Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sezer ve Ufuk'ta sona doğru

mehmet güven aykut özgürcan ve bir miktar para...

keşke ikisi birden gelseler...

İkisi birden gelse M.Güven,Aykut,Yaser versek iyi olur..

Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

ezik bakkal kendini morinho falan sandı herhalde yok kafa karıştırmalar yok ciddi teklif yapmalar...

lan ezik seneye beleş gelcek BELEŞ bundan haberi yok herhalde zavalının...

Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

Bu sene almayız gibime geliyor bu oyuncuları..Ön protokol falan imzalatılır seneye bedava alınır..Mesut bakkal da 6 hafta sonra istifa edip denizlisporun veya gençlerbirliğinin basına gecer zaten :) Ona ne sezerden ufuktan...

Kadro şişkinliğin iner 3-4 kişi gider bunlarıda alırız.

Aydın bonservisle yaser kiralık mehmet güvende bonservisiyle tamam işte

Cevap: # Sezer Öztürk

Arkadaslar demin Sezer radyospora konustu ve Galatasaraya gelmek istedigini soyledi.Kulupler pazarlik halindeymis.1-2 gun icerisinde netlik kazanacakmis.Ama Galatasaraya gelme ihtimali yuksekmis.Yeni sozlesme onerisini reddetmis

Arkadaslar demin Sezer radyospora konustu ve Galatasaraya gelmek istedigini soyledi.Kulupler pazarlik halindeymis.1-2 gun icerisinde netlik kazanacakmis.Ama Galatasaraya gelme ihtimali yuksekmis.Yeni sozlesme onerisini reddetmis

Çok güzel bir haber bu renktaş, mor forma faciasından sonra ilaç gibi olur:D

eğer ufuk-sezer kararlıysa ayrılmakta, sözleşme yenilemiyorlarsa makul şartlara olabilir bu transferler.

en kötü manisa köşeye sıkışır son gün pazarlamaya çalışır adamları. sabırlı olmak, doğru anı beklemek lazım.

Orkun , Mehmet Güven , Volkan , Yaser , Sabri + 500 bin euro'ya evet derler.

Biz karlı çıkarız bu işten.

Güzel haber. Sezerde Ufukta isimize yarar. Verelim bizim ise yaramaz futbolculari.

manisaspor dan gelen futbolcular bize yararlı olmuştur.bakınız hakan balta arda turan

Sezer müthişti geçen sene şutlarıda harika..Yanılmıyosam diyarbakıraydı müthiş bir golü vardı..

Ardanın alternatifi olur orta sahada..

Ufukuda orkun ve aykuta tercih ederim.!

Volkandan daha iyi bir kaleci milli takıma adar çıkar bize gelirse..

Transfer anlayışımız bana diyor ki; bu adamları bonservis vererek almaktansa, gelecek sene beleşe alırız. Rahat olun, en geç seneye bizdeler...

Transfer döneminin gözde oyuncu Sezer Öztürk, Galatasaray’a gitmek istediğini söyledi

Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na açıklamalarda bulunan Sezer, “Manisaspor sözleşmeni uzatalım şeklinde bir teklif yaptı. Kabul etmedim. Galatasaray’dan teklif aldım ve artık Florya’da çalışmak istiyorum. Bu düşüncemi başkan Kenan Yaralı biliyor” dedi.

GALATASARAY’IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİM

Galatasaray’a transferi an meselesi olan Sezer Öztürk, Radyospor’a birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

Sarı kırmızılı kulüpten teklif aldığını ve bunu kabul ettiğini açıklayan Sezer Öztürk, “Ben gitmek istiyorum. Manisaspor kulübünün bu konuda onay vermesi gerekiyor. Belirsizlik kafamı karıştırdı. Bir iki gün içerisinde transferin sonuçlanmasını bekliyorum” dedi.

MANİSASPOR’DA KALMAK İSTEMİYORUM

Üç yıldır Manisaspor’da forma giydiğini hatırlatan genç futbolcu, Takımı Süper Lig’e taşıdık. Bir yıl daha sözleşmemiz var. Başkan Kenan Yaralı sözleşmemizi uzatmamızı istedi, ama ben kabul etmedim. Kenan Yaralı’ya sözleşmemi uzatmak istemediğimi Galatasaray’a gitmek istediğimi açık bir şekilde söyledim” şeklinde konuştu.

RİJKAARD’IN 11’İNDE YER BULURUM

Sezer kendisine çok güvendiğini ve sarı kırmızılı takımda 11’de forma giyeceğini belirterek, Galatasaray’da oynamak istiyorum. Özelikle genç futbolculara şans veren bir kulüp… Kendime güveniyorum. Galatasaray’da 11’de oynayacağım. Ben 18 yaşında Bundesliga’da Leverkusen’de oynadım. Büyük takımların havasını çok iyi biliyorum. Ayrıca oradaki kaliteli futbolcu topluluğu benim daha da iyi bir performans göstermemi sağlayacaktır” dedi.

UFUK DA GALATASARAY’I İSTİYOR

Kaleci Ufuk Ceylan’ın da Manisaspor yönetiminin sözleşme uzatma teklifini red ettiği ve Galatasaray’a gitmek istediğini söylediği öğrenildi. Ufuk konusunda da ısrarcı olan Galatasaray yönetimi paranın yanında Aykut Erçetin’i de Manisaspor’a önerdi.

Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda oldukça tepkili olan Manisaspor yönetiminin ise bu iki futbolcuyu kadro dışı bırakmayı düşündüğü bildirildi.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı Galatasaray’ı suçlayan oldukça sert açıklamalar yaptı.

Radyospor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt