GSCimbom
UEFA'dan Ceza: 2 Yıl Men + 5 Milyon Euro (İddia)
M

UEFA'dan Ceza: 2 Yıl Men + 5 Milyon Euro (İddia) Sayfa 4

Mehmet Tokat ·

Cevap
102
Okunma
6,5K
Sayfa
4/6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sene ne lan şike mi yaptık?! :38573:

Madem ceza kaçınılmazdı takımı niye küçülttünüz o zaman, o da ayrı bir hikaye!

Şikeye ceza veremeyen UEFA mali durumu kötü diye hiç bir takıma 2 yıl men veremez.

Eğer böyle bir ceza gelirse Türk siyaseti, Türk iş adamları ve UEFA anlaşmış, yine bir rüşvet çarkı dönmüş demektir.

Harbiden şike ve mali durumun ceza aynı olursa Platini kimin paralarını yediği iyice belli olur. Aziz doldurmuş cebini...

Şike yap 2 sene avrupa men , mali durumun kötü 2 yıl men....

Cidden rezillik olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

eğer bu ceza gelirse ben artık gerçekten bilinçli olarak bizi yok etme operasyonu yapıldığına inanmaya başlayacağım şike yapan fenevin üstüne bu kadar gidilmedi hem içten hem dıştan hem kuş medyası tarafından bizi en az 5 yıl futbol sahnesinden silmek istiyorlar bu çok net

Mali durumdan dolayı kulübün para kazanacağı en büyük turnuvadan men etmek bana çok saçma geliyor. Sonuç olarak UEFA kulüplerin sürdürülebilir bir yapıya sahip olmalarını ve sağlam temeller üzerinde devam etmesi için FFP durumunu çıkardı yani asıl amaç kulüpleri korumak olan bir sistemde, belirtilen kar-zarar oranını tutturamadın diye turnuvalardan men etmesinin hiç bir mantıklı açıklaması bana göre olamaz. Diyorsun ki aradaki farkı azalt ve karşıma öyle gel, peki bu kulüp en çok parayı nerden kazanabilir? -Şampiyonlar liginden. Eee sen beni neden burdan mahrum ediyorsun??

Yapman gereken yani vermen gereken ceza transfer yasağıdır. Dersinki sattığın oyuncudan kazandığın paranın atıyorum %60 nı transfer bütçesinde kullanabilirsin ve bunun dışında transfre para harcayamazsınız dersin. Kulübün geleceği için takibe aldığın 2-3 yıl süresince de altyapıdan 1-2 oyuncuyu mutlaka takımda oynatmalısının gibi şartlar koyabilirsin, tabi bu örnekler çoğaltılabilir.

Şimdi UEFA diyor ki senin şu kadar açığın var o yüzden seni men ediyorum. Sende bu açığı işte 2 sene içinde ortadan kaldır, kulüp parayı nerden kazanacak peki??? dışardan para akışınıda onay vermiyorsun. Forma satmakla kapanacak birşey değil sonuçta...

Bu haber ne kadar doğrudur bilemem ama sonuç olarak 1 yıl men cezası çıksa bile bence saçma bir karar olur. Burda istenilen kriter ile verilen ceza bana göre uyuşmuyor.

Mali durumdan dolayı kulübün para kazanacağı en büyük turnuvadan men etmek bana çok saçma geliyor. Sonuç olarak UEFA kulüplerin sürdürülebilir bir yapıya sahip olmalarını ve sağlam temeller üzerinde devam etmesi için FFP durumunu çıkardı yani asıl amaç kulüpleri korumak olan bir sistemde, belirtilen kar-zarar oranını tutturamadın diye turnuvalardan men etmesinin hiç bir mantıklı açıklaması bana göre olamaz. Diyorsun ki aradaki farkı azalt ve karşıma öyle gel, peki bu kulüp en çok parayı nerden kazanabilir? -Şampiyonlar liginden. Eee sen beni neden burdan mahrum ediyorsun??

Yapman gereken yani vermen gereken ceza transfer yasağıdır. Dersinki sattığın oyuncudan kazandığın paranın atıyorum %60 nı transfer bütçesinde kullanabilirsin ve bunun dışında transfre para harcayamazsınız dersin. Kulübün geleceği için takibe aldığın 2-3 yıl süresince de altyapıdan 1-2 oyuncuyu mutlaka takımda oynatmalısının gibi şartlar koyabilirsin, tabi bu örnekler çoğaltılabilir.

Şimdi UEFA diyor ki senin şu kadar açığın var o yüzden seni men ediyorum. Sende bu açığı işte 2 sene içinde ortadan kaldır, kulüp parayı nerden kazanacak peki??? dışardan para akışınıda onay vermiyorsun. Forma satmakla kapanacak birşey değil sonuçta...

Bu haber ne kadar doğrudur bilemem ama sonuç olarak 1 yıl men cezası çıksa bile bence saçma bir karar olur. Burda istenilen kriter ile verilen ceza bana göre uyuşmuyor.

Bence de son derece saçma bir ceza bu men cezası. Deidğin gibi sattığın oyuncuların toplam bonservislerinin ve maaşlarının %60'ı kadar bonservis ve maaş verebilirsin deseler. 2 tane de altyapıdan oyuncu şartı koysalar çok daha mantıklı olur.

Yüzyılın şikesine bu kadar ceza vermediler. Sanmıyorum ki haber doğru olsun. Hem mali durumundan ötürü ceza alması gündemde olan bir kulübe 5 milyon avro para cezası vermek ne demek öyle saçma şey olur mu :) En kötü ihtimalle 1+1 yıl ceza alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri