UEFA'dan Galatasaray Hakkında Flaş Açıklama!

umarim kulüp birazdan aciklama yapar

UEFA'ya kendi tükürdüğünü yala demişler.

UEFA yüzlerine tükürür bunların, relax.

bu incelemeyi de 1 ay sürdürürlerse, işin yoksa 1 ay çile çek

Klube önceden haber geldiyse ondan transfer girişimi dahi yapılmamış olabilir

Yav Milan şikayet etti diye biz neden başka bir ceza alalım? Uefa kendi tüzüğüne göre ve bizim durumumuza göre belirlemedi mi zaten cezayı? Milan'ın ceza yemesine neden olan durumların aynısı bizim içinde geçerliydi de sanki farklı cezalar uygulandı ikisi başka değerlere sahip durumlar gayet.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sıkıntı yok ya.A spordaki adam uefa bunu anlasmaya vardigi her klube yaptigi bir prosedür dedi.

Anladigim kadarıyla başmüfettiş kararı vermiş ama başkan olan kabul etmeyip bir daha gözden geçirin demiş. Özetle kararı begenmemis başkanları. Valla men gelmez de 6 milyon mevzusu ve kısıtlamalar artabilir. Anasını satayım bu ne biçim iş, futbol spor diyoruz ama sporundan çıktı bombok bir şey oldu. Takım tutmak da sıkıntı bu devirde

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 yil men + 10 milyon euro para cezasi istiyorlarmis diye kulislerde konusuluyor.

kulislere gömeriz onları

Milan arkadaşını satan öğrenci gibi hocam Galatasarayla aynı şeyleri yaptık ama ben daha düşük bir not aldım demiş olabilir...

Anladigim kadarıyla başmüfettiş kararı vermiş ama başkan olan kabul etmeyip bir daha gözden geçirin demiş. Özetle kararı begenmemis başkanları. Valla men gelmez de 6 milyon mevzusu ve kısıtlamalar artabilir. Anasını satayım bu ne biçim iş, futbol spor diyoruz ama sporundan çıktı bombok bir şey oldu. Takım tutmak da sıkıntı bu devirde

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
" this announcement does not pre-judge in any way the result of the review to be conducted by the adjudicatory chamber of the cfcb."

şeklinde biten paragrafta bu duyuru, incelemenin sonuçlarının cfcb yargılama dairesi tarafından yürütülmesine yönlendirilmesine herhangi bir şekilde olanak sağlamaz diyor. sadece daire dosyayı tekrar inceleyecek kararın hükmü değişmeyecek diye düşünüyorum.

demiş biri sözlükte.dogru da.

Geri
Üst Alt