UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Şu ülke olarak men'i bi unutun yok dünyanın hiçbir yerinde yok. Görevini yapmayan tff yönetimi askıya alınır yerine geçici bir kurul atanır bütün temizlikler paklanır sonra yeni seçim yapılır.

Sikecilerin canina minnet olur. onlarin tek derdi ligi bizim önümüzde bitirmek, hatta bizi yensinler yeter onlara göre. Az önce bu kus beyinlilerin sitelerine baktim, bazilari toptan mene razi.

Toptan men durumunda ise butun kluplerin tffye dava acmasi ihtimali var bu tazminatlari kaldrimas tff ama ulkenin basindaki zat belki anadolu kluplerini ve trabzonsporu ikna veya tehdit eder ama biz malesef onu tinlamayip dava acicaz iste tayyip ozaman ligi burnumuzdan getirir ve malesef bize bu konuda destek olacak siyasi faktor sarigul vardi oda kilictaroglunun sikeci yandasi politakasi yuzunden nekadar yardim eder bilmem cok yalnisiz cok:(

Bakalım fenerasyon nasıl bir açıklama yapacak.

Sonunda Trabzon dahil hepsi küme düsecek, kupada Bursaspora gidecek.

Dediydi dersiniz :)

neye göre efsane:D özellikle bunun yorumları hep böyle.adamlar bir öğrenmiş algı yönetimini.ama tersten öğrenmişler şemsiyenin yaklaştığı yerden :D

Bu tip elemanların olayı şudur. Hiçbir zaman araştırmaz, öğrenmez, emsallere bakmazlar. Kendi muhakemelerini yapamadıkları için sağdan soldan duyduklarıyla bir şeyler öğrenirler. Bu öğrendiklerinin doğruluklarını araştırma gereği de duymazlar, koyun gibi sürü psikolojisiyle hareket ederler. Fazla bir şey beklememek lazım. :D

Kime gider bilmiyorum da TS'ye gitmeyeceğinden eminim. Ben o senenin yok sayılacağını düşünüyorum, gönlümden geçen de şahsen o. Fb'den alsınlar da isterlerse Hapoel Jerusalem e versinler, hayırdır ne alaka demem :asd:

Bana kalırsa fener'in lisansı iptal edilmeliydi bu bir kenara ama ben TS'nin de şampiyonluğu hak ettiğini düşünmüyorum ,

Umarım dediğiniz gibi olur ve kupa Bursaya gider .

fenerin açıklamasından sonra ajanssporda bir yorum :D

Efsane2009 diyor ki;

30 Mayıs 2014, 18:38

ve kapak gecikmedi xD kacis yok trabzon tipis tipis amatör küme gideceksiniz, otyakmazin itiraflari sizi bitirmeye yeterli

Ben Fenerlilerin uyguladığı taktiği çözdüm diyorum da inanmıyorsunuz...

adolf_hitler_sozleri-etrafca-anlamli_sozler.jpg

Yalniz cok guzel haberler aliyorum. Bu yaz cok eglenceli gececek :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu tip elemanların olayı şudur. Hiçbir zaman araştırmaz, öğrenmez, emsallere bakmazlar. Kendi muhakemelerini yapamadıkları için sağdan soldan duyduklarıyla bir şeyler öğrenirler. Bu öğrendiklerinin doğruluklarını araştırma gereği de duymazlar, koyun gibi sürü psikolojisiyle hareket ederler. Fazla bir şey beklememek lazım. :D

haklısın geçenlerde mahallenin berberinnde traş oluyorum mahalleden arkadaşın biri ve bu berber fenerli karşıma oturdu tartışıyoruz.bi an bu manyak bi hareketler yapmaya başladı aynı 5 yaşındaki çocuk gibi siz bizi kaç sefer yenmişsiniz biz sizi kadıköyde hep yeniyoruz öyle dimiiiiiiiii diyerek kafasını sağa sola bi salladı sinirlenmek gülmek ve ve donakalmak üç duyguyu aynı anda yaşadım ve susutum söyledikleri filan şeyimde değil fanatik taraftar tribine girip ergen tavırları sergilemesi sinirimi bozdu üstelik bu çocuk 25 yaşında ufakkende böyleydi ne yazıkki :D

Bu durumda [email protected] a biz de delilleri gönderelim. (Şikeciler yırtamasın, yine yalan yanlış şeylerle kafa karıştırmasın...)

Geri
Üst Alt