UEFA'nın Kararı Belli Oldu İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugur ya fine yaziyor , fine para cezasi demektir , aaa bazen cok ic bayiyorsun , tamam bak kabul ettik hosuma da gitti bilgili insan ama herseye itiraz ediyorsun iki huzur ver ya
fine demek nakit ödeme yapacaksın demek değil vague yani müphemdir...Olsa olsa temlik olur diyorum...

Kısıtlama cezası en mantıklısı. Yani maaş kısıtlama veya satığın kadar al cezaları bence en mantıklısı olur

Edit: veya sadece zarar etme durumunu ilet. Uyulmadığı taktirde men cezası verdi işte.

Abi sen oyle dusunuyorsun , baska adam da benim faaliyetlerime karisma , butceme karisma , ben bu sekilde kar edebilecegime inaniyorum , illa bir ceza vereceksen para cezasi ver diyebilir

Yani oturmus burada uefa nin disiplin yonetmeligini sorguluyoruz , biz kimiz abi ? Hangi yeterlilikle bunu sorguluyoruz onu anlamiyorum

Bizim dusunduklerimizi futbolun tepe yoneticileri dusunmekten aciz mi

Surekli uluslar arasi kurumlarin uygulamalarini elestirmek yerine cezai yaptirimlara maruz kalmamak icin cabalamak daha akillica degil mi

Abi sen oyle dusunuyorsun , baska adam da benim faaliyetlerime karisma , butceme karisma , ben bu sekilde kar edebilecegime inaniyorum , illa bir ceza vereceksen para cezasi ver diyebilir

Yani oturmus burada uefa nin disiplin yonetmeligini sorguluyoruz , biz kimiz abi ? Hangi yeterlilikle bunu sorguluyoruz onu anlamiyorum

Bizim dusunduklerimizi futbolun tepe yoneticileri dusunmekten aciz mi

Surekli uluslar arasi kurumlarin uygulamalarini elestirmek yerine cezai yaptirimlara maruz kalmamak icin cabalamak daha akillica degil mi
Onların da ffp konusunda halen tam teşekkürlü olmadıklarını düşünüyorum açıkçası. Paris örneği var mesela.

Ama biz burada tatbiki sadece kendi fikirlerimizi yazıp çiziyoruz laf olsun diye. Onların bu bilgi birikimi bu konuyla ilgili sahip değiliz sonuçta dediğin gibi

Velev ki olsak bile bir karar mercii var ve onlarin kurallarina uymak kosuluyla duzenledikleri organizasyonlara katiliyoruz

Fb nin stadyum disindan gelen madde ile ceza aldigini biliriz

Veya lyon un stad sorumlulugunda olmasina ragmen bjk nin de ceza aldigini (tribun istememesine ragmen)

Boyle bir cok ornek var . Adamlar kosullar bunlar diyor , uymama hakkin her daim var ama uymazsan onlarin arenasinda yarisamazsin

benim anlamadıgım fenerde en az bizim kadar zarar etti yani durumu bizden farksız uefa onlara neden yeni şartlar koymuyor önlerine ?

benim anlamadıgım fenerde en az bizim kadar zarar etti yani durumu bizden farksız uefa onlara neden yeni şartlar koymuyor önlerine ?

Sanirim mevcut anlasmalari devam ediyor , benzer durum onlarin da basinda olsa gerek .

Gecen bir haber okumustum masaya oturup sartlarin hafifletilmesi icin goruseceklerine dair . Yani transferlere zemin hazirlamak icin bir taktik olsa gerek

Peki sponsorluk anlasmalarindan gelen paralari bonservis harcamasina kullanabilecekmiyiz?

Eeee bizden aldıkları 6 milyon euroyu ne yapacaklar nasıl iş bu

21 oyuncu cezası gelirse darmadağın oluruz.

21 oyuncu cezası gelirse darmadağın oluruz.
Yoo gerçi hiçbir duyum almadım 21 kişilik kısıt geleceğinden ama muazzam olur bence...Zira altyapı çıkışlı 4+4 isimle en fazla zaten 25 kişi bildirebiliyorsun uefaya ki beşiktaşın cezası ya da kısıtı olmamasına rağmen altyapılı oyuncusu olmadığı için 2 senedir 21-22 kişiyle liste veriyorlar...

Bu durumda a kadroya 8 değil de 4 altyapılı alacağız; Batuhan-Ozan-Recep-Atalay...(Yunus ile Abdussamed dışarıda kalır bu senelik diğer 2000li çocuklarla)

Sen yine 17 kişi bildirecektin profesyonel topçu olarak yani bir şey değişmiyor ayrıca bu sene de son olarak 14 yabancı kuralı devam ediyor yani sadece altyapı harici 3 yerli isim bile yetecek ki biri de yedek kaleci olsa; sinan-eren-tolga-serdar dörtlüsünden 2'sini alacağız hepsi o...Hürmetler...

Listeye yazilabilen oyuncu kisitlamasi benim de en cok istedigim yaptirim

Ya tam transfer yasagi ya da sayi limiti konmasi

Car curu en onleyecek yaptirimlardan biri

Stress e davetiye gibi görmek de fayda var.. Bi öleceğin, birde bu saatten sonra bu konudki olacağın önüne geçmek mümkün olamayacağı için, karar gelene kadar yok sayıp dedikodu ihtimalleriyle oynaşıp kafa bozmaktansa, daha çerezlik mevzularla kafa dağıtmaya çalışmak şu an için en mantıklı şey olabilir.
@Arif , @Doruk hadi kelime çağrışmaya devam edelim emmoğlu. uefadan telefon gelince gerçeklerle kafa patlatırız..

Stress e davetiye gibi görmek de fayda var.. Bi öleceğin, birde bu saatten sonra bu konudki olacağın önüne geçmek mümkün olamayacağı için, karar gelene kadar yok sayıp dedikodu ihtimalleriyle oynaşıp kafa bozmaktansa, daha çerezlik mevzularla kafa dağıtmaya çalışmak şu an için en mantıklı şey olabilir.
@Arif , @Doruk hadi kelime çağrışmaya devam edelim emmoğlu. uefadan telefon gelince gerçeklerle kafa patlatırız..
HÜRMETLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt