UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Eger fener ceza alırsan klubün ipotegini bizm başkanın üstüne yapalım, bırakıp gitmesin bizi hiç

SPORX.COM @sporx · 13 sn.

Demirören: "Nasıl benim kararım yargıyı bağlamıyorsa, yargının kararı da beni bağlamıyor. Olay TFF açısından kapanmıştır" (Ocak 2014)

Hadi bakalım :asd:

Fenerbahçe küme düşerse çıkmak için yine şike yapar ve tekrar düşürülür.

3 Puan ‏@3puancom 2 dk.

SON DAKİKA: Fenerbahçe kısa süre içerisinde Trabzonspor'a yanıt vereceği bir açıklama yapacak.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman? Ne açıklanacaksa seçimden sonra açıklanır.

Pagoda-Black.jpg

Twitter da yanıyor şu an ya ama birazdan TFF çıkar bize bir şey gelmedi der. Ts medyasındaki ilk haberlerde soruşturma açılıp açılmayacağının kararı 17'sinde verilecek diyorlardı , şimdi Tff'ye kaldı ihale. UEFA'da hala bir şey yok Resmi bir şey gören duyan var mı? Yoksa da let the goygoy begin :asd:

BoFOwRZCAAEADDN.jpg

şuan fenerbahçeliler (TEMSİLİ)

Şimdi UEFA bakacak herkes bu şerefsizlerin şike yaptığını onaylamış, ama TFF yalandan bir karar almış, Astana'da alınan kararlardan sonra, UEFA TFF' ye hayırdır diyerek neden böyle bir karar verdin, bu yeni alınan ceza ilkelerine aykırı, fb' yi 4 lig düşürüyorum, 2010/2011 ve 2013/2014 yılındaki şampiyonluğunu elinden alıyorum, şike yaptıkları sezondan itibaren tüm kazançlarını iade edecekler, şikeye karışan diğer kulüpleride düşürüyorum, ve kazançlarını geri alıyorum, ayrıca şikeyi yapan, buna göz yuman, kapatmaya çalışan, destek olan herkesi ömür boyu futboldan men ediyorum derse, işte o zaman Türkiye' de futbol yeniden başlar.

Resmi bir açıklama var mı ben anlamadım bu konunun kaynağını herkes farklı konuşuyor. Soruşturma fenere mi tff için mi ?

Soruşturma açıldığı yok. Lütfen dikkatli okuyun. 17 Temmuz'da Trabzon'un başvurusunu değerlendirecekler. Daha bitmiş bir şey yok.

İstersen sen dikkatli oku...

UEFA’nın bugün Kulübümüze bilgi amacıyla ilettiği yazıda; soruşturma başlatıldığı, UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu’nun 17.07.2014 tarihli toplantısında konu hakkında karar verileceği ifade edilmiştir.

Geri
Üst Alt