UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Hala FB bin küme düşeceğini sanan saf arkadaşlar var sanırım hangi ülkede yaşadıklarının farkında değiller

arada bazı yorumlar var.ben inanmıyorum,forum niye bu kadar sevindi anlamadım diye..kusra bakmayın arkadaşlar sizlere laf anlatmaktan daha önemli işlerimiz var.

ayrıca burası Türkiye ise o kurumun adı da Uefa

Hala FB bin küme düşeceğini sanan saf arkadaşlar var sanırım hangi ülkede yaşadıklarının farkında değiller

TFF turk kanun ve hukmetina baglii bir kurum degil UEFA ve FIFA'ya bagli ondan umitler kesilmiyor yoksa is ulke icinde hal olsaydi dunyada $ike yapmayan takimi cezalanrimak lazmi olacakti :))

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu 10h

uefa haberi şu. ts uzun zaman önce uefa'ya türkiye'yle ilgili bir rapor vermiş ve haklarının tff tarafından gasp edildiğini belirtmişti.

uefa yönetimi bugün saat 16.00 itibariyle ts yönetimine bir mektup göndererek türkiye'deki gelişmelerle ilgili soruşturma açtığını duyurdu.

yorumum şu. uefa resmi soruşturma açmışsa, kendisinin ceza verdiği bir eylemin ülkede cezasız kalmasına izin veremez. sessiz de kalamaz.

Anladığım kadarı ile bu defa hedef Fenerbahçe değil, TFF.

Hacı hayırdır suçlu dedik hala neyi bekliyorsunuz diye soracak UEFA.

Antuya baktım bunlar hala cl ye gideceğiz federal mahkeme sonucu süper olacak bla bla kafasındalar harbiden kuş beyinli lafı boşuna değilmiş

C5303 cihazımdan gönderildi

Fenere bişey olmaz ama şu TFF'ye bi ayar verseler harika olur

Aziz yildirim soyletmis bunu sana renkdas.

Hayir..sanki Uefa düsürme karar aciklamis gibi sevinc var.

Trabzon sikayet etmis ve prosedür geregi Uefa da fenere yeni disiplin sorusturmasi acdi.

yani yeni büyük süpriz bi olay yok..ondan sordum

Başlığı düzeltmek lazım. UEFA soruşturmayı Fenerbahçe'ye değil, TFF'ye açmış. Trabzon'un başvurusu üzerine.

Geri
Üst Alt