UEFA'dan Flaş Adım!

Olacak olacak az kaldı.

Biraz daha sabır. .

Hak ettikleri cezayı çekecekler.

3 Temmuz 2011'den şu zamana kadar neredeyse 3 sene oldu. Hala hergün ümidinizi yitirmeden bir cezası olacağını düşünüyorsunuz ya şaşırmıyorum desem yalan olur.

Bu başbakan, bu TFF, bu yargı, bu hakimler olduğu sürece genel anlamda ülkede ADALET aramak, or....u da bekaret aramaya benzer.

Allah büyük ama büyük!

Ben uefaya guveniyorum kardes, bugune kadar sike yaptigi belirlenip de dusmeyen takim olmadi bildigim kadariyla.

Ama 3 sene ama 13 sene, cezalarini cekecekler.

Hem de 3 lig duserek, sonraki tum dereceleri iptal edilerek.

hayat zaten 61 kenara

Ben uefaya guveniyorum kardes, bugune kadar sike yaptigi belirlenip de dusmeyen takim olmadi bildigim kadariyla.

Ama 3 sene ama 13 sene, cezalarini cekecekler.

Hem de 3 lig duserek, sonraki tum dereceleri iptal edilerek.

Ya aslında şu zamana kadar avrupaya gidememeleri bile cezadır ama adamların yaptıklarını görünce yetmiyor. Tarihin en büyük şikesi görünen ama cezaya bakıyosun ortada bişey yok.

Herşeyi geçtim TFF'nin ve medyanın bu zamanda Galatasaray üzerine oynayıp dengeleri koruma çabası beni sinirlendiren. Yabancı kuralıdır, TFF başkanının çapsızlığıdır, aynı şekilde Fener üzerine konuşan herhangi birinin üzerine direkt yapılan tehtitlerdir mide bulandıran.

Basket maçlarındaki Aziz Yıldırım'ın tavırlarına bakın bir normal insanın yaptığı bişey değil bu. 1 kelime yazamayan bu konu hakkında sözde medya ufacık şeylerden Galatasaray'ı yeriyor. Budur can sıkan, budur taraftarı sinirlendiren.

1-) TFF'nin özerkliği: 10/0

2-) Irkçılıkla mücadele: 10/0

3-) Şike ile mücadele:10/0

gs-sevinc-sampiyon-49707_501.jpg

Geri
Üst Alt