UEFA'dan Galatasaray Hakkında Flaş Açıklama!

Üstat kalem savaşları için makale yazmaya yeni oturdum eve geldim, yemek yedim, kaçak çayımı demledim bunu görüyorum o da bildirim olmasa görmeyeceğim bakın büyük ve kalın harflerle yazıyorum;

EĞER CEZA ALIRSAK BENİ UÇURUN FORUMDAN BU KADAR NET...Yahu ne felaket tellalısınız hiç mi ingilizceniz yok bu uefa'nın organik organizasyon şemasında olan bir alt kurulunun rutin teyit işlemi...Teknik olarak incelenecek herhangi bir hesap ve usül hatası var mı diye yoksa esas ile alakalı bir durum değil...Aylarca ceza almayacak dedik almadığımız gün peki ne kadar bonservis kısıtı olacak ne kadar maaş kısıtı olacak dediniz o bile olmadı yine aynı gün temlik verilmemiş katılım payımızdan para kesilecekmiş çok endişeliyim Uğur yazdınız yahu az rahat olun buradayım hep dediğim gibi olmazsa da beni uçurun...

Alın size trabzon ve fenerin kararı;

Four clubs conclude FFP settlement agreements

Each club will be subject to ongoing monitoring in accordance with the Procedural Rules governing the CFCB. Settlement agreements may be reviewed by the CFCB Adjudicatory Chamber upon the request of the Chairman of the CFCB and/or upon the request of a directly affected party within ten days.

Ne diyor bakın rutin uygulama şekil yönünden taraf kulüpler ve yahut chairman tarafından talep edilmesi halinde gözden geçirilir 10 gün içinde...Bu UEFA'yı siz bakkal dükkanı mı sandınız???

Şimdi size destan yazardım ama saatlerce beni trolleyip 2 saatte doruk özelden meşgul ettiğinden ancak yemek yiyip kalem savaşlarına makale atmam lazım 3 saat içinde onun için fazla meşgul etmeyin beni bitince de yine size kaynak bakarım hadi hürmetler :)

Mustafa Cengiz: "Herhangi bir sıkıntı yok. Kimse endişe etmesin. UEFA'nın kendi içindeki rutin kontrolü. Biz anlaşmamızı yaptık ve imzamızı attık." (TRT Spor)

ortada karşılıklı yapılan bir sözleşme varsa uefa yanlış yaptık diyip vazgeçemez sanırım. hukuki boyut nedir nasıldır ona bakmak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu rutin bir inceleme filan degil oncelikle . Fakat milan sikayet etti , ali koc alttan calisti filan da degil

Baskan defalarca dile getirdi , ne dedi

1- bize kesin men alirsiniz , 2 seneyi 1 e dusurun basaridir dendi

2- uefa ilk defa anlasma yapan bir kuluple tekrar anlasma yapti

3- uefa ilk kez 4 senelik anlasma yapti vs vs

Bizim almamiz gereken yaptirimin bir oncekinden daha az olmamasi gerektigini hep soyledim. Bu biraz yanlis anlasildi , takim taraftari gozlugu ile istemek baska , onundeki doneleri inceleyip tahmin yurutmek baska . Iyi sey soyleyince iyi sey olmuyor yani

Buradan kesin avrupadan yasaklaniriz demek erken konusmak olur , ama hic bir sey yok rutin demek de yanlis

Finansal fair play komitesinin alt topluluklari var , inceleme komitesi , yargi komitesi gibi . Anladigim kadariyla bunlarin kendi aralarinda dosyanin yeniden degerlendirmesini gerektirecek bir koordinasyonsuzluk ortaya cikmis

Kulubun bunda bir sucu yok , ama uygulamaya gecmeden evvel uefa elbette kararini revize edebilir . Aleyhte bir sey cikarsa cas a basvurup hak arayabiliriz , belki de mevcut haliyle onaylanir

Ama oyle rutin bir sey , hic endise edilecek bir sey yok durumu da degil acikcasi

Trezeguet ile her konuda anlaşıldı 4 yıllık anlaşma yıllık 2.5m euro.Kasımpaşa'ya takas teklifi edildi ancak kasımpaşa kabul etmeyince 5m euro bu hafta ödenip oyuncu transfer edilecek

bipspor

@Yusuf Ciftci gözünaydın transfer haberi geldi

10 gun icerisinde anlasma tekrar incelenebilir lafi bir rutin cumledir katiliyorum fakat anlasmanin incelenmeye gerek gorulmesi , degistirilmesinin de ihtimal dahilinde oldugu anlamina da gelir

Bu rutin bir inceleme filan degil oncelikle . Fakat milan sikayet etti , ali koc alttan calisti filan da degil

Baskan defalarca dile getirdi , ne dedi

1- bize kesin men alirsiniz , 2 seneyi 1 e dusurun basaridir dendi

2- uefa ilk defa anlasma yapan bir kuluple tekrar anlasma yapti

3- uefa ilk kez 4 senelik anlasma yapti vs vs

Bizim almamiz gereken yaptirimin bir oncekinden daha az olmamasi gerektigini hep soyledim. Bu biraz yanlis anlasildi , takim taraftari gozlugu ile istemek baska , onundeki doneleri inceleyip tahmin yurutmek baska . Iyi sey soyleyince iyi sey olmuyor yani

Buradan kesin avrupadan yasaklaniriz demek erken konusmak olur , ama hic bir sey yok rutin demek de yanlis

Finansal fair play komitesinin alt topluluklari var , inceleme komitesi , yargi komitesi gibi . Anladigim kadariyla bunlarin kendi aralarinda dosyanin yeniden degerlendirmesini gerektirecek bir koordinasyonsuzluk ortaya cikmis

Kulubun bunda bir sucu yok , ama uygulamaya gecmeden evvel uefa elbette kararini revize edebilir . Aleyhte bir sey cikarsa cas a basvurup hak arayabiliriz , belki de mevcut haliyle onaylanir

Ama oyle rutin bir sey , hic endise edilecek bir sey yok durumu da degil acikcasi
Al emsal; fener ve trabzondan

Ceza yersek uçurun beni forumdan...Bilip bilmeden de konuşmayın...

Sinan dellendi men istiyor.Olur görürsek söyleriz lan.

Bu nasil bir mesaj ? Iyi o halde herhangi bir yorum ya da gorus yazmayalim tamam , hep cicek bocek yazalim , ne sacma bir tepki bu

Para cezasi da olmaz , temliktir o dendi , adamlar 15 milyon euro ceza verdi . Ben korkun , men edildik de yazmadim, ama yapilmis bir anlasmanin yeniden incelenmeye alinmasi uefa sitesinde bir sayfa ayrilarak paylasiliyorsa , bu oylesine rutin bir seydir onemsizdir denemez

Al emsal; fener ve trabzondan

Ceza yersek uçurun beni forumdan...Bilip bilmeden de konuşmayın...

Ya ugur , bak dun ne konustuk ? Herkes fikrini belirtebilir sudur budur demedin mi ? Benim fikrim de bu , saygi duy kendi yorumunu yap

O zaman senin para cezasi asla olmaz dedigin mesajlari bulalim mi ceza oncesi ? Geldi mi para cezasi ? Geldi

Demek ki kimsenin 100% o olur bu olur diye ahkam kesmemesi gerekiyormus

Ya ugur , bak dun ne konustuk ? Herkes fikrini belirtebilir sudur budur demedin mi ? Benim fikrim de bu , saygi duy kendi yorumunu yap

O zaman senin para cezasi asla olmaz dedigin mesajlari bulalim mi ceza oncesi ? Geldi mi para cezasi ? Geldi

Demek ki kimsenin 100% o olur bu olur diye ahkam kesmemesi gerekiyormus
Bu mesele ama galatasaray hakkında yanlış bilgilendirme olmasın neyse ben makale yazmaya başladım diyeceğimi de dedim bitirdikten sonra cevap vermem gerekn bir şey olursa veririm

Geri
Üst Alt