UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

iho bb´dan korkmadan hamlelerini yapabilseydi bu sürec bu kadar uzamazdi..ama maalesef iho bb yalakasi oldugundan sürec bu kadar uzadi..

Soruşturmanın kendilerine değil de Tff'ye açıldığına sevinen Fenerliler var lan ahahaha :asd:

abi bu kadar beyinsiz olduklarına üzülüyorum artık.hayır yani ulan yazı gönderildi de ne için gönderildi..sen ceza almadığın için,sana okkalı koyacakları için be fener

Ulan bu UEFA FB te yine ceza verirse yine bayağı cümbüş olur:D UEFA: mazlumu getirin bana.

Ayrıca deniz seki için yakalama kararı çıkartanlar aziz yıldırım'ı nasıl görmezden geliyorlar bu adam ne zaman kodesi boylayacak acaba.

Yalnız bir şey söyleyeyim mi ben de şirketlerin yazışmalarını , resmi evrakları , bazı büyük markaların projelerini hatta Adanaspor'a gelecek topçunun sözleşmesini bile,çevirmiştim ama bundan daha kötü bir çeviri görmedim. İngilizcesi iyi olanlar ne demeye çalıştığımı anlar , resmen skandal.

AhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahahaAhahaha

Ayın 17'si olmasının sebebi de UEFA'nın bir sonraki toplantısında görüşülecekmiş. Meclisleri tatile girdi heralde ondan olabilir.

Orada ki 'Indeed' ne anlama geliyor? Şimdi TFF bunlara fax mi çekmiş 'panpa ts bizi size şikayet etmiş herhal', bu fax'da cevap olarak yazılmış sanırım. Yani Indeed (Gerçekten de) pohu yediniz olem.

Bo5pKLICcAAsfc1.jpg

Ffark 10 oldu. Maçın hiç bir anında yokuz, nasıl olacak bilmiyorum.

Geri
Üst Alt