UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

sapina kadar

zaten kendileri itiraf ettiler, biz demesek kendileride biliyorlar

Sadece suclu olmak yetmiyor, suclunun cezasiz kalmasi insanlari rahatsiz ediyor

ve dahasi, suclu olan taraf birde utanmadan, ataturk, adalet ve ahlaktan bahsetmesi insani cileden cikariyor :D

İstedikleri kadar çırpınsınlar hala devam eden bir davada tekrar soruşturma açılıyorsa sonuç bellidir. Tff bişey yapmadığı için uefa baskı yapacak. %50 suçsuz bulunmaları diye bişey yok yani Suç sabittir o iş kapandı. Bu olay suçun cezası ile ilgilidir.

Sabit suç : Fenerbahçe Şikecidir ve ömür boyu öyle kalacaktır.

diyelim fenev kume dustu, son 2 sampiyonluklari elinde calindi

sizce ne olur?

1-aziz yildirima suikast duzenlenir kendi taraftarindan

2- aziz israel, fransa yada rusyaya kacar

3- fenevliler ulkede savas cikaritr

4- usluca kumeye dusup, susarlar

walla bence ilk yapacakalri aciklama GSaray suclu diye hergun havlarlar

Uefa'ya mail attim ayağınızı denk alın diye 17 temmuz güzel kararlar istiyorum dedim. Dur bi daha atayım.

Sevgili Galatasaraylılar beğeni patlaması için hepinize sonsuz teşekkürler.Birde bu baskılar neticesinde UEFA da bu ezik ve şikeci feneri patlatırsa iki tarafı kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olur.

İstedikleri kadar çırpınsınlar hala devam eden bir davada tekrar soruşturma açılıyorsa sonuç bellidir. Tff bişey yapmadığı için uefa baskı yapacak. %50 suçsuz bulunmaları diye bişey yok yani Suç sabittir o iş kapandı. Bu olay suçun cezası ile ilgilidir.

Sabit suç : Fenerbahçe Şikecidir ve ömür boyu öyle kalacaktır.

aynen oyle

ama bir konu var, oda TFF nereye kadar direnebilir

+ Uefa ile Fifa bir olup tff yerine sonuclandirabilirmi (kume dusme ve kupayi trabzona vermek gibi )

SON DAKİKA: UEFA, soruşturmayı Fenerbahçe'ye değil Türkiye Futbol Federasyonu'na açıyor... al buda pastanın çileği olsunn

ALLAHIM SANA GELIYORUM

Insaallah hem tff hem feneve cezayi basarlar.

Fenev ceza yerse 2011 sampiyonlugu ts/bursa'ya ve 2014 sampiyonlugu bize verilmelidir.

Aksi takdirde bizim de tff'ye dava acmamiz lazim!

TFF kurullarından savunma istendiği doğru mu acaba? Şike yaptığı kesinleşen kulüp ve kulüp yöneticilerine ne cezalar verildiğini soracaklar sanırım. UEFA federasyon kararlarına karışmaz ama TFF kendi disiplin talimatını bile uygulamadığı bir ortamda şikeye alenen ortak olduğunu gösterir. İnşallah güzel günler geliyor ama bu şerefsizler yüzünden topyekün Avrupa yolu kapanırsa işte asıl isyan ondan sonra başlar.

doğrudan etkilenen taraf fb ne demek acaba? o yazının tam metnını neden koymazlar anlamadım gıttı

Arkadaşlar UEFA yerel liglere şike de istediği gibi müdahale edebileceği yönünde bir karar almıştı hatırlarsanız ve bunu da tüm federasyonlara imzalatmıştı. Onun haberini de ekleyebilir miyiz?

Şimdi UEFA yerel liglere karışamazcılar gelir onlara karşı önlem almak lazım.

Bu Fenerliler ligden düşse diğer 17 takım düşmüş başka takımlar gelmiş sanır. O seviyede insanlar ciddiye almaya bile değmez.

ALLAHIM SANA GELIYORUM

Insaallah hem tff hem feneve cezayi basarlar.

Fenev ceza yerse 2011 sampiyonlugu ts/bursa'ya ve 2014 sampiyonlugu bize verilmelidir.

Aksi takdirde bizim de tff'ye dava acmamiz lazim!

TFF işin içindeyse eğer konu bitmiştir. Direk FİFA müdahil olacak konuya.

Uefa baskı yaparsa tff 1 gün bile dayanamaz. Aklı başında fblilerin tek ümidi ülkece men yemek ama bunu kimse kabul etmez.

diyelim tff ulke olarak men cezasini kabul etti

burda karar sadece TFF ve Turk devletimi veriyor

yada 17 super lig takimimi ?

tupcu gelmeden once demisti, gerekirse tum takimlar gitmez.. yani sonucta avrupada tek oynayan takim biz ve trabzonuzz

siyasi baskiyla diger satilmis takimlar tupcuye destek verirse ozaman ne olur

Allahtan baskanimiz simdiden onlemini aldi

Geri
Üst Alt