Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İha'nın haberine göre Sezer Öztürk Galatasaray'da!

Eski haberi bugün koymuşuz:)

Getirin Sezer'i.Getirin Cafercan'i.Getirin Özgürcan'i.Getirin Erhan'i.

Sezer beğendiğim bir oyuncudur. Tavsiye konusuna da yazmıştım haftalar önce. Sezer alınmalı, Murat Ceylan alınmalı, İsmail Köybaşı alınmalı, Eren Güngör alınmalı.

Sezer alınmalı, Murat Ceylan alınmalı, İsmail Köybaşı alınmalı, Eren Güngör alınmalı.

Sezer = kadro genisligi acisindan iyi olur

Ismail Koybasi = Volkan gonderilecek ise ve Alparslandan sol bek olmaz diye bir karar cikmis ise alinmali luks yapmaya gerek yok.

Murat Ceylan = Kadro genisligi acisindan cok isabetli olur

Eren gungor = kesinlikle kadroya dahil edilmeli!

ama turkiyedeki piyasadan millet saldiriyor yok topuza 9 milyon odenmis, yok servet satilmis yok stat yapiliyor para cok ..felan filan.

Turkiyeden alacagin her oyuncu kesinlikle kendi takiminde en basta gelen oyuncu olmasi sart ki istenilen para verilsin yoksa bizimkosesporda oynayan hasan muhammed cok gol atar da 8 milyona transfer edilir.

Sezer beğendiğim bir oyuncudur. Tavsiye konusuna da yazmıştım haftalar önce. Sezer alınmalı, Murat Ceylan alınmalı, İsmail Köybaşı alınmalı, Eren Güngör alınmalı.

İnan bana, Alparslan 10 tane İsmail'i cebinden çıkarır, yeter ki Volkan'a verilen şans ona da verilsin..

İyi de eski haber bu dün geldi mi Sezar:D

İnan bana, Alparslan 10 tane İsmail'i cebinden çıkarır, yeter ki Volkan'a verilen şans ona da verilsin..

Dediğin doğruysa gerek yokmuş hakikaten, ama İsmail'in en büyük artısı adamın hazır olması. Geçen sezon devamlı oynadı. Hızlı ve kolay adam eksiltiyor. Yırtıcı bir herif aynı zamanda. Alaprslan da seyrettiğim kadarıyla ki neredeyse hiç oynamadı, Almanya'daki halini bilmiyorum, o da çok hızlı ve çevik ama fizik olarak çok eksiği var ve kontrolsüz. Bilmiyorum, Volkan'ı direkt göndermeleri lazım zaten, takasta falan kullanılmalı.

Cevap: # Ufuk Ceylan

Aldık galiba Sezer ile Ufuk'u... ??? Yahu Manisa'nın da sanki hedefi Şamp. Ligi de, satmıyorlar adamı. Ne saçmalık.

bu oyuncuların hiç birine gerek yok,çünkü en az bunlar kadar kaliteli futbolcular paf takımımızda da var.Onun için "Uzaklarda arama" şarkısını armağan ediyorum yönetime.:D

Dediğin doğruysa gerek yokmuş hakikaten, ama İsmail'in en büyük artısı adamın hazır olması. Geçen sezon devamlı oynadı. Hızlı ve kolay adam eksiltiyor. Yırtıcı bir herif aynı zamanda. Alaprslan da seyrettiğim kadarıyla ki neredeyse hiç oynamadı, Almanya'daki halini bilmiyorum, o da çok hızlı ve çevik ama fizik olarak çok eksiği var ve kontrolsüz. Bilmiyorum, Volkan'ı direkt göndermeleri lazım zaten, takasta falan kullanılmalı.

Alparslan gerçekten yetenekli.. Geçen sezon bir maçta oyuna girmişti hatırlarsan, harika bir asist yapmıştı.. Fizik olarak belki eksiği var ama hatırlatırım, yönetim Pujol gibi bir insanı bu gibi genç oyuncuların fizik olarak yeterli düzeye gelmesi için getirdi.. Ben Rijkaard'ın Alparslan'ı Volkan'a tercih edeceğinden hemen hemen eminim. Ayrıca Alparslan'ın Werder altyapısı çıkışlı olduğunu belirtmek isterim, bence bu çok çok büyük bir artı..

Alparslan gerçekten yetenekli.. Geçen sezon bir maçta oyuna girmişti hatırlarsan, harika bir asist yapmıştı.. Fizik olarak belki eksiği var ama hatırlatırım, yönetim Pujol gibi bir insanı bu gibi genç oyuncuların fizik olarak yeterli düzeye gelmesi için getirdi.. Ben Rijkaard'ın Alparslan'ı Volkan'a tercih edeceğinden hemen hemen eminim. Ayrıca Alparslan'ın Werder altyapısı çıkışlı olduğunu belirtmek isterim, bence bu çok çok büyük bir artı..

burda tek kritik not, anca bir macta gorduk ve evet o macta verdigi asist ve o golu nasil hazirlamasi ust duzey bir futbol anlayisidi ama o ayni macta benim gordugum, pas hatalari ve beklemedigim teknik eksikligi gosterdi.

tek mac icin olumlu veya olumsuz konsumak yanlis olur, tek soru ise, bu kadar mac oynandi niye daha fazla sans bulamadi???

Ufuk'un, leo'nun transferlerinde son durum nedir bilen varmı cidden?

Kesinlikle alınmasından yanayım. Kaleciye ayıracağımız yabancı hakkını, gelecek vaad eden genç bir futbolcu için kullanabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt