UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Anladığım kadarı ile bu defa hedef Fenerbahçe değil, TFF.

Hacı hayırdır suçlu dedik hala neyi bekliyorsunuz diye soracak UEFA.

büyük ihtimal öyle , cünkü ts tff birsey yapmiyor diye sikayetci oldu uefaya anladima göre, simdide uefa sen neden hala ceza uygulamadin diye hesap soracak tff den

bu yunan federasyonu da takimi düsürmüyordu ve en sonunda uefa bu konuya el atinca düsürmek mecburiyetinde kalmisti.

eger tff ben yapmam derse bildime göre uefanin tff iptal etme yetkisi var ve onlarin yerine kendi adamini atiyorlar o da cezayi keser

Kendilerinden nefret eden bir kişi olarak ben bile buradan uyardım. Aklınız varsa gidin pazarlıkla ne kurtardıysanız 1 seneyle cezanızı çekin gelin , UEFA'ya kalırsa gerçekten ibreti alem için çok müsait bir ülkeyiz, harbiden yok eder dedim . Heralde oraya doğru gidiyoruz.Aycut efendi tek puan sildirmem demişti he mi. Aferin Aycut, Bravo Aziz, Helal MAydınlar.

Nihat özdemir,yarım puanımızın silinmesine bile tahammülümüz yok dedi.Puan silinmesini kabul etseydiler radara yakalandıklar için bu kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlatacaklardı.Uefa bir defalığına puan silinmesine sıcak baktığı için,bunlar o treni kaçırdılar.Uefa kendi istekleri doğrultusunda verdikleri bir kararı tff ye bildirmiş ve bunun uygulanmasını istemiş olabilir.Belkide Uefa nın cezası ağır gelmiş,kendi aralarında hala pazarlık devam ediyorda olabilir.Kısaca fenere her türlü ka ya cak lar.

ben bu konuda konuşmaktan bıktım artık abi...fener küme düşecek ama menez ve star bi forvet gelsin.o zaman futbol için konuşurum.

Bencede önce hak yerini bulsun şu pislikler temizlensinde ondan sonra futbol konuşalım, hatta mümkünse biran önce son bulsun şu süreç, 2011 yılından beri sadece stada gidip maç izledim tv den bakmadım bile, cl maçları hariç tabi.

Ben anlatmaktan bıktım :D bir insanın anlamaması için iki neden vardır ya kuştur işine gelmiyordur ya da daha kötüsü :D

Türkiye'de FB yi düşürecek güç yok gerekirse 5 sene UEFA ve FIFA turnuvalarına gitmez yine de düşürmezler adamlardan böyle kafa yapısı var.özellikle tayyibin fb yi düşürmemek için 1000 takla atacağına bahse girerim.inşallah hem fb küme düşer hemde bu tüpçü federasyondan gider

Türkiye'de FB yi düşürecek güç yok gerekirse 5 sene UEFA ve FIFA turnuvalarına gitmez yine de düşürmezler adamlardan böyle kafa yapısı var.özellikle tayyibin fb yi düşürmemek için 1000 takla atacağına bahse girerim.inşallah hem fb küme düşer hemde bu tüpçü federasyondan gider

Ne diyeyim. Ben aksini düşünüyorum.

abi bunlar harbiden beyin yoksunu ya.. kendi yaptıkları tuhaf açıklamaya kanıp oh kapak yaptık diyen beyinsizler var:DD:DD:DD

ya güngör 5 sene gitmemek cözüm degil.istenilen cezalar verilmedikce degil 5 sene 15 gitmesen bile cezalar kalkmiyor..istenilen cezalar verilene kadar uzuyor sadece...

ayrıca hadi diyelim tffye gönderildi anladıkları biçimde...ulan mevzunun içinde siz varsınız köpekler.tffden bizi mi düşürmesini isteyecek uefa

[attachment=10448:15863-0V7H9Q0T.jpg]

Yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yahu.

Ekli dosyalar

• 15863-7X5B7D4S.webp
    15863-7X5B7D4S.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 213
  • 15863-0V7H9Q0T.webp
    15863-0V7H9Q0T.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 208
fenerlilerin İsviçre Federal mahkemesine dava açmaları kendileri açısından hiç hayra alamet değil.Sion da böyle bir adım atmış,Uefa dan önce Fifa duruma el koyup Sion klübüne 36 puan cezayı yapıştırmıştı.Şimdide böyle bir durum var.Mahkeme,soruşturma,tff derken fenerin kesik olan biletini açıklayacaklar.Ben bu açıklamayı 3.lige düşürüldükler için korkudan yapamıyorlar kanatindeyim.

yazıda ''ŞİKAYET ''diyo trabzonspor hem feneri hem tffyi şikayet etti arkadaşlar.

Soruşturmanın kendilerine değil de Tff'ye açıldığına sevinen Fenerliler var lan ahahaha :asd:

Yani UEFA çatıvdayabiliv, habeviniz olsun.

Geri
Üst Alt