UEFA'dan Galatasaray Hakkında Flaş Açıklama!

The CFCB Adjudicatory Chamber has decided to review the case of Galatasaray

In light of the recent decision of the Club Financial Control Body (CFCB) Chief Investigator to conclude a settlement agreement with Galatasaray SK, the Chairman of the CFCB, José Narciso da Cunha Rodrigues, has decided to send the decision for review by the Adjudicatory Chamber.

This announcement does not pre-judge in any way the result of the review to be conducted by the Adjudicatory Chamber of the CFCB.

Illa metnin derinine girecegiz.

Bu adjudicatory denen bolum , nihai ceza kararlarini veren komite , yani inceleme komitesinden sonraki asama . Ilk cumlede ne diyor ? "Has decided"

Bu karar verdi demektir , karar vermek de rutin bir islemi degil , oznel bir karari ifade eder . Bir yeniden degerlendirme "karari verildi" .. yani boyle bir karar verilmeye de bilirdi . Bu oncelikle "rutin" olmadigi ile ilgili soyleyecegim

Metnin icinde yazanlar da su

Arastirma gorevlisi bilmem kimin karari ile gs ye onerilmis olan anlasma kararini , kurumun basi olan cunha denen arkadas , tekrar gozden gecirilmesi icin tekrar adjudicatory denen karar bolumune gondermis

Simdi soruyorum , imzalari atilmis , karara varilmis bir anlasma , sizce kulube teblig edilmeden once mi "rutin" dediginiz kontrolden gecer , yoksa sonra mi ? Kuluple her gorusme anlasma yapildiktan sonra bir karar oturup yeniden degerlendirilir mi ? Ve bu web sitesinden bas bas aciklanir mi ? Uefa bakkal mi diyenlere soruyorum bunu

Son paragrafta da su diyor ,

Bu aciklama , karar organi tarafindan varilacak olan sonuc acisindan hic bir ongoru anlami tasimamaktadir

Yani buradan karalar baglamayin , ceza artacak/azalacak manasi cikarmayin , bir degerlendirme yapacagimizi soyluyoruz ve karar ciktiginda cikacak , suan yoruma girmeyin bu haberle denmis

Size bu metin rutin geliyorsa gelmeye devam etsin , bana gelmiyor

Ve bunu soyleyince de millet galeyana geliyorsa da gelsin anasini satayim

Ulan başkan çıkıp rutin bi tehlike yok diyor birileri hala milleti korkutmaya çalışıyor. Başjanın sözümü daha doğrudur sinan veya bir başkasınınmı. Hiçbir başka ceza gelmeyecek. Konu benim için kapanmıştır. Korku pompalayanlara itibar etmeyin.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aksi bir durumda CAS’a gideriz. Anlaşma yapıp sonra bozmak bu kadar kolay değildir herhalde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha önce anlaşma yaptığımız dönemde ya da ceza aldığımızda da kararlarla ilgili böyle bir yeniden inceleme süreci olmuş muydu ?

Olmuşsa hakikaten rutindir. Yok olmamışsa o zaman çok da rahat olmamak lazım.

Ben böyle durumlarda kendimi genelde kötüye hazırlarım. En azından hayal kırıklığı büyük olmuyor.

Men yiyelim de Si-Nan rahatlasin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

rutin olmasi icin tum cezalarin gozden gecirilmesi ve bunun duyurulmasi gerekmez mi
hem rutin olsa bu kurulun baskani tarafindan diye bir ifade olmaz otomatikman zaten review seyine kendiliginden gider
rutin olmadigi belli ama men cezasi vereceklerini sanmam. b ihtimal milana ceza vermemenin on hazirligidir

Bu arada ceza denince neden hep ve sadece avrupa yasagi geliyor ? Biz bir takim kisitlamalar yaptirimlar almadik mi

Genel zarar butcesi belirlendi
Bonservis kisitlamamiz var
Para cezamiz var

Bunlar ceza degil mi ? Ceza revize edilebilir , bunun maddelerinden biri de avrupa yasagidir dendiginde neden kiyamet kopuyor !

Belki ayni kalir , belki rakamlar revize edilir , ama oteki de bir ihtimal diyoruz

rutin olmasi icin tum cezalarin gozden gecirilmesi ve bunun duyurulmasi gerekmez mi
hem rutin olsa bu kurulun baskani tarafindan diye bir ifade olmaz otomatikman zaten review seyine kendiliginden gider
rutin olmadigi belli ama men cezasi vereceklerini sanmam. b ihtimal milana ceza vermemenin on hazirligidir

Biz de onu diyoruz aslinda aynen . Uefa bakkal mi oyle is mi olur diyenler , kararlar kulube teblig edilip anlasma yapildiktan sonra cezanin yeniden degerlendirilmek uzere gonderilmesini rutin nasil bulabiliyorlar anlamiyorum

Bu arada ceza denince neden hep ve sadece avrupa yasagi geliyor ? Biz bir takim kisitlamalar yaptirimlar almadik mi

Genel zarar butcesi belirlendi
Bonservis kisitlamamiz var
Para cezamiz var

Bunlar ceza degil mi ? Ceza revize edilebilir , bunun maddelerinden biri de avrupa yasagidir dendiginde neden kiyamet kopuyor !

Belki ayni kalir , belki rakamlar revize edilir , ama oteki de bir ihtimal diyoruz

Anlaşmayı bozarlarsa bizim CAS’a gidip hakkımızı arama şansımız yok mu?

evren göz gerekeni söyledi işte,sakin olun artık

beyler lütfen şu sinanı fazla takmayın. adamı engelleyip yoksaydım ama hala dolaylı yoldan rahatsız etmeyi başarıyor. klinik bi vaka

Anlaşmayı bozarlarsa bizim CAS’a gidip hakkımızı arama şansımız yok mu?

Tabi ki var . Ama muhtemelen kazansak bile (ki boyle bir durumda uzak ihtimal degil) , kuvvetle muhtemel yargi sureci karara baglanmasi maclari gecebilir ve tazminat ile de cozulebilir

Ya da bir men cezasi olursa bile yurutme durdurulabilir ve katiliriz

Ignore listesine alin.

Verstuurd vanaf mijn SM-A310F met Tapatalk

Geri
Üst Alt