UEFA'nın 11 Maddelik Şike Taslağı Kabul Edildi!

söyleyen hiç bir şey yok. Yani zaman aşımı geçişe dönük ugulama vs hiçbir ifade göremedim ben. Uefa fenerin ceza almaması ve benzer vakaların ileride yaşanabilme ihtimali nedeniyle artık tüm vakalara aynı uygulama yapılması gerektiğini söylüyor. Geçmişe yönelik işlem yapılabileceğine yönelik bir ifade yer almaması esas dikkati çekecek olan nokta. Hukukta kararlar hükümler geçmişe dönük oalrak sanık aleyhine işlemez.

Bunu nerede söylediler ? Ben kaçırmışım.

Pardon o yorumumdu. Bu toplantının yapılma sebebi olarak bunu düşünüyorum. Artık federasnyonlar bırakmadan karar vermelerini gerektiğini düşünmüş olacaklar ki böyle bir şey yaptılar ancak geçmişe yönelik uygulama olmaz. Zaman aşımı başka bir şey yeni kanunları geçmişe yönelik uygulayabşilmek demek değil.

marsilya,juventus nasıl düştüyse sizde öyle düşeceksiniz

marsilya,juventus nasıl düştüyse sizde öyle düşeceksiniz onun bunun çocukları.gelip burda ötmeyin.

Abisi kardeşi ile farklı takımları tutan bir sürü kişi var ettiğin lafın ne anlama geldiğinin nerelere gittiğinin bile farkında olmayan değişik bi tipsin. Edepsizlik yapma

Abisi kardeşi ile farklı takımları tutan bir sürü kişi var ettiğin lafın ne anlama geldiğinin nerelere gittiğinin bile farkında olmayan değişik bi tipsin. Edepsizlik yapma

siz bu konuyu kirletmeden defolun da biz edebimizi biliriz.

Madde açık ve net ama geçmişe yönelik uygulama yapılabileceğini söyleyen hiç bir şey yok. Yani zaman aşımı geçişe dönük ugulama vs hiçbir ifade göremedim ben. Uefa fenerin ceza almaması ve benzer vakaların ileride yaşanabilme ihtimali nedeniyle artık tüm vakalara aynı uygulama yapılması gerektiğini söylüyor. Geçmişe yönelik işlem yapılabileceğine yönelik bir ifade yer almaması esas dikkati çekecek olan nokta. Hukukta kararlar hükümler geçmişe dönük oalrak sanık aleyhine işlemez.

Mesela eskiden teşvik primi suç kapsamında değildi . O zamanlarda teşvik vermiş klüplere match-fixing cezası verilemez. Çünkü olay geçmişte kaldı . Karar çıktığı andan önce verilen kararlar benim bildiğim kadarıyla değiştirilemez.

Şahıslarla ilgili cezalar açıklanmadı dikkatini çekerim. Ve 5. maddenin f bendini inncelersen ne demek istediğimi anlarsın ;) Eğer süreç tamamen bitseydi ( kişilere de ceza verilseydi), o zaman "zamanaşımı" ile ilgili dediklerin doğru olabilirdi.Şimdi ek cezalar ve deliller ışığında UEFA'nın eli güçleniyor.

Ve bu toplantının yapılma nedeni hakkında söylediklerin doğru. Bu toplantı TFF,Fb ve devletin şikeyi örtbas etmek için özerkliğin arkasına sığınmasından ve diğer ülke federasyonlarına şike konusunda kötü örnek oluşturmasından dolayı yapılmıştır.

siz bu konuyu kirletmeden defolun da biz edebimizi biliriz.

Kimse sana soracak değil nerede olup olamayacğını yaptığın terbiyesizlikleri bu şekilde kapatamazsın. Burada kaç kişi var ailesinde farklı takımları tutan. Beyninle düşünemeyecek kadar acizken gelip insanlara akıl vermeye kalkma.

Kimse sana soracak değil nerede olup olamayacğını yaptığın terbiyesizlikleri bu şekilde kapatamazsın. Burada kaç kişi var ailesinde farklı takımları tutan. Beyninle düşünemeyecek kadar acizken gelip insanlara akıl vermeye kalkma.

sen beyninle düşünemeyecek kadar acizmişsin demekki.o lafım tabiki şikeci fenere,siz şikeci fenerlilere.o lafın nereye gittiği belli.

bu kadar korkmayın lan.temizlenip geleceksiniz işte.hala zırvalıyosunuz.yok şöyle yok böyle.

Tek Yürek

ÖNEMLİ! | TFF, UEFA'nın kararları arasında bulunan, şikeyle ilgili geriye dönük karar verme maddesini de kabul etti. Artık geri dönüş yok.

bunu da şuraya koyalım.

Ender Kuyumcu@kuyumcuender

1/2) TFF imzaladığı 11 maddelik şike ile mücadele talimatnamesi gereği fb'yi düşürmek zorunda. UEFA bunu TFF'ye yaptırmazsa ikisi de yanar.

2/2) Bu işin FIFA, CAS ve İsviçre federal mahkemelri boyutu da var... Ya düşürecekler ya da mahkeme kararıyla düşürecekler.

Tek Yürek

Soruyoruz: Benim her disiplin kuralıma uyacaksın diyen UEFA, kendisine üye bir ülkenin şikeyi cezalandırmamasına sessiz kalır mı?

bu kadar basit işte mevzu.yorum yaparken aklınızla yorum yapın sevgili kuşlar.

Federasyon da dahil bütün kurumlar şikeci damgası vurmuş. Değiştirilen Etik raporunda bile şikeci oldukları tespit edilmiş. İş Tahkim'e kalıyor ve beyefendiler sahaya yansımadığını söyleyip dosyayı kapatıyor. Ve karakter sahibi fenerliler de kalkmış hakkınızla kazanın diyor. Ulan fanatik olun da bari bu kadar tutarsız olmayın.

Tapeleri, içindekileri inkar etmediklerine binanen, okurken hiç mi mideniz bulanmadı. Hiç mi utanmadınız.

O değilde kaç gündür hep bir kaç tane şikebahçeli kuş bizim foruma üye olup duruyorlar.

Bizim forumun adı GsCimbom, gidin kendi forumlarınızda takılın.

Sorun ama yönetimin, üye olmadan bile buaradaki yorumları okuyabiliyor herkes.

Okumak isteyen bir zahmet üye olsun, böylelikle üye sayısı da çoğalır.

O yüzden üye olmayanlara foruma girmesi kaldırılmalı.

Cemal Sergen'in yaptigi ayipta senin yorumlarinda Tam bir Fenerli yorumu. Ya gercekten olayi anlamiyorsun yada Fenerlisin.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

O değilde kaç gündür hep bir kaç tane şikebahçeli kuş bizim foruma üye olup duruyorlar.

Bizim forumun adı GsCimbom, gidin kendi forumlarınızda takılın.

Sorun ama yönetimin, üye olmadan bile buaradaki yorumları okuyabiliyor herkes.

Okumak isteyen bir zahmet üye olsun, böylelikle üye sayısı da çoğalır.

O yüzden üye olmayanlara foruma girmesi kaldırılmalı.

Aynen . Üye olmayanlar yazdıklarımızı ve konuları görmemeli . Son günlerde ciddi bir biçimde kuş sayısı arttı . Zamanlama manidar .

Geri
Üst Alt