Görkem KARAKÖSE
Tecrübeli Üye
- 4 Ocak 2009
- 4.730
- 0
- 1.331
Cevap: # Sezer Öztürk
Bu çocuk duyduğum kadarıyla çok iyi diyorlar kendim şahsen izlemedim.
Bu çocuk duyduğum kadarıyla çok iyi diyorlar kendim şahsen izlemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezer için resmi teklif yok"
Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, oyuncuları Sezer için G.Saray'dan resmi bir teklif gelmediğini söyledi.
Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, iyi bir takım kurduklarını inandıklarını söyledi.
Yaralı, yaptığı açıklamada, takımının Isparta Davraz kampının ardından devam eden Hollanda kampında sergilediği performanstan memnun olduklarını belirtti.
Oynanan hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemli olmadığını kaydeden Yaralı, şöyle dedi:
''Bizim için önemli olan taktiklerin denenerek, takım oyuncularının tecrübe kazanmalarıdır. Kamptan dönmelerinin ardından 3 hafta sonra lig başlayacak. Biz iyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz ve lig başladığında da bunu herkes görecek. Bana ve yönetim kurulumuza göre hazırlık çalışmalarımız son derece iyi gitmektedir.''
Yaralı, Galatasaray'ın kaleci Ufuk'u transfer etmek için teklifte bulunduğunu ancak, parada anlaşamadıklarını söyledi.
Galatasaray'ın Sezer için de resmi bir teklifte bulunmadığını anlatan Yaralı, ''Her iki oyuncunun da kulüp ile 1'er yıllık daha sözleşmeleri var. Ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda oyuncularımız ile görüşerek uygun fiyat olduğu takdirde verebiliriz'' dedi.
Siavastan bize hiç bir oyuncu faydalı olmaz,sezeride bu kadar abartmamak lazım.
Siavastan bize hiç bir oyuncu faydalı olmaz,sezeride bu kadar abartmamak lazım.
o sezer badur değil miydi ya![]()
Siavastan bize hiç bir oyuncu faydalı olmaz,sezeride bu kadar abartmamak lazım
O Sezer bu Sezer değil .N e biiyim aklım yine sivastaki sezere gitti,nefret ediyorum sivastan..
Edit : Ben de![]()
Sezer, Volkan Şen'den çok daha kaliteli futbolcu.
Sezer'i Volkan'a tercih ederim. Hem daha uygundur bonservisi.