UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

hala doğru mu diyen arkadaşlar var :DD

Öncelikle belirtmek isteriz ki; UEFA'nın uyguladığı prosedür; UEFA'ya yapılan her tür şikayet için uygulanmakta olan rutin işleyiş ve prosedürden farklı olmayıp Trabzonspor'un şikayeti üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na iletilen evraktan ibarettir.

Şu cümle açık açık federasyona soruşturma açıldığını gösteriyor, boku yediler net olarak.

4 ihtimal var

50%: sonucsuz cikar

30% fenev kume duser ( + son sampiyonluklarida iptal olur ve diger basarilarida iptal olur)

15% tum turk takimlari 5 - 10 yil avrupadan men cezasi alir, ilave olarak milli takimda ceza alir

5% 2010-2011 sezonu iptal olur, sonuc olarak kimse kupayi almaz

Ntv haberi sadece 10 saniye verince olayın ne kadar ciddi olduğunu anladım .

Yapılan işlemin resmi adı soruşturma zaten. Başvuruyu değerlendirecekler derken çok basite indirgemişsin. Trabzonun Fenerin şike yaptığı ve kupasının verilmesi konusundaki talebini haklı bulup soruşturma açmışlar. Lütfen dikkatli okuyalım.

inşallah hakettikleri en ağır cezayı alırlar. 3 temmuz gününden beri internetten tapeleri indirip okumayı tut bugüne kadar bütün süreci takip ettim. ve adamların hala ceza almamış olmalarından dolayı ciddi anlamda rahatsıxlık içindeyim. en çok sevindiğim şampiyonluk 2011-2012 sezonudur. gerçek kuşlara duyduğum öfke had sahadadır. daha diyecek çok şey varda neyse

uefa dan umudum yok. aradan kaç yıl geçti bir şey yok. ülke içinde ise durum malum.

yok paralel yapı söylentisi yok hükümet desteği ile ayaktalar . tek gerçek var ki onlar tescilli şikeciler.

Okuyup incelemedim henüz durumdan haberim yok ama Fener bu kadar zırladıysa iş ciddidir. Bunlar ne zaman bu kadar bağırırsa sonunda bişey oluyor.

1 ihtimal var fb suçludur.

sapina kadar

zaten kendileri itiraf ettiler, biz demesek kendileride biliyorlar

Sadece suclu olmak yetmiyor, suclunun cezasiz kalmasi insanlari rahatsiz ediyor

ve dahasi, suclu olan taraf birde utanmadan, ataturk, adalet ve ahlaktan bahsetmesi insani cileden cikariyor :D

Bu yaz bunlar küme düşücek. Dünya kupası bitsin bakalım görücem şikecileri o zaman.

Beklemekde fayda var. Tff yemi acıldı yoksa feneremi ?

Tff ise daha iyi

Öncelikle belirtmek isteriz ki; UEFA'nın uyguladığı prosedür; UEFA'ya yapılan her tür şikayet için uygulanmakta olan rutin işleyiş ve prosedürden farklı olmayıp Trabzonspor'un şikayeti üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na iletilen evraktan ibarettir.

Şu cümle açık açık federasyona soruşturma açıldığını gösteriyor, boku yediler net olarak.

devamı var.''fenerbahçe skya hitaben yazılmıştır ''diye

inşallah hakettikleri en ağır cezayı alırlar. 3 temmuz gününden beri internetten tapeleri indirip okumayı tut bugüne kadar bütün süreci takip ettim. ve adamların hala ceza almamış olmalarından dolayı ciddi anlamda rahatsıxlık içindeyim. en çok sevindiğim şampiyonluk 2011-2012 sezonudur. gerçek kuşlara duyduğum öfke had sahadadır. daha diyecek çok şey varda neyse

uefa dan umudum yok. aradan kaç yıl geçti bir şey yok. ülke içinde ise durum malum.

yok paralel yapı söylentisi yok hükümet desteği ile ayaktalar . tek gerçek var ki onlar tescilli şikeciler.

Kardeşim bir anda olmuyor herşey. Tabi ki bizler sabırsızız ancak mahkemelerde sıradan adi vakaların bile aylarca yıllarca sürdüğü olabiliyor. Bu kadar geniş çaplı ve uluslararası bir olayında uzaması çoğu arkadaşımızın umudunu kesmesine neden oldu. Ona bakarsan yedi düvelden ceza yiyen azizin kararı da açıklanmadı UEFA tarafından. Bu UEFA nın umursamadığı yada salladığı anlamına gelmez ama.

Geri
Üst Alt