Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk

ya bu haberler eski ya babel falan yenileyelim sunlari bide sezer ozturk leverkusende oynuyordu onceden baya oldu tr de ii bir oyuncu gelecek vaa eden arda olabilir

Cevap: # Sezer Öztürk

yahu su sezer öztürk'ü gercekten isterim cok kaliteli bir kumas bizde kendini bulur

Cevap: # Ufuk Ceylan

Ufuk transferi çıkmazda

Galatasaray, Manisaspor'la kaleci Ufuk Ceylan'ın transfer için yaptığı pazarlıklardan bir türlü sonuç alamıyor.

Galatasaray, Manisaspor'un file bekçisi Ufuk Ceylan için Orkun, Necati ve Mehmet Güven'i Ege kulübüne vermek istedi. Manisaspor ise Necati Ateş'in yerine Emre Güngör'ü istiyor.

Emre Güngör'ü vermek istemeyen sarı kırmızılılar, Manisa'ya Aydın ve Cafercan seçeneklerini sundular. Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi, Aydın'ı almayı kabul etse de, bu oyuncuların yıllık ücretlerinin fazlalığından çekinmeye başladı. Diğer yandan, Ufuk için Fenerbahçe'nin yaptığı 1.5 milyon avroluk bir teklif de var.

Ayrıca, kaleci Ufuk'un önceki gün İstanbul'da Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğü öğrenildi.

Goal.com

Bir kaleci için Aydın'ı, Mehmet Güven'i vermek olmaz. Emre Güngör hiç olmaz zaten. o ne ya. Leo Franco'yu bedava alıyoruz, Ufuk için bu kadar adam verilir mi?

yahu ufuk ceylanı, sezer öztürk'ü ve murat ceylanı takıma cok istiyorum bence hepsi direk 11'i zorlayacak yetenekte cocuklar hele ki rijkadr'la cosarlar umarım sezgin bunları galatasaraya kazandırır...

Adnan Sezgin'in birşey kazandıracak hali yok Galatasaray'a. Aksine her geçen sene daha da fazlasını götürüyor.

bu gidişle yerli transferi yapamayacağız zaten. 2-3 yabancı, belki bir iki tane de gurbetçi futbolcu alınır transfer kapatılır diye düşünüyorum ...

Eğer Leo kesin alındıysa, çok paralar verip illede Ufuk'u almak istemek mantıklı değil bence.Leo'nun yedeği olacak Orkun veya Aykut o kadarda kötü kaleci değil.Lig ve Avrupa deneyimleri var.Bu bahsettiğiniz futbolcuları başka mevkiilere yapılacak transferlerde takas olarak kullanılması daha doğru oılur,kaldı ki 1 yıl sonra beleşe getirme durumunda var.

alınsın isterim.. Ama Gökhan Zan olayından sonra fener'le sözleşme yenilemeyen Volkan Demirel korkutmuyo da değil beni... :D

Yuh! Manisa yönetimi iyi uçmuş. Emre Güngörler, Orkunlar, Mehmetler. Bizim yönetim de Aydınmış, Cafercanmış.

Bu kadar pahalıya mal olacaksa istemem Ufuk'u. Kaldı ki Manisa istemez o kadar. Orkun/Aykut + bir miktar para isterler.

Volkan Galatasaray'a geleceğine ölmeyi tercih eder.

Topuz'da 50 milyon dolarlara hayatta giymezdi fenerbahçe formasını... Adama yalatıp yuttururlar lafını böyle...

Ben sadece bi benzerlik sezdim arada.. Allah korusun bi transfer olsa Ali Sami Yen'deki ilk maçta bütün stad eline alır meşaleleri(!) :D

yok yoook gelmesin :D

Ufuk Ceylan çıkmazı

Galatasaray, Ufuk Ceylan için Manisa'ya Orkun, Mehmet Güven ve Necati'yi önerdi; Ege kulübü ise Necati yerine Emre Güngör'ü istedi. Ancak bu talep Cim Bom cephesinden kabul görmedi, Emre Güngör yerine Aydın ya da Cafercan teklif edildi; Manisaspor Aydın'da karar kıldı. Bu isimlerin yıllık ücretlerinin yüksek olması nedeniyle Fenerbahçe'nin yaptığı 1.5 milyon Euro'luk teklif Ege temsilcisine daha cazip gelmeye başladı. Bu arada Ufuk'un önceki gün Florya'da Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğü öğrenildi.

Cevap: Ufuk Ceylan çıkmazı

Galatasaray, Ufuk Ceylan için Manisa'ya Orkun, Mehmet Güven ve Necati'yi önerdi; Ege kulübü ise Necati yerine Emre Güngör'ü istedi. Ancak bu talep Cim Bom cephesinden kabul görmedi, Emre Güngör yerine Aydın ya da Cafercan teklif edildi; Manisaspor Aydın'da karar kıldı. Bu isimlerin yıllık ücretlerinin yüksek olması nedeniyle Fenerbahçe'nin yaptığı 1.5 milyon Euro'luk teklif Ege temsilcisine daha cazip gelmeye başladı. Bu arada Ufuk'un önceki gün Florya'da Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğü öğrenildi.

Yuh artık Orkun + M. Güven + Necati'yi beğenmiyorlar.

Necati yerine Emre Güngör'ü istiyorlar. Bunlar dalga mı geçiyor. Ufuk kimmiş ya? Zaten adamın kulüpten alacağı varmış. 20 gün içinde alamazsa serbest kalacakmış. O zaman bedavaya Sezer ile beraber alırız :)

Niye bu kadar israr ediyoruz anlamadim. Yedek kaleci olacak adam sonucta. Orkun da gayet oturabilir yedekte. Necati, Mehmet Güven cok daha degerli oyuncular Ufuk'tan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt