Yekta Kumanova
Cezalı
- 15 Kasım 2009
- 2.906
- 0
- 1.146
benim bildiğim de yalan beyan + maç sonucunu etkileme ve etkileme çabası.
hayır sadeceyalan beyandan iki sene men aldılar. şike konusunda henüz bir karar vermedi uefa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim bildiğim de yalan beyan + maç sonucunu etkileme ve etkileme çabası.
Neden haber sitelerinde geçmiyor?
hayır sadeceyalan beyandan iki sene men aldılar. şike konusunda henüz bir karar vermedi uefa.
Onu bunu bilmem ama bu yaz çok sıcak geçecek.
şikeyle ilgili değil o. yalan beyandan ötürü verilmiş birşey. ayrıca ne zamandan beri şikenin cezası men etmekle yanına bırakılmış? uefa bir takımın şike yaptığını kabul edecek ama şampiyonluğunu tescilliycek kupayı geri iade istemeyecek,sadece men edecek herşey bitecek yaa kafanız mı güzel? bişey yapmayacak olsaydı uefa feneri suçsuz bulurbu işin içinden çıkardı.
sence?haber sitelerinde infantino ve platiniyle ilgili medyanın kendi kıclarından uydurup yaptığı haberler var.
ARkadas, bazi seyleri karistiriyorsun, UEFA senin kupana el koyamaz, sampiyonlugunu da tescil edemez, bu is TFF nin. Herseyi UEFA yapmiyor.
artık yapabilir yetkiyi ele aldı. hem yapamasa bile şikecileri süresiz men eder şampiyonluk tescili bozulana kadar. kapiş?
Bakalim gorecegiz, pek umidim yok, you understand?
Yuh ya basının yaptığı manipüleatif haberlere bak yahu.
Platini resmen biz gerekeni yaptık gerisi ulusal federasyon lara kalmış diyor tffye gözdağı veriyor.
sikeciler sampiyon oldukdan sonra sabahsi gun kume dusuyor haberi gelse ne gulerim ha![]()
Yuh ya basının yaptığı manipüleatif haberlere bak yahu.
Platini resmen biz gerekeni yaptık gerisi ulusal federasyon lara kalmış diyor tffye gözdağı veriyor.
Bakalim gorecegiz, pek umidim yok, you understand?
yarin fener kume duserse ve fenerlile intihar etse bile ben evde sigarimi yakip whisky icim keyfime bakacagim :melo::melo::melo:
beter ol FENEVVVV:kick:
mantıksızlık ilkelerini seviyorsun ozaman. encrypt ignorant of the jaw!