- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
hala doğru mu diyen arkadaşlar var
D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 ihtimal var
50%: sonucsuz cikar
30% fenev kume duser ( + son sampiyonluklarida iptal olur ve diger basarilarida iptal olur)
15% tum turk takimlari 5 - 10 yil avrupadan men cezasi alir, ilave olarak milli takimda ceza alir
5% 2010-2011 sezonu iptal olur, sonuc olarak kimse kupayi almaz
Yapılan işlemin resmi adı soruşturma zaten. Başvuruyu değerlendirecekler derken çok basite indirgemişsin. Trabzonun Fenerin şike yaptığı ve kupasının verilmesi konusundaki talebini haklı bulup soruşturma açmışlar. Lütfen dikkatli okuyalım.
1 ihtimal var fb suçludur.
Okuyup incelemedim henüz durumdan haberim yok ama Fener bu kadar zırladıysa iş ciddidir. Bunlar ne zaman bu kadar bağırırsa sonunda bişey oluyor.
Öncelikle belirtmek isteriz ki; UEFA'nın uyguladığı prosedür; UEFA'ya yapılan her tür şikayet için uygulanmakta olan rutin işleyiş ve prosedürden farklı olmayıp Trabzonspor'un şikayeti üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na iletilen evraktan ibarettir.
Şu cümle açık açık federasyona soruşturma açıldığını gösteriyor, boku yediler net olarak.
inşallah hakettikleri en ağır cezayı alırlar. 3 temmuz gününden beri internetten tapeleri indirip okumayı tut bugüne kadar bütün süreci takip ettim. ve adamların hala ceza almamış olmalarından dolayı ciddi anlamda rahatsıxlık içindeyim. en çok sevindiğim şampiyonluk 2011-2012 sezonudur. gerçek kuşlara duyduğum öfke had sahadadır. daha diyecek çok şey varda neyse
uefa dan umudum yok. aradan kaç yıl geçti bir şey yok. ülke içinde ise durum malum.
yok paralel yapı söylentisi yok hükümet desteği ile ayaktalar . tek gerçek var ki onlar tescilli şikeciler.