Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

biyerde duymuştum önümüzdeki yıl veya yakın zamanda yabancı sınırlama sayısı düşecekmiş.doğrumu bu?eğer doğruysa kaliteli yerli oyunculara ihtiyacımız ortaya çıkacak ve bu durumda fener avantajlı

biyerde duymuştum önümüzdeki yıl veya yakın zamanda yabancı sınırlama sayısı düşecekmiş.doğrumu bu?eğer doğruysa kaliteli yerli oyunculara ihtiyacımız ortaya çıkacak ve bu durumda fener avantajlı

Evet FİFA tüm dünyada 6+5 kuralı uygulatacak.Buda demek oluyorki ManU,Arsenal gibi takımların güçleri tahminen %40 oranında düşecek.Ayrıca milli takıma 9 tane futbolcu gönderdiğimiz için bu konuda daha avantajlıyız.

az önce üye girişi yapmadım ben:D öyle okudum konuyu:D (harbiden ama)

milli takima verecegimiz oyuncular eger gelirse tabiki

ufuk

gokhan

sabri

servet

ugur ucar

balta

emre gungor

mehmet topal

arda

aurelio diyorlar eger gelirse

ayhan

baris da olabilir, emre asik da olabilir

malesef durum bu,emre,gökan,semih,volkan,boral,vederson (türk oldu),yasin bunlar gerçekten iyi oyuncular bide mehmet eklendi,ilerde tuncayda geri döner.bunlar acı gerçekler.bunların hepsine arda yeter ama ama işte

malesef durum bu,emre,gökan,semih,volkan,boral,vederson (türk oldu),yasin bunlar gerçekten iyi oyuncular bide mehmet eklendi,ilerde tuncayda geri döner.bunlar acı gerçekler.bunların hepsine arda yeter ama ama işte

Abi sen önce bir yüzünü yıka.Yasin Sivas'a gideli yıl oldu.

yasin sivas'a gitti zaten.Fener'in yerlilerine gelince volkan ,gökhan ve semih dışında yazdıkların benim için iyi kategorisinde değiller. Tabi ki bu senin görüşün saydı duyarım. Yalnız bizim takımda oynayan yerli ve kaliteli sadece "ARDA " değil.

Bizim minik takım yeter Fener'in yerlilerine.Yasin,Topuz,Uğur Boral .. Aman allahım ne kadar kaliteli. :D

bi kere boral ile wedersonu ekledin ya ne diyim bi maç iyi oynadı diye wederson iyimi oldu tuncayda hele dönmez 3 sene topuz ise milli takıma bile giremiyo ve en çok kim milli takıma oyuncu yolluyo ordanda anlarsın kalite farkını ve sade orda gökhan ile volkan var diğerleri vasat oyuncular;)

Yasin'e iyi mi diyorsun? Hay Allah iyiliğini versin. :D

F5'de kaliteli Türk oyuncular Gökhan Gönül, Semih Şentürk ve Volkan Demirel ve de belki Emre Belözoğlu'dur, gerisi hikaye..

Pardon ama Fener´in Türkleri bizimkilerin yanindan bile gecemez.

Iyi olsalardi Alex´in oynamadigi maclarda mac kazandirirlardi. Öbür 8 yabanciyi saymiyorum bile.Türkiye´de %100 yerli oyuncularla sampiyon olacak tek takim Galatasaraydir.Bunu da bircok zaman gösterdik kuslara.

Fener´de 2 önemli yabanci oynamasin görürüm ben onlari...

Herzaman en iyi yerliler Galatasaray´da olmustur.Bu degismeyecektir....

Emre ilk önce poposunu kaldirmaya ugrassin. Ugur Boral, Hakan Balta´nin sol biseysi olamaz hele Arda´nin kili olamaz. Selcuk, Mehmet Topal´in stajeri olabilir belki, Yasin artik Fener´de degil, ki Yasin Emre Güngör´ün sol bas parmagi olamaz..

Servet,Gökhan,Ayhan vs saymadim bile

adamakıllı yabancıları yok allahtan.guiza milli takımda var fenerde yok,santosu geçen izledim ahım şahım bişey deyil, adu yedikmi belli deyil,lugana ayrılmak istiyor,carlos sakat.bizde öyle deyil ama.kewel takınını ileri taşıyor ve mükemmel çalım atıp şut çıkarıyor,baroş geçen senenin gol kralı,faranko dünyaca ünlü ve son maçta otoritelerce güven verdiği söylendi,elanoyu anlatmaya gerek bile yok,keita süper çalım üstadı videodan izledim oynadıkça üzerine mutlaka koyacaktır,bi linderot var sevmediğim.

Ayrıca bizim Arda,Mehmet,Servet,Hakan B.(Herta 5m),Sabri(Fiorentina izlemişti) hatta hatta Semih Kaya'ya bile teklif gelmişken Fener'den neredeyse hiçbirine teklif gelmemesi ayrı bir olay.Hem de onların futbolcularının kendilerini hem Şampiyonlar ligi,hem de Avrupa Şampiyonasında göstermiş olma avantajı varken.

ama keşke tüm klüpler aynı kaliteli türk oyuncular olsa benim için milli değerler herşeyi geçer fanatikliğimi bile o yüzden keşke tüm takımlarda bizim türk futbolcular gibi kaliteli olsa ve güzel bayrağım tüm heryerde en üstte olsa

adamakıllı yabancıları yok allahtan.guiza milli takımda var fenerde yok,santosu geçen izledim ahım şahım bişey deyil, adu yedikmi belli deyil,lugana ayrılmak istiyor,carlos sakat.bizde öyle deyil ama.kewel takınını ileri taşıyor ve mükemmel çalım atıp şut çıkarıyor,baroş geçen senenin gol kralı,faranko dünyaca ünlü ve son maçta otoritelerce güven verdiği söylendi,elanoyu anlatmaya gerek bile yok,keita süper çalım üstadı videodan izledim oynadıkça üzerine mutlaka koyacaktır,bi linderot var sevmediğim.

Güiza bu seneye iyi başladı. f5'te de iyi oynuyor. ;)

Serdar Eylik ve Emre Çolak'da cabası.Serdar Eylik ve Emre Çolak'ı fenerdeki hiçbir yerliye değişmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt