- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Ffark 10 oldu. Maçın hiç bir anında yokuz, nasıl olacak bilmiyorum.
uefa sayı atıyo durmadan ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ffark 10 oldu. Maçın hiç bir anında yokuz, nasıl olacak bilmiyorum.
TS tam olarak ne hakkinda sikayette bulunmus onu da bilseydik keske. Onu eklememis TS'liler. Bosuna timsaha yatmayalim sonra.

Ekli dosyayı görüntüle 14703
Federale gidip yürütmeyi durduracağız diye sevinçten göbek atarken iyiydi ama değil mi
Ekli dosyayı görüntüle 14704
Ben diyorum abi ciddi ciddi bunlar AYM'den çıkan sonuçla UEFA'yı köşeye sıkıştıracağını falan düşünüyorlar. Şikenin cezası hiç bir zaman sadece eksi puan olmadı ama dikkatinizi çekerim iyi senaryasunda bile kupayı vermiş. Buna da alışacaklar raad olsunlar.
Ekli dosyayı görüntüle 14702
TFF'yi gerekeni yapmadığı için UEFA'ya şikayet ettiler. Bunu zaten epeydir diyorlardı , resmiyete dökmüşler. Soruna gelince de ilk cümleye bakacak olursak soruşturma başlamış. 2.cümleyi de direkt çeviriyorum.
Şikayet, UEFA'ya ulaşmıştır ve disiplin kurulu konu hakkındaki kararını önümüzdeki ilk toplantısı olan 17 temmuzda verecektir.
Ama şunu hatırlatmakta yarar var 17 temmuzda ceza çıkmayacak. Öyle bir beklentiye girmeyin yani zaten öyle olsa UEFA prosedürüne göre önce disiplin kuruluna sevkederlerdi cezayı onlar keserdi. UEFA zaten cezayı verdi şimdi de TFF'ye yapması gerekeni söyleyip süre verecek.Yani cezanın boyutlarını 17'inde tartışacaklar. Bizimkilerin de UEFA'ya karşı gelme ihtimali zerre kadar yok. Var diyeni ciddiye almayın.Gerçekten yok. Ultra Garanti.
hadi oğlum inşallah bu sefer goooool
Bu isin sonunda hem Fener kume duser, hem de federasyon istifa etmek zorunda kalirsa muthis olur. Turk futbolu buyuk pisliklerden temizlenir.