Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Evet BURSA taraftari hic kabul etmiyor da,iste baskanlari ,cok paraci bir adam,beyler bence derimbu hafta insallah denir diyom,bende beklemedeyim,herkez gibi ,ama bazilari,cocukca ,yok barcelon vs...diyolar,neyse insallah olur ,lazimda bence!

Belli kimin çocukca konuştuğu yok bursacı radyocuymuş vs. vs.

Dün gece uA'da bir renkdaş söyle bir iddaa ortaya attı..Dogrulugunu bilemeyiz..Zamanla ögrenicez..Eger dogru ise alparslan hariç iyi transfer..

Serkan KOCA' Alıntı:
Arkadaşlar Bayram Tulumlunun oğlu ile görüştüm kendisi bundan önce Elano ve Ketia transferlerinde doğru bilgi vermişti.İlk olarak Manisaspordan Ufuk ve Sezer transferi bitmiş.Karşılığında Alpaslan ve Yaser bonservisleriyle Aydın ve Fırat 1 senelik kiralık verilmiş.Aurelio cuma günü dava bitiminden sonra sözleşme imzalayacakmış.

Son olarak defansa sağ bek ve stoperde oynayabilen İtalyan milli oyuncu Cristian Zaccardo alınmış... 6 milyon euro peşin 2 2 milyon euro 2 senelik taksitle toplam 10 milyon euro karşılığında Wolfsburg takımı ile anlaşılmış... Yarın Bayern’in doktorundan Zaccardo için rapor alının İstanbula fax geçilecekmiş geçen sene sakatlık yaşayan oyuncu sağlam raporunu alırsa direk sözleşme imzalanacakmış..

Elano da olduğu gibi gece 3-4 aralığı beklenip gazetelerin baskı saatinin geçmesi ve site editörlerinin devre dışı kalması planlanıyormuş.

Ayrıca Mehmet Güven, Necati, Aykut ve Volkan Yaman ile yollar ayrılmış

Hayırlı olsun arkadaşlar.

Kaynak belirttim inşallah ceza almam.

Sezer Öztürk de iyi oyuncu ama ben özellikle Ufuk Ceylan'ın alınmasını istiyorum. Yıllardır yabancı kontenjanımızın birini kaleye harcıyoruz. Bu bakımdan gelecek vaadeden yerli kaleci almamız şart. Ufuk Ceylan'ı kaçırmayalım....

alparslan tek başına bahsi gecen iki oyuncudanda daha değerli,üstelik bu duyumda volkanda gidiyor,o zaman sol bek yanlızca hakan baltayamı kalıyor, sacma.. alparslanı satarlarsa teknik heyet vede yönetime büyük güven kayıbı yaşarım..

alparslan tek başına bahsi gecen iki oyuncudanda daha değerli,üstelik bu duyumda volkanda gidiyor,o zaman sol bek yanlızca hakan baltayamı kalıyor, sacma.. alparslanı satarlarsa teknik heyet vede yönetime büyük güven kayıbı yaşarım..

İmza :005:

Alparslan bonservisiyle verildiyse yazıklar olsun!Bu iki oyuncudan daha yetenekli.1 sene bekleyip bonservissiz alın.Sanki takımda çok hayati rolü olacak.

Solda altyapidan Berk oynasin cok iyi topcu.

Alparslan bonservisiyle verildiyse yazıklar olsun!Bu iki oyuncudan daha yetenekli.1 sene bekleyip bonservissiz alın.Sanki takımda çok hayati rolü olacak.

Sakin biraz daha. Daha kesin bir şey yok.

Bence de Alpaslan'ın bu transferde kullanılması saçma olur.

Ayrıca Rijkaard'ın sürekli 18'lik kadroya aldığı biri; göndericeğini düşünmüyorum.

Sakin biraz daha. Daha kesin bir şey yok.

Bence de Alpaslan'ın bu transferde kullanılması saçma olur.

Ayrıca Rijkaard'ın sürekli 18'lik kadroya aldığı biri; göndericeğini düşünmüyorum.

Şakası bile kötü ama.Bir sene sonra serbest kalacak oyuncu için,bu ikisinden daha yetenekli adam verilir mi?

Dün gece uA'da bir renkdaş söyle bir iddaa ortaya attı..Dogrulugunu bilemeyiz..Zamanla ögrenicez..Eger dogru ise alparslan hariç iyi transfer..

Cristian Zaccardo Wolfsburg'ta yedek oynuyodu geçen sezon.Sasha'dan kapamadı formayı. Ama sağlam bir sağ bek oyuncusudur. Fiziği çok iyi.

Şakası bile kötü ama.Bir sene sonra serbest kalacak oyuncu için,bu ikisinden daha yetenekli adam verilir mi?

Bence verilmeyecek zaten.

Rijkaard'ın gönderceğini düşünmüyorum.

Duyumda hem Volkan hem Alpaslan gidicek diyor. Sol bek alternatifsiz kalıyor.

ismail köybaşı-alparsalan karşılaştırması yaparsam ,alparslan her konuda onu ezer.. garga 6,5 vermiş ismaile, alparslan 8 milyon euro...

Eğer Alparslan bonservisiyle veriliyorsa aklıma tek bir şey geliyor, o da anlaşmaya satın alma ücreti konulduğu..

Oğluyla konuşacak akadar yakın olacak ama soyadını bilmeyecek o da garip tabi ki. Ayrıca hiç ihtimal vermiyorum rotasyon için 2 adam alırken sol bekin tek alternatifi olan, Werder altyapısına sahip genç bir yeteneği bonservisiyle verelim. Sol bekte alternatif olsa belki kiralık denilebilir ama ters olmuş bence, sallama bilgi olduğu çok açık. Aurelio konusunda ise tamamen yalan diyorum, o kadar adamın olduğu bölgeye gereksiz bir adamı almazlar forvet, stoper, sağ bek, ve Alp te gidecekse sol bek dururken. Zaccardo konusunda ise tek ihtimali gerçekleştirecek şey bu sene 1981 doğumlu oyunculardan gitmemiz:D

ismail köybaşı-alparsalan karşılaştırması yaparsam ,alparslan her konuda onu ezer.. garga 6,5 vermiş ismaile, alparslan 8 milyon euro...

Maalesef seninle aynı fikirde olamayacağım renkdaş,dün ki maçı izlediysen ne demek istediğimi anlarsın,İsmail çok iyi oyuncu,Gökhan Gönül,Kazım,Deivid üçlüsünü mahvetti dün ki maçta,hem hızlı hem teknik hem de güçlü bir oyuncu ama hiçbir zaman 6,5 milyon+oyuncu etmez orası ayrı..

Bu transfer meselesi çok uzadı ama bundan biz karlı çıkarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt