UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

anladigim kadariyla disiplin sorusturmasi an itibariyla baslamis ve 17.07.2014'te bir karara baglanacakmis.

ingilizcesi olanlar teyit edebilir mi beyler?

@Sedat Görür ?

----------------

PS: bir diger kaynakta cünkü "disiplin sorusturmasi baslayip baslamayacagi 17.07.2014'te karara baglanacak yaziyordu. okudugum kadariyla bazi yayin organlarindan yanlis bilgiler veriliyor kamuoyuna.

TS tam olarak ne hakkinda sikayette bulunmus onu da bilseydik keske. Onu eklememis TS'liler. Bosuna timsaha yatmayalim sonra.

TS tam olarak ne hakkinda sikayette bulunmus onu da bilseydik keske. Onu eklememis TS'liler. Bosuna timsaha yatmayalim sonra.

[attachment=10450:upload_2014-5-30_20-51-45.png]

TFF'yi gerekeni yapmadığı için UEFA'ya şikayet ettiler. Bunu zaten epeydir diyorlardı , resmiyete dökmüşler. Soruna gelince de ilk cümleye bakacak olursak soruşturma başlamış. 2.cümleyi de direkt çeviriyorum.

Şikayet, UEFA'ya ulaşmıştır ve disiplin kurulu konu hakkındaki kararını önümüzdeki ilk toplantısı olan 17 temmuzda verecektir.

Ama şunu hatırlatmakta yarar var 17 temmuzda ceza çıkmayacak. Öyle bir beklentiye girmeyin yani zaten öyle olsa UEFA prosedürüne göre önce disiplin kuruluna sevkederlerdi cezayı onlar keserdi. UEFA zaten cezayı verdi şimdi de TFF'ye yapması gerekeni söyleyip süre verecek.Yani cezanın boyutlarını 17'inde tartışacaklar. Bizimkilerin de UEFA'ya karşı gelme ihtimali zerre kadar yok. Var diyeni ciddiye almayın.Gerçekten yok. Ultra Garanti.

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-30_20-51-45.webp
    upload_2014-5-30_20-51-45.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 221
Bu saatten sonra bize disiplin kurulu üyelerine kendi verdikleri mail adresi ve faks yolu ile baskı kurmak düşer. Kolay gelsin.

Fenerbahce derhal Obama ile gorusmeye gidecekmis :DD

Antu dan birseyler paylasin :P

[attachment=10451:upload_2014-5-30_21-7-17.png]

Federale gidip yürütmeyi durduracağız diye sevinçten göbek atarken iyiydi ama değil mi :asd:

[attachment=10452:upload_2014-5-30_21-8-0.png]

Ben diyorum abi ciddi ciddi bunlar AYM'den çıkan sonuçla UEFA'yı köşeye sıkıştıracağını falan düşünüyorlar. Şikenin cezası hiç bir zaman sadece eksi puan olmadı ama dikkatinizi çekerim iyi senaryosunda bile kupayı vermiş. Buna da alışacaklar raad olsunlar.

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-30_21-7-17.webp
    upload_2014-5-30_21-7-17.webp
    31 KB · Görüntüleme: 329
  • upload_2014-5-30_21-8-0.webp
    upload_2014-5-30_21-8-0.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 317
Her yaz tokatlıyolar adamları. Uefa'nın en büyük eğlencesi fenerbahçe.

Uefa neden bu kadar bekledi ki ? Yani fb'nin resmi olarak şike yaptıgını 2 yıldan beri biliyor. Unutmus falan olamaz dimi ?

Ekli dosyayı görüntüle 14703

Federale gidip yürütmeyi durduracağız diye sevinçten göbek atarken iyiydi ama değil mi :asd:

Ekli dosyayı görüntüle 14704

Ben diyorum abi ciddi ciddi bunlar AYM'den çıkan sonuçla UEFA'yı köşeye sıkıştıracağını falan düşünüyorlar. Şikenin cezası hiç bir zaman sadece eksi puan olmadı ama dikkatinizi çekerim iyi senaryasunda bile kupayı vermiş. Buna da alışacaklar raad olsunlar.

Çoh eğlenceli hacı abi. uefa bizi mi kıskandı ne, onlar da eğleniyor gibime geliyor.

Bu arada Deniz sekiyi yakalama kararı çıkmış.Er veya geç bu aziz iti içinde yakalama kararı çıkacak.Kaplumbağa hızıyla olsa bile adalet yerini bulacak.Yoksa ipin ucu kaçar.

Ekli dosyayı görüntüle 14702

TFF'yi gerekeni yapmadığı için UEFA'ya şikayet ettiler. Bunu zaten epeydir diyorlardı , resmiyete dökmüşler. Soruna gelince de ilk cümleye bakacak olursak soruşturma başlamış. 2.cümleyi de direkt çeviriyorum.

Şikayet, UEFA'ya ulaşmıştır ve disiplin kurulu konu hakkındaki kararını önümüzdeki ilk toplantısı olan 17 temmuzda verecektir.

Ama şunu hatırlatmakta yarar var 17 temmuzda ceza çıkmayacak. Öyle bir beklentiye girmeyin yani zaten öyle olsa UEFA prosedürüne göre önce disiplin kuruluna sevkederlerdi cezayı onlar keserdi. UEFA zaten cezayı verdi şimdi de TFF'ye yapması gerekeni söyleyip süre verecek.Yani cezanın boyutlarını 17'inde tartışacaklar. Bizimkilerin de UEFA'ya karşı gelme ihtimali zerre kadar yok. Var diyeni ciddiye almayın.Gerçekten yok. Ultra Garanti.

eyvallah :)

17.07.'de nasil bir karar cikacak cok merak ediyorum. bu isin pesini birakmayip mail atanlara emekleri icin tesekkür etmek lazim. umarim adalet er ya da gec tecelli eder.

Bu isin sonunda hem Fener kume duser, hem de federasyon istifa etmek zorunda kalirsa muthis olur. Turk futbolu buyuk pisliklerden temizlenir.

en iyi ihtimal ile, bence tek ihtimal, oda uefa çok sağlam baskı yaparsa fb'den kupayı alıp süreci kapatırlar. fb'nin küme falan düsmesine asla müsade edilmez..

Geri
Üst Alt