UEFA'nın 11 Maddelik Şike Taslağı Kabul Edildi!

Öyle şey olur mu burası Türk Spor forumu burda her takımın taraftarı girebilir :(

Yasin valla yazıp yazıp sildim , ben o puştun küfürlerini hazmedemiyorum. Twitterda, facebookta yazan yazsın o ayrı ama burada küfür yiyince ben kaldıramıyorum.Mesela ana sayfada son üyelerin profillerine sık sık bakıyorum, yarısından fazlası açık açık Fenerli olduğunu yazmış , diğerlerine gelecek olursak da bu kötü günlerde zaten Galatasaraylı birinin gelip üye olması çok yüksek ihtimal değil.Bunlar şampiyon olunca iyice azıtacaklar ve zaten benden önce davranıp yönetim yapmazsa ben de yakında üyeliğimi silerim .Fenerli kardeşlerimizin huzuru kaçmasın.

Burda üye olup yazılanları görüp ve sonra ceza almamak için sozial davran bir fenerli olsada

Arkamızdan ne bacımızı ne annamızı bırakıyordur.

Bu terside farklı olmaz.

Yasin valla yazıp yazıp sildim , ben o puştun küfürlerini hazmedemiyorum. Twitterda, facebookta yazan yazsın o ayrı ama burada küfür yiyince ben kaldıramıyorum.Mesela ana sayfada son üyelerin profillerine sık sık bakıyorum, yarısından fazlası açık açık Fenerli olduğunu yazmış , diğerlerine gelecek olursak da bu kötü günlerde zaten Galatasaraylı birinin gelip üye olması çok yüksek ihtimal değil.Bunlar şampiyon olunca iyice azıtacaklar ve zaten benden önce davranıp yönetim yapmazsa ben de yakında üyeliğimi silerim .Fenerli kardeşlerimizin huzuru kaçmasın.

Aynen bende zor tuttum kendimi . Bende yazdım yazdım sildim . Değmez bir şerefsiz için myc almak .

Forumun ismi GSCimbom ve başka forum yokmuş gibi Galatasaray forumuna giriyorlar . Yok mu sizin forumunuz ? Antu , 12Numara neyinize yetmiyor ? Hala burda adam gibi fenerlilere kapımız açık diyen yöneticiler ertesi gün onlar da küfür ederse ne yapacaksınız acaba ?

Aynı toplantıda Platini ve İnfantino Fenerbahçe ve Beşiktaş konusunun kendileri için kapandıgını belirtmiş.

Kapanmıştır tabi! Azize halanızın da bıyıkları olsa amcanız olurdu zaten :2aloh1: Şampiyon olmadan timsah yürüyüşü yapma hadisesi ve seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası efsanelerinden sonra şampiyon olupta şampiyonlar ligi yerine PTT 1. lige giden ilk takım olarak yine tarihe geçeceksiniz. Sözde Cumhuriyetçi ve Atatürkçü ama özde has şikeci olan o başkanınız denen zat başınızda olduğu sürece burnunuz b.ktan çıkmayacak arkadaşım bu gerçeği kabul edin artık hahahhah :2aloh1:

O küfürleri kimse sineye çekemez. Ben kısaltmalıda olsa sinirden günaha girdim. Bunun için myc alsaydım çok üzülürdüm...

Geri
Üst Alt