadın diye turnuvalardan men etmesinin hiç bir mantıklı açıklaması bana göre olamaz. Diyorsun ki aradaki farkı azalt ve karşıma öyle gel, peki bu kulüp en çok parayı nerden kazanabilir? -Şampiyonlar liginden. Eee sen beni neden burdan mahrum ediyorsun??
Yapman gereken yani vermen gereken ceza transfer yasağıdır. Dersinki sattığın oyuncudan kazandığın paranın atıyorum %60 nı transfer bütçesinde kullanabilirsin ve bunun dışında transfre para harcayamazsınız dersin. Kulübün geleceği için takibe aldığın 2-3 yıl süresince de altyapıdan 1-2 oyuncuyu mutlaka takımda oynatmalısının gibi şartlar koyabilirsin, tabi bu örnekler çoğaltılabilir.
Şimdi UEFA diyor ki senin şu kadar açığın var o yüzden seni men ediyorum. Sende bu açığı işte 2 sene içinde ortadan kaldır, kulüp parayı nerden kazanacak peki??? dışardan para akışınıda onay vermiyorsun. Forma satmakla kapanacak birşey değil sonuçta...
Bu haber ne kadar doğrudur bilemem ama sonuç olarak 1 yıl men cezası çıksa bile bence saçma bir karar olur. Burda istenilen kriter ile verilen ceza bana göre uyuşmuyor.
pardon?