UEFA'nın 11 Maddelik Şike Taslağı Kabul Edildi!

Zaman aşımı farklı bir şey değil mi . Ben mi yanlış biliyorum. Herhangi bir şekilde kararı verilmemiş durumlar için geçerli olmuş olmuyor mu bu. Yani zaman aşımı olmayacak diyip müebbet hapis almış adamı idama götüremezsiniz.Ama yargılaması bitmemiş zaman aşımından düşmüş veya yargılaması başlamamış eski bir olay incelenebilir gibisinden bir şey değil mi zaman aşımı.

ben oyle birsey mi dedim? sen bence benim yazdiklarimi tekrar oku.

haha kendi yazdıklarının anlamını da bilmiyorsun. diyorsun ki; '' bu saatten sonra bişey olmaz. uefa tff ye karışamaz bişey beklemeyin''. bunun anlamı ne? üstte verdiğim örnek cük oturuyo senin mantık yapına. şikeci fener tff tarafından suçsuz buluncak uefa da buna ses çıkarmayacak eyvallah birader diyecek ya be git ya.

haha kendi yazdıklarının anlamını da bilmiyorsun. diyorsun ki; '' bu saatten sonra bişey olmaz. uefa tff ye karışamaz bişey beklemeyin''. bunun anlamı ne? üstte verdiğim örnek cük oturuyo senin mantık yapına. şikeci fener tff tarafından suçsuz buluncak uefa da buna ses çıkarmayacak eyvallah birader diyecek ya be git ya.

Kardes git hava al, bol bol hemde, habire can sIkIntIsi yuzunden alinti yapip mesaj yazma.

yapisti kaldi bana..

Adamler bu yilda sike yapti, biz nerde yasiyoruz?

Asil sorun burda, o kupa kalsin pisliklerde ama halen pislik yapnaya devam ediyorlar ve aziz yildirim ne isterse o oluyor!

isyan cikarma vakti geldi artik, haftaya fener derbisinde buyuk olay cikar insallah.. ben olsam orda yemin olsun vokanin kafasini kirmak icin herseyi yapardim. bu pisliklere artik dayanamiyorum walla. pes artik, hem suclular hemde mazlum rolu yapiyorlar ve adalet istiyorlar, bu tavir insani kanser eder walla :D

size tavsiyem, aziz yildirim ile rte devam ederse turk futbolunu izlemeyin!

Bence o macda darbeyi cok iyi oynayarak ve farklı kazanmaya bakalım tsnin durumuna düşmeyelim

Fenerle oynayacağımız bir sonraki mac 2-3 yıl sonra olabilir :)

Kararların Türkçe tercümesi

BjulEuRCYAERmAA.png:large

ARkadas, bazi seyleri karistiriyorsun, UEFA senin kupana el koyamaz, sampiyonlugunu da tescil edemez, bu is TFF nin. Herseyi UEFA yapmiyor.

Arkadaş alınan kararlara bak önce. Şike ye verilen ceza her federasyon da aynı olacak demiyormu?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. maddenin f bendi fena :)

Bizim TFF bunu imzaladığına göre artık kaçacak noktaları kalmadı demektir.

Ceza gelmeyecek diyen arkadaşlara buraya dikkat etmelerini rica ediyorum.

UEFA kendi bir şey yapmayacaktır, yapılmasını isteyecektir.

Bi cisim yaklaşıyor Komutan Logar

Kararların Türkçe tercümesi

BjulEuRCYAERmAA.png:large

8 ve 10.maddeye dikkat hahahahhaa :D 1 mayısta yürürlüğe giriyo karar...8.maddede gecikme olmaksızın diyo...10 .madde de koymuş cocuğu.nisan ve mayıs güzel geçecek.yazın da transfere odaklanırız.fener küme düştüğünde alınacak varsa bi bakarız şöyle.

Arkadaş alınan kararlara bak önce. Şike ye verilen ceza her federasyon da aynı olacak demiyormu?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diyor ama bu zamana kadar UEFA birisinin kupasini almamistir, demek istedigim bu, bu yeni karar da tam olarak bunu mu anlatiyor yoksa baska birsey mi bilemiyorum. O yuzden beklemekte fayda var.

Tupcu yakinda kacar gider o zaman, o hic bir ceza veremez..

Sürecin hızlı olması TFF'ye bağlı dolayısıyla süreç uzar, Demirören istifa falan eder, o sırada borsa manipülasyonu için UEFA'dan müjde haberleri çıkar, Fenerbahçe taraftarıda Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye konuyla alakasız ve anlamsız yürüyüşler yapmaya devam eder.

5. maddenin f bendi fena :)

Bizim TFF bunu imzaladığına göre artık kaçacak noktaları kalmadı demektir.

Ceza gelmeyecek diyen arkadaşlara buraya dikkat etmelerini rica ediyorum.

UEFA kendi bir şey yapmayacaktır, yapılmasını isteyecektir.

Bi cisim yaklaşıyor Komutan Logar

Madde açık ve net ama geçmişe yönelik uygulama yapılabileceğini söyleyen hiç bir şey yok. Yani zaman aşımı geçişe dönük ugulama vs hiçbir ifade göremedim ben. Uefa fenerin ceza almaması ve benzer vakaların ileride yaşanabilme ihtimali nedeniyle artık tüm vakalara aynı uygulama yapılması gerektiğini söylüyor. Geçmişe yönelik işlem yapılabileceğine yönelik bir ifade yer almaması esas dikkati çekecek olan nokta. Hukukta kararlar hükümler geçmişe dönük oalrak sanık aleyhine işlemez.

Mesela eskiden teşvik primi suç kapsamında değildi . O zamanlarda teşvik vermiş klüplere match-fixing cezası verilemez. Çünkü olay geçmişte kaldı . Karar çıktığı andan önce verilen kararlar benim bildiğim kadarıyla değiştirilemez.

Madde açık ve net ama geçmişe yönelik uygulama yapılabileceğini söyleyen hiç bir şey yok. Yani zaman aşımı geçişe dönük ugulama vs hiçbir ifade göremedim ben. Uefa fenerin ceza almaması ve benzer vakaların ileride yaşanabilme ihtimali nedeniyle artık tüm vakalara aynı uygulama yapılması gerektiğini söylüyor. Geçmişe yönelik işlem yapılabileceğine yönelik bir ifade yer almaması esas dikkati çekecek olan nokta. Hukukta kararlar hükümler geçmişe dönük oalrak sanık aleyhine işlemez.

Mesela eskiden teşvik primi suç kapsamında değildi . O zamanlarda teşvik vermiş klüplere match-fixing cezası verilemez. Çünkü olay geçmişte kaldı . Karar çıktığı andan önce verilen kararlar benim bildiğim kadarıyla değiştirilemez.

Bunu nerede söylediler ? Ben kaçırmışım.

e bazı gazeteler hala bızım ıcın surec bıttı demıs planıtı ole yazıyor

Geri
Üst Alt