UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Diego kendisi ile yapılan söyleşide; "En büyük hayalim PTT 1. ligde forma giymek" dedi :D

Trabzonspor Kulübü, tarihi misyonu gereği, kurulduğu günden beri futbolda adalet mücadelesi vermektedir.

Bu doğrultuda; Kulübümüz, 2010-2011 sezonunda Türkiye liginde gerçekleşen şike eylemleri hakkında, son olarak 9 Mayıs 2014 tarihinde UEFA ve FIFA’ya başvuruda bulunmuştur.

UEFA’nın bugün Kulübümüze bilgi amacıyla ilettiği yazıda; soruşturma başlatıldığı, UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu’nun 17.07.2014 tarihli toplantısında konu hakkında karar verileceği ifade edilmiştir. Bir örneği de Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilen yazı; “doğrudan etkilenen taraf” sıfatıyla Fenerbahçe SK’ya hitaben yazılmıştır.

Tekrar hatırlatmak isteriz ki, talebimiz, şike yapılan 2010-2011 sezonuna ilişkin olarak ulusal ligimizde gerekli disiplin yaptırımlarının uygulanması ve Trabzonspor’un hakkının teslim edilmesidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Trabzonspor Kulübü

Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

obaaaa tüpçünün istifası gelebilir artık

Diego'nun twitter'ı falan varsa yollamak lazım son gelişmeleri onlar sneijder transferinde yapmıştı çirkefçe işler.

Allaaaaaaaaaaaaaaaah başlıktaki iddia kısmını kaldırın !!!!!!

Ya bu antuya ne zaman girsem günüm şenleniyor..Neymiş efendim GS lobisi iş başındaymış parmağımızda oynatıyormuşuz Uefa'yı,başarı yakaladıkları için önlerini kesmeye çalışıyorlarmış hahahahahaha..

[attachment=10437:upload_2014-5-30_17-33-54.png]

[attachment=10438:a9af1aysal_RACUO (Kopyala).jpg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-30_17-33-54.webp
    upload_2014-5-30_17-33-54.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 322
  • a9af1aysal_RACUO (Kopyala).webp
    a9af1aysal_RACUO (Kopyala).webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 279
Şikeciler 3 yıl 20-21 kulübün (küme düşenler) hakkını yemiştir bunun vebali çok çok ağır olmalı !!!

ts taraftarıyla organıze maile baslamak lazım en az 100bın mail atılması lazım vıcdanların rahat olmadıgını ustunun kapatılmaya calısıldıgını yazmak gerek...

simdi bu karar nasil olacak? yine mi men edecekler veya tffye küme düsürün talimati mi verecekler?

Antu uyku modunda daha yalan haberdir diyorlar. :D

En hafif ceza amatör küme olmalı !

olayi anlamadim ben. normaldede sike surecini hic takip etmedigim icin konuyu hic anlamadim. biri ozetlerse 1 sansli kisiye like verecem

Daha geçen gün ''bunlar Federale başvurmakla büyük kumar oynadılar'' demiştim. Arkadaş sen kimsin ya kimsin

Şu iddiası kısmını kaldıralım artık bence. Resmi açıklamalar geliyor.

Geri
Üst Alt