Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Üstat kalem savaşları için makale yazmaya yeni oturdum eve geldim, yemek yedim, kaçak çayımı demledim bunu görüyorum o da bildirim olmasa görmeyeceğim bakın büyük ve kalın harflerle yazıyorum;
EĞER CEZA ALIRSAK BENİ UÇURUN FORUMDAN BU KADAR NET...Yahu ne felaket tellalısınız hiç mi ingilizceniz yok bu uefa'nın organik organizasyon şemasında olan bir alt kurulunun rutin teyit işlemi...Teknik olarak incelenecek herhangi bir hesap ve usül hatası var mı diye yoksa esas ile alakalı bir durum değil...Aylarca ceza almayacak dedik almadığımız gün peki ne kadar bonservis kısıtı olacak ne kadar maaş kısıtı olacak dediniz o bile olmadı yine aynı gün temlik verilmemiş katılım payımızdan para kesilecekmiş çok endişeliyim Uğur yazdınız yahu az rahat olun buradayım hep dediğim gibi olmazsa da beni uçurun...
Alın size trabzon ve fenerin kararı;
Four clubs conclude FFP settlement agreements
Each club will be subject to ongoing monitoring in accordance with the Procedural Rules governing the CFCB. Settlement agreements may be reviewed by the CFCB Adjudicatory Chamber upon the request of the Chairman of the CFCB and/or upon the request of a directly affected party within ten days.
Ne diyor bakın rutin uygulama şekil yönünden taraf kulüpler ve yahut chairman tarafından talep edilmesi halinde gözden geçirilir 10 gün içinde...Bu UEFA'yı siz bakkal dükkanı mı sandınız???
Şimdi size destan yazardım ama saatlerce beni trolleyip 2 saatte doruk özelden meşgul ettiğinden ancak yemek yiyip kalem savaşlarına makale atmam lazım 3 saat içinde onun için fazla meşgul etmeyin beni bitince de yine size kaynak bakarım hadi hürmetler