UEFA'nın 11 Maddelik Şike Taslağı Kabul Edildi!

Buraya üye olan Fenerli gelip de insan gibi tartışamaz zaten bize de ters onlara da ters işte . Bu iki ayrı uç, hiçbir zaman birbirlerine yaklaşamazlar bile ama sonunda biz kendi forumumuzda küfür yediğimizle kalıyoruz.Emeği geçenlere teşekkürler.

burası gs forumu değil ,türk spor forumuymuş o yüzden kuşlar gelir küfrünü eder biz de izleriz

yeter artık

foruma üye olmadan bile heryer okunabiliyor,kısıtlama gerek

her önüne gelen rahatlıkla üye olup ,küfrünü edebiliyor,oh ne ala

Bazı kısıtlamalar getirilmeli ,3-5 üye sayısı artıracaksınız diye ,rezil etmenin bir anlamı yok!!!!!!!

Sorun vurulması değil . Bu kuş sabahtan beri yazıyor . Hiç mi bakmıyorsunuz konulara ? O kadar moderatör , admin var forumda . İlla afedersiniz küfür etmek mi lazım banlanmak için ? Sabahtan beri milleti provake ediyor .

Bak güzel kardeşim her yeni üyeye kuş gözüyle bakamayız. Sorunlu olduğunu düşündüğünüz veyahut bizim gördüğümüz üyeleri zaten izliyoruz. Ama adamı takım hakkında kötü veya olumsuz kelimeler sarfettiği için banlayamazsın. Elle tutulur bir şeyler lazım. Bunu da gördüğümüzde zaten atıyoruz. Bugün küfür etmeden attığım biri daha var mesela. Foruma huzursuzluk kattığından dolayı onuda gönderdik. Küfür falan etmedi.

Ya adam gibi işinizi yapın yada kapatın forumu . İlla bir kuşu banlamak için küfür etmesi mi gerekiyor ? Sabahtan beri provake ediyor . Bir de utanmadan burası Türk Spor Forumu burda herkes konuşabilir diyorsunuz . Forumun adı GSCimbom ama ne saçmalıktır ki fenerlisi beşiktaşlısı daha fazla nerdeyse .

Üyelik alımlarında TC Kimlik Numarası isteyin bundan sonra .

Bak güzel kardeşim her yeni üyeye kuş gözüyle bakamayız. Sorunlu olduğunu düşündüğünüz veyahut bizim gördüğümüz üyeleri zaten izliyoruz. Ama adamı takım hakkında kötü veya olumsuz kelimeler sarfettiği için banlayamazsın. Elle tutulur bir şeyler lazım. Bunu da gördüğümüzde zaten atıyoruz. Bugün küfür etmeden attığım biri daha var mesela. Foruma huzursuzluk kattığından dolayı onuda gönderdik. Küfür falan etmedi.

Peki ilk mesajını şike konusuna yazmış , fener ceza almaz merak etmeyin siz de 90'larda şike yaptınız bla bla yazan yine aynı kişi neden banlamadınız ? İlla ulu orta küfür etmesi mi lazım banlanması için ?

Aynı toplantıda Platini ve İnfantino Fenerbahçe ve Beşiktaş konusunun kendileri için kapandıgını belirtmiş.

gülme amacın ne ettiği küfürler hoşuna mı gitti yoksa sende mi kuşsun,çaktırmamaya çalışıyon

Abi o nasıl laf yav Allah korusun. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi, sinirden güldüm orada. Sinirim de bu beyinsiz kuşlara değil. Modlara. Gelen kuş 1 saat içinde ne varsa kusuyor anca öyle banlanıyor. İnan bana yazıp yazıp sildim orada cümleleri.

Adam 7 tane falan mesaj yazmış en 5 i katmerli küfür içeriyor. Banlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Aynı toplantıda Platini ve İnfantino Fenerbahçe ve Beşiktaş konusunun kendileri için kapandıgını belirtmiş.
a

yahu tamam. platini sizden özür dilemiş. dizlerinize yatmiş. nolur bizi affedin demiş. azizcigim düşünüyormuş affetsemmi diye. aynen böyle olmuş emrecim.

Abi o nasıl laf yav Allah korusun. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi, sinirden güldüm orada. Sinirim de bu beyinsiz kuşlara değil. Modlara. Gelen kuş 1 saat içinde ne varsa kusuyor anca öyle banlanıyor. İnan bana yazıp yazıp sildim orada cümleleri.

kusura bakma sinirden yazdım o an,deli etti karaktersiz kuş

arkadaslar rahat olalim... birakin ne yazarsa yazsinlar. biryerlerinden zaten ter akiyor. raporlayin bye bye birdie resmi ekleyin güle güle yolumuza devam... bu ezik kuslarin kafa yapisi ne oldugunu tartismamiza gerek yok sanirim yoksa Azizeyi coktan sutlamis olurlardi... Modlar adminaler belki agir kalabilir ama verilen bilgide aciklandigi gibi elle tutulmasi gereken bir neden lazim yoksa keyfimize onu sunu sutlarsak bizim kuslarla ne farkimiz kalacak? o antu mu neydi orda arada bir eklenenen sayfalar/yorumlari okurken bunlara nasil tahamül ediliyor diye düsündügümüzde iyi Galatasarayliyim diyoruz ve seviyemizi hatirliyoruz.

Azizle Demiröreni de cay keyfine cagirmislar. Isterlerse Ridvani da getirebilirler diye mesaj yollamislar.

Şu yazdığına zaten cevap yazmaya gerek bile yok, saçma sapan konuşun durun da bak yine dikkatimi çekti. Bunların amaç insan gibi gelip futbol konuşmak olsaydı , sadece başarılı gittikleri dönemlerde her yerden türemezlerdi. Alttaki eleman da şikeli şampiyonluktan sonra üye olmuş , sonra bir şey yazmamış bu da aynı kafa işte. Buraya geliyorlar geyik yapıp , huzursuzluk çıkarıp gidiyorlar, biz kötüyken bunlar ne yazarsa yazsın zaten tepki alacaklar. Foruma kattıkları tek şey +1 üye sayısı ama forumdan götürdükleri çok daha fazla oluyor.Neyse bu konu hakkında son mesajım buydu zaten sonra suçlu biz oluyoruz.

[attachment=9023:upload_2014-3-27_19-20-42.png]

Ayrıca son olarak, burada itiraf olmasına rağmen neden banlanmıyor? Heralde kural değişikliğini kaçırmışız neyse bu da anamıza, bacımıza, armamıza küfür edince banlanır işte o kadar sıkıntı yapmayalım .

[attachment=9024:upload_2014-3-27_19-43-27.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-27_19-20-42.webp
    upload_2014-3-27_19-20-42.webp
    36 KB · Görüntüleme: 152
  • upload_2014-3-27_19-43-27.webp
    upload_2014-3-27_19-43-27.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 72
Şu yazdığına zaten cevap yazmaya gerek bile yok, saçma sapan konuşun durun da bak yine dikkatimi çekti. Bunların amaç insan gibi gelip futbol konuşmak olsaydı , sadece başarılı gittikleri dönemlerde her yerden türemezlerdi. Alttaki eleman da şikeli şampiyonluktan sonra üye olmuş , sonra bir şey yazmamış bu da aynı kafa işte. Buraya geliyorlar geyik yapıp , huzursuzluk çıkarıp gidiyorlar, biz kötüyken bunlar ne yazarsa yazsın zaten tepki alacaklar. Foruma kattıkları tek şey +1 üye sayısı ama forumdan götürdükleri çok daha fazla oluyor.Neyse bu konu hakkında son mesajım buydu zaten sonra suçlu biz oluyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 13001

Ayrıca son olarak, burada itiraf olmasına rağmen neden banlanmıyor? Heralde kural değişikliğini kaçırmışız neyse bu da anamıza, bacımıza, armamıza küfür edince banlanır işte o kadar sıkıntı yapmayalım .

Ekli dosyayı görüntüle 13002

Öyle şey olur mu burası Türk Spor forumu burda her takımın taraftarı girebilir :(

Geri
Üst Alt