- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
dün borsa'da paralari götürdüler yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uluslararası hukuğa göre geçmişe dönük ceza verilmez diye biliyorum.
UEFA bir sey vermez. UEFA sadece Avrupa icin ceza veriyor. Lig icin TFF vermesi lazim aslinda,ama tabi ki vermez.
Çok doğru ve dahasıda eğer Aziz azcık futboldan anlayan yada azıcık futbola karışmayan bir adam olsaydı bu sene 5. yıldızı takıyor olurlardı ama o kadar illegal baskı tehdit şantaj mafyatik kurgu ve şikeye karşın Allah hep ayaklarını dolandırdı bunların ,
ve ne güzeldirki tüm bu illegalitenin tavan yaptığı 2006 ve 2010 da Allah bunların kafasına vurdu , ama akıllandılarmı akıllanmadılar 2011 de de daha beter bir sonun başlangıcına yelken açtılar .
O değilde kaç gündür hep bir kaç tane şikebahçeli kuş bizim foruma üye olup duruyorlar.
Bizim forumun adı GsCimbom, gidin kendi forumlarınızda takılın.
Sorun ama yönetimin, üye olmadan bile buaradaki yorumları okuyabiliyor herkes.
Okumak isteyen bir zahmet üye olsun, böylelikle üye sayısı da çoğalır.
O yüzden üye olmayanlara foruma girmesi kaldırılmalı.
''Tüm UEFA üye federasyonları; şike, şike teşebbüsü veya şikeyle ilgili diğer fesatlara, yetkililer, oyuncular, teknik direktörler ve hakemler için ömür boyu yasak gibi sert ve caydırıcı yaptırımlarla ve puan silme ve/veya küme düşürme ve/veya kulüplerin turnuvalardan men edilmesi gibi eylemlerle cevap verilmesini bir kez daha kabul eder.''
TFF bu maddeyi resmen kabul etmiş oldu.TFF'ye ayrıcalık mı tanıyacaklar hiç sanmıyorum.
Kaypak bir karar bu. Puan silme ve / veya küme düşürme ve / veya .... Kesin bir sorumluluk vermiyor. TFF isterse puan silme yoluna gider. Bu sene 1 puan siler, olur biter. Hem UEFA nın istediğini yapmış olur, hemde FB hiçbir zarar görmez.
Bu kararların ayrıntıları olması lazım.
Kaypak bir karar bu. Puan silme ve / veya küme düşürme ve / veya .... Kesin bir sorumluluk vermiyor. TFF isterse puan silme yoluna gider. Bu sene 1 puan siler, olur biter. Hem UEFA nın istediğini yapmış olur, hemde FB hiçbir zarar görmez.
Bu kararların ayrıntıları olması lazım.
haber hicbir yerde de yok ha. her yere baktim bulamadim.
İşlenen suçun oranına göre değişir o,kafasına göre karar alamaz TFF...UEFA'nın şike suçu kapsamında kabul ettiği kriterleri uygulamak zorundalar.Adamlar o kadar boşluk bırakırlar mı hiç talimatlarında,herifler bu işin piri![]()
TFF zaten feneri düşürmemek için elinden geleni yaptı. Bundan sonrada yapacaktır elbette. Kafasına tavayla falan vurmak lazımki . Öyle ya yada veya yahut gibi madde olmaz, olmamalı. Net yazacaksın bunlara.
1 mayista yürürlüge giriyorsa sezon sonunu görür şampiyon olurlar. zaten beterin iyisi onlardi. ondan sonra iş görülür gibi.
sikede zaman asimi olmadigini göre bu yazdiklarinin gerceklesme orani 0(sifir)....
ben zaten ceza verirler diyorum ama şampiyonlugu görürler.![]()
TFF'nin imzası var ama artık, tava ile vurmasına gerek yokOlmadı UEFA artık müdahil olabiliyor herhalde direkt. Londra'da böyle bir karar alınmıştı.Zaten TFF'nin tavrından dolayı böyle bir kongre düzenlendi;açık kapı bırakmamak için.