Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyorum sergen orasını da sinir oldum şimdi serefsizlereben gazetede yazanın sandıgın gibi olmadıgını söyledim,çevirisi vardı forumda.adamın dediklerinin de tabi
sakin ya,her dönem böyle tansiyonlar oluyor bizdebilmiyorum sergen orasını da sinir oldum şimdi serefsizlere
Milan CEO'su Marco Fassone: ''Eğer biz ceza alırsak bunu UEFA'ya iletip, Galatasaray'ı belgelerle şikayet edeceğiz." pнyѕιcιѕт on Twitter
ettiler herhal
Milan CEO'su Marco Fassone: ''Eğer biz ceza alırsak bunu UEFA'ya iletip, Galatasaray'ı belgelerle şikayet edeceğiz." pнyѕιcιѕт on Twitter
ettiler herhal
kim istiyomuş2 yil men + 10 milyon euro para cezasi istiyorlarmis diye kulislerde konusuluyor.
" this announcement does not pre-judge in any way the result of the review to be conducted by the adjudicatory chamber of the cfcb."Anladigim kadarıyla başmüfettiş kararı vermiş ama başkan olan kabul etmeyip bir daha gözden geçirin demiş. Özetle kararı begenmemis başkanları. Valla men gelmez de 6 milyon mevzusu ve kısıtlamalar artabilir. Anasını satayım bu ne biçim iş, futbol spor diyoruz ama sporundan çıktı bombok bir şey oldu. Takım tutmak da sıkıntı bu devirde
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi