Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birkaç gün önce bu transferin bitmek üzere olduğunu okumuştum.

Yalnız ben böyle bir haber hiçbir sitede göremedim İHA'da dahil.. Haberin link'ini verebilirseniz iyi olur...

En son Manisaspor birinci ligdeyken izlemiştim. O zamanlar iyi bir oyuncu olacağı belliydi. Şimdilerde takım kaptanı oldu sanırım. Bu da karakterinin düzgünlüğünü gösterir. Galatasaray'a gereken, Galatasaray'a layık karakterde bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Orta ve ileri 3'lü de iyi bir alternatif, belki de iyi bir ilk 11 oyuncusu olabilir.

Umarım bu gelişme doğrudur.

Neden hic bir yerde boyle haber yok acaba? Allah bilir eski bi haberdir ... ?

Renktasimizda kayboldu mubarek

Pardon, Arkadasimiz burdaymis, ozur dilerim. Sagol Fatih

Hic izlemedim bilmiyorum..Beylerbeyinde o kadar adam duruken kadroyu boyle sisirmeye ne gerek var onu da bilmiyorum..

Goksu, evet bir cok oyuncumuz var alt yapidan, bencede onlari degerlendirmek gerek ama hani hepsini toplasan, beki 4,5 tanesini cok iyi cikar. Gerekenlerede sans verilir, daha dogrusu hepsine sans taninacak hazirlik kampinda ... :)

sezer, ufuk ceylan aynı anda imza atabilirler.

bu hafta içinde de transfer açıklaması bekliyorum ben 22 haziran için

Tunc, Ufuk zor bence. Manisa satmiyorum diyor, yani baya bi oyuncu takas + para vermek gerek. Ya cok para verip az oyuncu yada tersi ...

benim bildigim kadarizla sol sag forvet arkasi bide forvet oynayabiliyo yani hucumun heryerinde

sezer iyidir ya..oyunu iki yönlü oynayan oyuncu bu işte rijkaard'ın sisteminde oldukça şans bulur..

Tam olarak mevkiisi ne acaba?

10 numaralı formayı giyiyor oyun kurucu dıye bılıyorum zaten manısanın attı gollerın %25 de direk etki etmiş tam hatırlamıyorum ama leverkusende oynarken gelecegin en iyi oyuncularından biri izlenmesi lazım dıye bır futbolcu lıstesı vardı yabancı sıtelerden bu oyuncuda vardı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt