UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

" Problemleri yarına attığınız vakit problemler büyür ve bugün çok büyük bir problemle karşı karşıyayız ve bunuda görmezden geliyoruz hala ( TFF 'yi kastediyoruz ) "

Başkanın sözlerinden ayrıca kurumları yöneten kişilerin üzerlerinede yaptırımlar gelebilir dedi muhtemel men tehlikesine dönük konuşmada .

" Problemleri yarına attığınız vakit problemler büyür ve bugün çok büyük bir problemle karşı karşıyayız ve bunuda görmezden geliyoruz hala ( TFF 'yi kastediyoruz ) "

Başkanın sözlerinden ayrıca kurumları yöneten kişilerin üzerlerinede yaptırımlar gelebilir dedi muhtemel men tehlikesine dönük konuşmada .

dün ben foruma girmedim ama balotelliyi duyunca herkes üzüntüden çökmüştür,o yüzden bizimkiler başkanın bu önemli açıklamlarını unutmuştur.

Yağmur da feci bastirdi şemsiyeler acilsin.

su4y4a8e.jpg

-Tapatalk-

fenerbahce bir veya iki lig birden düserse sizce fenerbahcenin hali ne olur? ciddi bir soru bu, iflas edebilirlermi?

fenerbahce bir veya iki lig birden düserse sizce fenerbahcenin hali ne olur? ciddi bir soru bu, iflas edebilirlermi?

juventus iflas ettimi?etmedi.ama toparlanmaları 4 5 yılı aldı.buyuk taraftar kitleleri olan klupler asla iflas etmezler bi sure sonra geri donerler ama fenerbahce kume duserse 4 5 seneden once toparlanamazlar.

juventus iflas ettimi?etmedi.ama toparlanmaları 4 5 yılı aldı.buyuk taraftar kitleleri olan klupler asla iflas etmezler bi sure sonra geri donerler ama fenerbahce kume duserse 4 5 seneden once toparlanamazlar.

Acikcasi Juventusun ekonomik durumunu bilmiyorum o döneme dagir. fakat bugün bir gercek varki bu kuslarin borcu borcla kapatmasi, genel kurulda sunduklari rakkamlarin hic bir sekilde tutari olmadigi, tarihleri bile 2013 basinda veriler ile dolu olmasi. bundan dolayi fener cok zor duruma düsecegine inaniyorum.

Sahsen FB bir sahisa veya bir iki kiseye satilacagini düsünüyorum. bu NTV spor sahibi veya koc ailesine gibi.

Her ne pahasina olursa olsun uefa da baglanacaktir bir sekilde (sponsorluk,bagis vs.)

Bizim artik ya bu ise dahil olmamiz lazim ya da ligden cekilmemiz lazim

Uefaya hala umut bağlayanları anlamakta zorluk çekiyorum.

Uefa dediğiniz kurum kendi yargılamasını yaptı, tffnin aldığı şike kararıni yok sayıp Şikecileri men etti. Ardından yargıtay mahkemenin şike kararlarını onadı. Buna rağmen TFF'ye hiçbir müdahalede bulunmadı. Yeniden yargılama kararı çıktıktan sonra mı müdahele edecek? Guldurmeyin insanı.uefa dediğiniz kuruma güvenilmez.

bu yeni disiplin sorusturmasi biz yanlis anladik

Uefa ile RTE zaten konusup anlastilar

1 hafta sonra, fener sampiyonlar ligine gider bizde kaldigimiz yerden devam ederiz

Geri
Üst Alt