UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Bir şey çıkacağını sanmam ama yine de yazayım. 2-2 :biggrin-new:

Yok Uganda Cuhmuriyetine bağlı. Özerk olması bağlı değil anlamına gelmez.

uefa veya fifa sana su takima su kadar ceza ver veya su takimi 3 lig dusur sende tff olarak hayir sen bana karisamasin sana bagliyi degilim seni ilgilanrimaz de bak bakiyim ne olacak :)

uefa veya fifa sana su takima su kadar ceza ver veya su takimi 3 lig dusur sende tff olarak hayir sen bana karisamasin sana bagliyi degilim seni ilgilanrimaz de bak bakiyim ne olacak :)

Onu tartışmıyorum, fakat TFF T.C kurumu dur dolayısıyla Hükümete özerk de olsa bağlı dır. Tabii haklısınız TFF mecburdur UEFA veya FiFA nın verdıği kararlara uymaya.

Beyler bilip bilmeden saçma sapan senaryolar üretmeyin. Uefa bosu bosuna sorusturma açmaz. Açtiklari sorusturmalar çok ender cezasiz kalir. bu konuya ilgisi olmayan transfer nöbetinde yazsin.

fenerin açıklamasından sonra ajanssporda bir yorum :D

Efsane2009 diyor ki;

30 Mayıs 2014, 18:38

ve kapak gecikmedi xD kacis yok trabzon tipis tipis amatör küme gideceksiniz, otyakmazin itiraflari sizi bitirmeye yeterli

[attachment=10453:fft16_mf4425768.Jpeg]

Ekli dosyalar

• fft16_mf4425768.webp
    fft16_mf4425768.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 312
fenerin açıklamasından sonra ajanssporda bir yorum :D

Efsane2009 diyor ki;

30 Mayıs 2014, 18:38

ve kapak gecikmedi xD kacis yok trabzon tipis tipis amatör küme gideceksiniz, otyakmazin itiraflari sizi bitirmeye yeterli

onca delil,kanıt paralel devletin işi ama bir itiraf (nasıl yapıldığı belli değil) ts kümeye ha.vay be :DD

Diego'nun twitter'ı falan varsa yollamak lazım son gelişmeleri onlar sneijder transferinde yapmıştı çirkefçe işler.

biz onlar kadar düşemeyiz renktaş yeni transfer yaparız hayırsız olsun-en yakın zamanda sakatlanır derler.ben şimdiye kadar galatasaray taraftarından 4 veya 5 kere gördüm oda hayırsız olsundu.bunların ağzı işi hep böyle devamlı bizle uğraşmaları bizim büyüklüğümüzdür.ne derler bilirsin tek eğlence fenerbahçe :D

Yalniz cok ciddi tehlikeler bizi bekliyor. Trabzobspor tff geregini yapmadi hukuku katlettiler diye basvurmus uefaya. Uefada bunu incelemek icin sorusturma acti. Uefa sadece isi hali altina supuren tffyi resmi ve hukuksal yoldan ne ayaksin deme hakki kazandi. Hatalarini duzelt yoksa aksi halde ulke olarak men yersin diyecek. iste isin korkudan tarafida bu ulke olarak men yeme ihtimalimiz tffnin sikecilere ceza verme ihtimalinden daha yuksek:(

Yalniz cok ciddi tehlikeler bizi bekliyor. Trabzobspor tff geregini yapmadi hukuku katlettiler diye basvurmus uefaya. Uefada bunu incelemek icin sorusturma acti. Uefa sadece isi hali altina supuren tffyi resmi ve hukuksal yoldan ne ayaksin deme hakki kazandi. Hatalarini duzelt yoksa aksi halde ulke olarak men yersin diyecek. iste isin korkudan tarafida bu ulke olarak men yeme ihtimalimiz tffnin sikecilere ceza verme ihtimalinden daha yuksek:(

Sikecilerin canina minnet olur. onlarin tek derdi ligi bizim önümüzde bitirmek, hatta bizi yensinler yeter onlara göre. Az önce bu kus beyinlilerin sitelerine baktim, bazilari toptan mene razi.

Geri
Üst Alt