Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ufuk Ceylan

f5 mi almış. volkan ucubesinden kurtuluyorlar demek :)

O kadar önemli bi ayrıntı diil.Gelse de olurdu,gelmese de.

Yedek kaleciyi de abartacak değiliz ya.Aslanlar gibi Franco geçecek kalemize :D

Ben demistim anlasti diye, daha yeni yeni cikmaya basladi haber.

Galatasaray harekete gecmetikten sonra Febes'e gitti.

Sırf Fatih Terim milli takıma aldı diye değeri arttı çokta iyi değil büyük takım kalecisi hiç değil ama fbnin kalesine gider:D

Kesin birşey yok daha herhalde? Volkanla imzalarlarsa yazık eder kendine orda..

Abartılmasın..Herkes bizim maçtaki performansıyla hatırlıyor..O zaman Ömeri alalım..:D

Fenerbahce ye gittigi falan yok...

Galatasaray da oynayacak seneye arkadaslar...Butun Izmir biliyor bunu en azindan Galatasaray li oldugunu bilmeyen de yok..

Ayrica Fener gitsin Topuz u bi neyapiyosa yapsin sonra baska transfere bakar,hatta ve hatta Fener in Almanya dan yabanci bir kaleci alacagi gercegi de var..

Burada olsa sanki 1 numarayı verip kaleyi emanet edeceğiz.Leo Franco varsa ancak yedek olur.

Ufuk potansiyeli olan bir kaleci ve Galatasaraylı, Aykut gibi Orkun gibi kalecilerin yedek olmasındansa en azından oynayıp biyerlere gelmek isteyen Ufuğu kadroda görmeyi isterim. Ayrıca Ufuğun Leo takımdayken veya ayrıldığında Galatasaray'ın kalesine geçecek kadar güven verdiğini düşünüyorum.

Ufuk potansiyeli olan bir kaleci ve Galatasaraylı, Aykut gibi Orkun gibi kalecilerin yedek olmasındansa en azından oynayıp biyerlere gelmek isteyen Ufuğu kadroda görmeyi isterim. Ayrıca Ufuğun Leo takımdayken veya ayrıldığında Galatasaray'ın kalesine geçecek kadar güven verdiğini düşünüyorum.

Franco varsa kesinlikle oynayamaz ancak Türkiye Kupasında oynar.İyi kaleci ama yabancıya kamyonla para verdikten sonra Ufuk'u oynatmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt