Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

ben bu ikisinin alınacağını düşünmüyorum.

alınırsa sevinirim ama fazla yılan hikayesine döndü bu iş.

biz birini almaya kalkışınca kıyamet kopuya gökhanıda almaya kalkıştı kayseri neler yaptı satmıyoruz diye şimdide manısa hayret bişey adamlara kaç oyuncu teklif ediliyo hepsi manısanın ilkonbirinde oynar kalkıyolar galatasarayı işi para vermeden bitirmeye calişiyor diye yorumlar yapıyolar amacları para alıp cebe indirip kalitesiz bi kac oyuncu alıp iddiasız şeklilde ligde durmaya calişacaklar

Transferin son günü verirler.

Sözleşmeleri bitiyor. Kendilerince rest çekiyorlar; ama çok zararlı çıkarlar.

Veya ikisini Aykut+Mehmet Guven+Necati'ye transfer ederiz, sonra bu sene Manisa'da kiralik olarak oynamalarina izin veririz, hem o uc adamdan kurtulmus oluruz, hem de seneye daha tecrubeli olarak gelir Ufuk ve Sezer.

Beyler zannedersem SERCAN YLDIRIM BIZDE olabilir imza ladi deniliyor fossacimbom ve melih .s DEN HABER?SAHSEN COK IYI OLUR BIR DE ELANO Kadar bir yildiz deniliyor defansa

Beyler zannedersem SERCAN YLDIRIM BIZDE olabilir imza ladi deniliyor fossacimbom ve melih .s DEN HABER?SAHSEN COK IYI OLUR BIR DE ELANO Kadar bir yildiz deniliyor defansa

Setcan yildirim imkansis GS bir türk fudbolcuya okadar para vermez gelen giden salliyor

Sercan transferi nerde yazıyor?Olursa çok sevinirim valla, şu ligden takımımda görmek istediğim birkaç oyuncudan birisidir.

Vallah fossa da yaziyor yorumlarda bakarsaniz HAKANCIM VS... falan yazmis ,bana o dedi de sercan ama adamlar cok guveniyolar kendilerine,birde cogu habri onceden verenlerden !

Manisa yönetimi işi yokuşa sürmekten başka bir şey yapmıyor.Bu durum ne onlara fayda sağlar ne de Sezer ve Ufuk'a.Zaten önümüzdeki sene sözleşmleri bitiyor,ver şimdi,hiç olmazsa para kazan.Bunların amacı adamların sözleşmesini uzatıp,dünyanın parasını koparmak bizden.Biz fb değilizki yerlilere olmayacak paralar verelim.İşin diğer yüzü ise,Sezer ve Ufuk Manisa için çok önemli oyuncular.Özellikle Sezer geçen sene Manisa'nın başarısında çok büyük paya sahip.Önceki sezonlarda Hakan Balta ve Holosko'dan iyi paralar kazanmışlardı,bu saçma inadı bırakıp Sezer ve Ufuk'u bir an önce bize verip,önümüzdeki sene bedavaya gitmelerine engel olmalılar...Ayrıca yaşananların Manisa'ya etkisi olumsuz olacaktır...

Manisa yönetimi işi yokuşa sürmekten başka bir şey yapmıyor.Bu durum ne onlara fayda sağlar ne de Sezer ve Ufuk'a.Zaten önümüzdeki sene sözleşmleri bitiyor,ver şimdi,hiç olmazsa para kazan.Bunların amacı adamların sözleşmesini uzatıp,dünyanın parasını koparmak bizden.Biz fb değilizki yerlilere olmayacak paralar verelim.İşin diğer yüzü ise,Sezer ve Ufuk Manisa için çok önemli oyuncular.Özellikle Sezer geçen sene Manisa'nın başarısında çok büyük paya sahip.Önceki sezonlarda Hakan Balta ve Holosko'dan iyi paralar kazanmışlardı,bu saçma inadı bırakıp Sezer ve Ufuk'u bir an önce bize verip,önümüzdeki sene bedavaya gitmelerine engel olmalılar...Ayrıca yaşananların Manisa'ya etkisi olumsuz olacaktır...[/QUOTE

bedava alacas!:ka19::D

Bedava alalim derken besiktas ve fener elimizden kapmazin ben sadece ondan korkuyorum

Belki City alır bizde kiralarız sonucta sercan o kadar forvet içinde oynayamaz

olamaz mı böyle bir şey?

Ciddi misin, inşallah doğrudur.

Şahsen ben Sercan'ın alınmasından büyük mutluluk duyarım.

Zira hem geleceği olan bir forvet, hem de gelecek yıllardaki yerli rotasyonu açısından çok gerekli bir adam.

Hadi Manisa naz yapma. Ya seve seve ya neyse alacağız işte nereye kadar kaçacaksın :)

Mecbur verecekler yoksa öbür türlü seneye beleşe alıcaz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt