UEFA'nın Kararı Belli Oldu İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb iki sezonu neredeyse transfersiz gecirdi , hatirlayin sadece diego yu almislardi ismail kartala sanirim

Sonra abarti bir kadro verdiler vitor a

Ama aykut da kjaer in satilmasi ile cok kisitli adam alabildi

Bjk cok oyuncu satti , basaksehirin de eti budu belli , cengizle ayakta durdular ve maaslari dusuk

Buradan suna varmak istiyorum , avrupadan yasaklanmadigimiza sukredip verilecek her kisitlamayi bilakis biz savunmaliyiz

Fb iki sezonu neredeyse transfersiz gecirdi , hatirlayin sadece diego yu almislardi ismail kartala sanirim

Bjk cok oyuncu satti , basaksehirin de eti budu belli , cengizle ayakta durdular ve maaslari dusuk

Buradan suna varmak istiyorum , avrupadan yasaklanmadigimiza sukredip verilecek her kisitlamayi bilakis biz savunmaliyiz

oraya nasil vardiniz yaw

Para cezasını herkes yazıyor ya. Canım sıkıldı bu duruma.

——————

3. yıl sıfır zarar 4. yıl 10 milyon euro kar mı ?
tükkanı kapatalım hiç uğraşmayalım .

Bu para cezası konusu kadar gerzek bir konu olmaz galiba.

Kulüp borç ve zarar konusunda sıkıntılı sen de gidip para cezası uyguluyorum diyorsun. Kulüplere yardım mı yoksa UEFA kasasına yardım mı ediliyor anlamadım

SL gelirleri hesaba katilmis. Bu durum aslinda hiç fena degil.

Ama beklemekte fayda var

sen uefadan ceza ye ffp’ye uymadığın için, tut uymamaya devam et daha fazla zarar et. o genel kurulda dursun’a oy verem gerzeklerin kafasına vura vura anlatılması lazım olan durum.

Ekli dosyayı görüntüle 23202

Bu bilgilendirme metninde acikca , anlasma karari bazi disiplin cezalarini icere de bilir diyor . Bazen "biz neden ceza alalim ki mevcut bir anlasmayi ihlal etmedik" yorumu yapilabiliyor forumda , fakat bu dogru degil . Cezalarin agirligi azaltilarak bir anlasma sansi veriliyor ama bu anlasmada ceza olarak ongorulen bazi seyler de olabiliyor , adamlar maddelerde acik acik yazmislar

Ben ne geleceginin icerigini bilmiyorum ama bunlarin beraberce uygulanabildigini 3 hafta evvel isvicreye gittigimde duymustum fakat itiraz edilmisti burada dile getirdigimde
Hani şu sana gönderdiğimde forumu çökerten kitapçıktan alıntı hımmmm :)

Bu para cezası konusu kadar gerzek bir konu olmaz galiba.

Kulüp borç ve zarar konusunda sıkıntılı sen de gidip para cezası uyguluyorum diyorsun. Kulüplere yardım mı yoksa UEFA kasasına yardım mı ediliyor anlamadım

Sevgili dostum . Burada hep atlanan bir sey var . Bak yorumlari oku , buraya bakarsan ,

-men cezasi sacma , zaten gelir elde edebilecegin en ciddi yer orasi

-maas kisitlamasi sacma , kadrodaki adamlarin mevcut maasi bile kotayi dolduruyor

-sattigin kadar al sacma , zamaninda yapilmis kontratlar var , yuksek maas baglanmis , hukuken adamlari gonderemiyorsun da , bu paralari onlara odeyen yok ki satip yerine alasin

-finansal acidan zorda oldugu belli bir kulube para cezasi da vermek sacma

Peki ne kaldi sayin abim ? Ne yapsinlar ? Nasihat mi etsinler ? Ettiler de uyuyor muyuz nasihatlere ?

Ffp cikti cikali avrupadaki toplam zarar etme grafigine bakin , bir de turkiyedekine bakin internetten bulup

Adamlarin uygulayabilecekleri tum cezalari yaptirim ve kisitlamalari mantiksiz sacma filan buluyoruz

Peki sonuc ne ? 15 senede iflasa gelmis , artik borcu cevrilemez , kimisi alt liglere dusurulmus , hepsinin borsa kagitlari eksi fiyat/kazanc oranina sahip kulupler

Bu duruma dusme diye ucurumun oncesi son yontemlerle seni adam etmeye calismalarina da itiraz uzerine itiraz

Yanlis anlama ama tam turk tam dogulu mantigi .. uefa dusman , onlar gayri muslim vs ..

Sen bunu demiyorsun tamam ama bir totalde bakildiginda herseye itiraz var forumda ..

Kendi halimize biraksalar yakin gelecekte tum kulupler kapiya kilit vuracak , karsilayamiyoruz

Adam da sana vucudu kurtarmak icin kolu keseceksin diyor ama hala anlamiyoruz

Diego dediğin sezon yoktu öyle bir kısıt ve ismail kartal henüz gelmemişti yazı ersun ve eskortlarıyla geçirmişler sonra kovulmuştu...

Hani bir sene hic para harcamamis ve diego harici kimseyi almamislardi ya , onu diyorum

Ekli dosyayı görüntüle 23203

Burada da tekrar uygulanabilecek yaptirimlarin listesi var , bunlari tek tek ya da beraberce uygulamalari da mumkun . 3 numarada para cezasi da sayilmis goruldugu uzre . Yani verirler vermezler hakkinda yorum yapmiyorum ama vermeleri onunde bir engel de yok
O para cezası değil o temlik...Gelirini temlik ediyor sanki tüm gelirlerimiz riva satılana kadar faktoringçi tefecilere temlikli değildi...Şimdi de fenerbahçe herşeyini ziraat bankasına temlik ettirmiş...Ne diyorsunuz siz...Elmalar armutlar birbirine girdi...

Benim hatirladigim kadariyla 2014 yazinda sadece bedava diye diegoyu almislar , td de ismail olmustu

Ugur ya fine yaziyor , fine para cezasi demektir , aaa bazen cok ic bayiyorsun , tamam bak kabul ettik hosuma da gitti bilgili insan ama herseye itiraz ediyorsun iki huzur ver ya

Bütçenin denkleştirilmesinin istenmesi, harcama kısıtlaması anlaşılaiblir de bunları yapmasını istediğin kulübün gelirini kesecek para cezası vermek nedir yahu?

Sevgili dostum . Burada hep atlanan bir sey var . Bak yorumlari oku , buraya bakarsan ,

-men cezasi sacma , zaten gelir elde edebilecegin en ciddi yer orasi

-maas kisitlamasi sacma , kadrodaki adamlarin mevcut maasi bile kotayi dolduruyor

-sattigin kadar al sacma , zamaninda yapilmis kontratlar var , yuksek maas baglanmis , hukuken adamlari gonderemiyorsun da , bu paralari onlara odeyen yok ki satip yerine alasin

-finansal acidan zorda oldugu belli bir kulube para cezasi da vermek sacma

Peki ne kaldi sayin abim ? Ne yapsinlar ? Nasihat mi etsinler ? Ettiler de uyuyor muyuz nasihatlere ?

Ffp cikti cikali avrupadaki toplam zarar etme grafigine bakin , bir de turkiyedekine bakin internetten bulup

Adamlarin uygulayabilecekleri tum cezalari yaptirim ve kisitlamalari mantiksiz sacma filan buluyoruz

Peki sonuc ne ? 15 senede iflasa gelmis , artik borcu cevrilemez , kimisi alt liglere dusurulmus , hepsinin borsa kagitlari eksi fiyat/kazanc oranina sahip kulupler

Bu duruma dusme diye ucurumun oncesi son yontemlerle seni adam etmeye calismalarina da itiraz uzerine itiraz

Yanlis anlama ama tam turk tam dogulu mantigi .. uefa dusman , onlar gayri muslim vs ..

Sen bunu demiyorsun tamam ama bir totalde bakildiginda herseye itiraz var forumda ..

Kendi halimize biraksalar yakin gelecekte tum kulupler kapiya kilit vuracak , karsilayamiyoruz

Adam da sana vucudu kurtarmak icin kolu keseceksin diyor ama hala anlamiyoruz
Kısıtlama cezası en mantıklısı. Yani maaş kısıtlama veya satığın kadar al cezaları bence en mantıklısı olur

Edit: veya sadece zarar etme durumunu ilet. Uyulmadığı taktirde men cezası verdi işte.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt