Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

MANİSASPOR BAŞKANI AÇIKLADI!..

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, kaleci Ufuk ve Sezer'in Galatasaray'a transferleri konusunda bir ilerleme olmadığını, iki futbolcunun çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürdüklerini söyledi.

Yaralı, yaptığı açıklamada, transfer sürecinde kulüp menfaatlerinin her şeyin üzerinde olduğunu belirterek, Ufuk ve Sezer'in takımda oynamaya devam etmeleri için var olan sözleşmelerini uzatmaları gerektiğini, ancak futbolcuların sözleşmelerini uzatmadan oynamak istediklerini kaydetti.

''Kulübün menfaatlerini düşünerek aldığımız yönetim kurulu kararı gereği, futbolcularımızı sözleşmelerini uzatmadıkları takdirde takımda oynatmayacağız'' diyen Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bunun böyle olduğunu hem futbolcularımız, hem de Galatasaray takımı biliyor. Ancak medyaya karşı biz kötü adam olarak gösteriliyoruz. Malımızı ayaklarda süründürmek istiyorlar. Futbolcularımız da 'oynamayız' diye bazı basın yayın organlarına demeç veriyorlar. Galatasaray takımı 'dediğim dedik' deyip kesip atıyor. Sonuçta yönetim kurulu olarak almış olduğumuz bir karar var. Biz bu iki futbolcumuzu daha iyi para verecek olan başka bir kulübe de verebiliriz. Biz kulübün menfaatlerini gözetmek durumundayız. Takım futbolcusuz kalmıyor. Ufuk ve Sezer tabi ki iyi birer oyuncular, bizim için büyük değerleri var, ama giderlerse de dünyanın sonu değil.''

Ufuk ve Sezer'in Manisaspor'un menfaatleri doğrultusunda gelişme oluncaya kadar takımdan ayrı kalacağının altını çizen Yaralı, takımın Mesut Bakkal yönetiminde Tarık Almış Spor tesislerinde Ankaragücü maçı için hazırlıklarını sürdürdüğünü kaydetti.

Yaralı, ''Ankara'dan mutlak galibiyet ile ligdeki ilk 3 puanımızı almayı hedefledik. Tüm çalışmalarımız bu yönde'' dedi.

maraton

Manisaspor'dan G.Saray'a rest

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, "Sezer ve Ufuk'u bu sezon olmasa da gelecek sezon mutlaka transfer edeceğiz" diyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a, "Alsalar da, bir yıl oynamamış futbolcu alırlar" yanıtını verdi.

Galatasaray'a transfer olabilmek için yönetimin sözleşmelerini uzatma teklifine yanaşmayan ve bu nedenle kadro dışı bırakılan iki futbolcuya taviz vermeyeceklerini ifade eden Başkan Yaralı, "Eğer Galatasaray bu oyuncuları istiyorsa, gelip bizimle konuşur" dedi.

Sarı-kırmızılı kulüpten bugüne kadar kendilerine resmi teklif gelmediğini ve hiçbir Galatasaraylı yönetici ile görüşmediğini açıklayan Kenan Yaralı şöyle devam etti: "Biz bugüne kadar kimseye medya yolu ile mesaj göndermedik. Yönetim olarak bir karar aldık ve bu kararın arkasındayız. Eğer Galatasaray Sezer ve Ufuk'u istiyorsa, gelip bizimle konuşur. Ama bu tutumlarını sürdürürlerse, gelecek sezon bir yıl hiç oynamamış iki futbolcu alırlar. Çünkü sözleşmelerini uzatmadıkları taktirde bu oyuncuları kadroya almayacağız."

Takımı Eskişehirspor maçında sergilenen futbolla değerlendirmemek gerektiğini ifade eden Başkan Kenan Yaralı, paniğe kapılmanın anlamsız olduğunu ifade etti. Yaralı, "İyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum. Transfer yapmayı düşünmüyoruz. Elimizde iyi bir kadro var. Bu takımın yeterli olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu. Bu arada Ankaragücü maçının hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın farklı bir onbir sahaya sürmesi bekleniyor.

Kaynak : DHA

Manisaspor'dan G.Saray'a rest

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, "Sezer ve Ufuk'u bu sezon olmasa da gelecek sezon mutlaka transfer edeceğiz" diyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a, "Alsalar da, bir yıl oynamamış futbolcu alırlar" yanıtını verdi.

Galatasaray'a transfer olabilmek için yönetimin sözleşmelerini uzatma teklifine yanaşmayan ve bu nedenle kadro dışı bırakılan iki futbolcuya taviz vermeyeceklerini ifade eden Başkan Yaralı, "Eğer Galatasaray bu oyuncuları istiyorsa, gelip bizimle konuşur" dedi.

Sarı-kırmızılı kulüpten bugüne kadar kendilerine resmi teklif gelmediğini ve hiçbir Galatasaraylı yönetici ile görüşmediğini açıklayan Kenan Yaralı şöyle devam etti: "Biz bugüne kadar kimseye medya yolu ile mesaj göndermedik. Yönetim olarak bir karar aldık ve bu kararın arkasındayız. Eğer Galatasaray Sezer ve Ufuk'u istiyorsa, gelip bizimle konuşur. Ama bu tutumlarını sürdürürlerse, gelecek sezon bir yıl hiç oynamamış iki futbolcu alırlar. Çünkü sözleşmelerini uzatmadıkları taktirde bu oyuncuları kadroya almayacağız."

Takımı Eskişehirspor maçında sergilenen futbolla değerlendirmemek gerektiğini ifade eden Başkan Kenan Yaralı, paniğe kapılmanın anlamsız olduğunu ifade etti. Yaralı, "İyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum. Transfer yapmayı düşünmüyoruz. Elimizde iyi bir kadro var. Bu takımın yeterli olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu. Bu arada Ankaragücü maçının hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın farklı bir onbir sahaya sürmesi bekleniyor.

Kaynak : DHA

bu ne şimdi kendi oyuncularını mı öldürecekler :( devam edin blöflere 1 hafta oynatmazsanız diğer hafta oynatacaksınız ya da bize vereceksiniz biraz daha para kopartayım diye hem kendilerini yakacaklar hem de oyuncularını Galatasaray'a birşey olmaz kenan yaralı bunu aklına sok olan sana olur

Bence transfer bir iki güne çözümlenir.artık alırız...

Bence transferin son gününe kadar bu Manisa Baskanini ne arayalim ne soralim.

Son gün kendi elleriyle Florya´ya getirmezse bu oyunculari bende bu isi bilmiyorum.

Hatta yalvaracak tamam alin uzatmayalim artik diye.Simdilik rahat daha.Koparabildigini koparmak istiyor.Hatta teklif ettigimiz 4 oyuncunun ikisini geri cekelim ceza olarak.Yine de kabul edecek.Sonunda da Adnan Polat´in elini öpecek.

zaten adamlar sözleşme yenilemiyorlar.napacaklar turşularınımı kuracaklar :)

fener veya besiktas araya girip elimizden kapmazinda manisa baskani onun pesinde

es es gelecekler.futbolcular ıstedıkten sonra sorun olmaz...

Yaralı, yaptığı açıklamada, transfer sürecinde kulüp menfaatlerinin her şeyin üzerinde olduğunu belirterek, Ufuk ve Sezer'in takımda oynamaya devam etmeleri için var olan sözleşmelerini uzatmaları gerektiğini, ancak futbolcuların sözleşmelerini uzatmadan oynamak istediklerini kaydetti.

''Kulübün menfaatlerini düşünerek aldığımız yönetim kurulu kararı gereği, futbolcularımızı sözleşmelerini uzatmadıkları takdirde takımda oynatmayacağız'' diyen Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Böyle bir yönetim kurulu kararını da ilk defa duyuyorum. Kendisi başkalarını suçlamış beni suclu gösteriyorlar diye ama su sözleriyle başkasına gerek yok. Sözleşmeli futbolcun sana basından haber yollursa zaten manispor başkanının vay haline...

Bu transferde Galatasaray'in teklifi iyi degerlendirilmeli,ancak Galatasaray'imizda Manisaspor'u magdur etmemeli diye dusunuyorum.Onlarin kafasi son derece karisik,yaptiklari açiklama belli.Galatasaray Manisaspor yoneticiyle oturup anlasmalari lazim.Oyunculara yazik oluyor.

Bence transferin son gününe kadar bu Manisa Baskanini ne arayalim ne soralim.

Son gün kendi elleriyle Florya´ya getirmezse bu oyunculari bende bu isi bilmiyorum.

Hatta yalvaracak tamam alin uzatmayalim artik diye.Simdilik rahat daha.Koparabildigini koparmak istiyor.Hatta teklif ettigimiz 4 oyuncunun ikisini geri cekelim ceza olarak.Yine de kabul edecek.Sonunda da Adnan Polat´in elini öpecek.

tabi ya adamlar muhtaçtı sanki bize imzalamıyorlarsa kadro dışı bırakır 1 sene top oynayamazlar! ayrıca benim içimden f5 in devreye girip her zamanki gibi bu 2 oyuncuyuda kapıcağı geliyor! zaten ufuk gibi bir kaleci şart sezeride biz almayalım diye alırlar!

bu tur mantiksiz davranislar ile bu ligimiz asla kendini asmaz.

oyuncular ayrilmak istiyor. kontratlari gelecek sezon bitiyor. karsiliginda 4 futbolcu arti para teklif edilmis.

bilemedin, ustune bir de galatasarayin bu 4 futbolcunun maaslarini yuzde 50sini odesin de, ust duzey takimda oynamis 4 futbolcuyu bu sekilde rahatlikca kendi takimina katmis olursun

10 milyon euro istiyor galiba oyuncu basina. cok yazik...

Bes kurus para vermesin Galatasaray artik, bekleyelim bir sene, bedavaya alalim. Görsunler anyayi konyayi. Bu tavirlara girmek isteyen takimlara da bir ders olur.

eninde sonunda istediğimizi alırız.sonuçta diğer kluplerde girmiyor araya.

Eger bu oyuncular bir anda baska bir klube transfer olursa;

Adnan Sezgin'e bir cift lafim olur.

o adnan sezgin ne iş yapar anlamam gitti haldun 10 transfer yaptı güya oda

türkiyedeki transfere bakacaktı. bu adam hala bekletiliyor

bide para kazanıyor ayıp ....

Transfer donemi bitmeden bu transferler biter. Manisa mecburen isteklerini azaltacak, artik bu oyunculardan Manisa'ya hayir gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt