UEFA'nın 11 Maddelik Şike Taslağı Kabul Edildi!

Şimdi olayları izleyin siz. Fenerin dildoları tarafından federasyona Ankaragücü ve malatya maçları ile ilgili inceleme dilekçesi verilecek. Bu maçlar federasyon tarafından incelemeye alınacak. Maksat ortalık karışsın.

yarin fener kume duserse ve fenerlile intihar etse bile ben evde sigarimi yakip whisky icim keyfime bakacagim :melo::melo::melo:

beter ol FENEVVVV:kick:

şikeyle ilgili değil o. yalan beyandan ötürü verilmiş birşey. ayrıca ne zamandan beri şikenin cezası men etmekle yanına bırakılmış? uefa bir takımın şike yaptığını kabul edecek ama şampiyonluğunu tescilliycek kupayı geri iade istemeyecek,sadece men edecek herşey bitecek yaa kafanız mı güzel? bişey yapmayacak olsaydı uefa feneri suçsuz bulurbu işin içinden çıkardı.

ARkadas, bazi seyleri karistiriyorsun, UEFA senin kupana el koyamaz, sampiyonlugunu da tescil edemez, bu is TFF nin. Herseyi UEFA yapmiyor.

[attachment=9013:semsiye-2.jpg]

ne zaman açılacak şimdi :D

Ekli dosyalar

• semsiye-2.webp
    semsiye-2.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 183
Yuh ya basının yaptığı manipüleatif haberlere bak yahu.

Platini resmen biz gerekeni yaptık gerisi ulusal federasyon lara kalmış diyor tffye gözdağı veriyor.

sikeciler sampiyon oldukdan sonra sabahsi gun kume dusuyor haberi gelse ne gulerim ha :D

Platini resmen biz gerekeni yaptık gerisi ulusal federasyon lara kalmış diyor tffye gözdağı veriyor.

dedilerse de doğru demişler.medya doğru dedirtmiş aslında.tff gerekeni yapmak zorunda.

sikeciler sampiyon oldukdan sonra sabahsi gun kume dusuyor haberi gelse ne gulerim ha :D

Bakalim gorecegiz, pek umidim yok, you understand?

yarin fener kume duserse ve fenerlile intihar etse bile ben evde sigarimi yakip whisky icim keyfime bakacagim :melo::melo::melo:

beter ol FENEVVVV:kick:

Fenerbahceye ceza verilmesse bizde yapalım şike nasıl olsa ceza yok.Ceza verilmesse italyadaki yunanistandaki takımlara haksızlık olur.

Hiç bir şey anlamadım. Şu seçimler bir bitsinde o zaman gerçek bilgiler saklanmaz herhalde.

Adamler bu yilda sike yapti, biz nerde yasiyoruz?

Asil sorun burda, o kupa kalsin pisliklerde ama halen pislik yapnaya devam ediyorlar ve aziz yildirim ne isterse o oluyor!

isyan cikarma vakti geldi artik, haftaya fener derbisinde buyuk olay cikar insallah.. ben olsam orda yemin olsun vokanin kafasini kirmak icin herseyi yapardim. bu pisliklere artik dayanamiyorum walla. pes artik, hem suclular hemde mazlum rolu yapiyorlar ve adalet istiyorlar, bu tavir insani kanser eder walla :D

size tavsiyem, aziz yildirim ile rte devam ederse turk futbolunu izlemeyin!

Geri
Üst Alt