Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

ya bu dns ayarlayını deiştirince yeni sekme yerine yeni sayfa açılıyor düzeltemiyorum ayarlardan felan firefox kullanıyorum yardıım:d

Ya bir gün evde değildim neler olmuş ya :D

Neyse bu hayırlı günde bitirsek ya şu ufuk ile sezer'i

ne ufukmuş ne sezrmiş be :) aslında almayalım artistlik yapan manısa baskanı sezon sonu onları bedava galatasaaya vermesi gerekir görür gününü

bu konuyu toplam 88 kişi okuyor diyor vay anasına ufukla sezere bak galatasaraylıları ne hale getirdiler keretalar ya :):):)

55 Ziyaretçi. 30'u bzden olsa 25'i civciv :)

Bizimkiler ===> :coffee:

F5li ler ====> :o

nerde yazıyor 88 kişi diye ben göremedim

34 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 50 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) evet gördüm ama şu 50 kişiyi merak ettim ne bekliyosunuz üye olsanıza ha üye olmak istemiyosanız kesin fenerlisinizdir sizi gidi ajan pravakatörler sizi.baktınız forumda kalite var seviye var tabi bunların hiçbiri sizde yok aslında sizde haklısınnız minik kuşlar.

34 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 50 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.) evet gördüm ama şu 50 kişiyi merak ettim ne bekliyosunuz üye olsanıza ha üye olmak istemiyosanız kesin fenerlisinizdir sizi gidi ajan pravakatörler sizi.baktınız forumda kalite var seviye var tabi bunların hiçbiri sizde yok aslında sizde haklısınnız minik kuşlar.

Aralarında renkdaşlarımız da vardır mutlaka, böyle konuşma. ;)

Nerden biliyorsun Fenerli oldugunu ? her ziyaretçinin bu foruma üye olma gibi bir zorunlulugu yok.Ha bizde isteriz gelsinler üye olsunlar güzel vakit geçirelim ama üye olmak istemiyenlerde olabilir

sözlerim gitmesi gereken yere gitti alan almıştır.ve çok kızmıştırlar.

Ufuk gelirse; Fırat zaten gidici, Aykut da gider. Orkun'u da kesme ihtimali yüksek Ufuk'un.

ufuk gelirse orkun a güle güle.....anlamadıgım neden aykutu gönderiyorlar orkun bana göre aykuttan bin kat kötü.....

dün bi arkadaşa forumun linkini verdim üye olsun diye 400 bilmemne hatası verdi dedi

Nerden biliyorsun Fenerli oldugunu ? her ziyaretçinin bu foruma üye olma gibi bir zorunlulugu yok.Ha bizde isteriz gelsinler üye olsunlar güzel vakit geçirelim ama üye olmak istemiyenlerde olabilir

Merhabalar,

Başka bir forumda takılıyorum, ama farklı bir amacımız yok. Aynı renklere, aynı gönül penceresinden bakıyoruz.

Herkese sevgiler.

uye olsun kardeşim bu adamlarda ne olacak ya :)

ben bundan önce üye değildim yani sorunmu bu kuşlardan bizene bakarlarsa kendilerine üye olupta çöplükmü etsinler onumu istiyosun isteyende üye olmadan okuyabilir kimse onları bu yüzden kuş edemez etmemeli çünki Gs li olan renkdaşlarımız çok içinde lütfen;);):cool:

keşke ufuk gelse ve kalemizi uzun yıllar yerli bir kaleciye emanet etsek

Yonetim nasil bir strateji yapiyor, anlamadim su olayi bir tatliya baglasalar, guzel olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt